Sancho Pansa Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 gspot mi kazva che ne bil "valid avi file". pls ako nqkoi go e darpal bez problem da mi kaze,za da znam dali da si igraq da go teglq pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 bachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 Pri men raboti. Obache naish kvo napravi - copyrai go oshte vednuj toq nevalidniq file. Imam predvid - cukash dqsno kopche na nego i mu davash copy here (v sushtata deriktoriq). Az sum imal sushtite problemi i po toq nachin se opravqt. Kato go napravish pishi da kajesh dali e stanalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 Pri men raboti. Obache naish kvo napravi - copyrai go oshte vednuj toq nevalidniq file. Imam predvid - cukash dqsno kopche na nego i mu davash copy here (v sushtata deriktoriq). Az sum imal sushtite problemi i po toq nachin se opravqt. Kato go napravish pishi da kajesh dali e stanalo. Ave da ti kaja ti i na men beshe dal toia savet ami ne stana ama niama nisto neka probva i toi Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 kopiraneto ne promenq file-a v na Runner sluchaq file-a e bil otvoren ot druga programa i e imal 'shared lock', vkoito sluchai nqkoi programi otkazvat da rabotqt s file-a kato davat ponqkoga zablujdavashti syobshteniq (takiva koito iskat 'exclusive lock'), no drugi si go otvarqt , i blagodarenie na tva moje da se kopira Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 neshto nestava i na men mi dava takiva greshki.furiozo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted May 13, 2003 Author Share Posted May 13, 2003 ok qvno se e precakal pri downloada.shte go darpam pak... 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMPER Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 qvno taka e stanalo pri mene ba4ka perfektno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.