mashev Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 На един приятел ще му правим ергенско парти и търсим стриптизьорка(не к**ва или компанйонка). Някой имали идея от каде може да се намери и колко горе долу струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 vyv vsi4ki vsenici ima takiva adv! probvai i v net na nqkoi rozovi bg sitove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Мини през Калигула. Не се базикам.Има и жени там. Също и един клуб Дионис до Синдикалния дом...там ще намериш каквото търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciddroller Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 za6to ne mu potancuva6 ti malko 6te bade podarak-iznenada Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Не бях се сетил, мерси за идеята. Може и да се пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Хмм,хайде като намериш да кажеш колко пари е струвала услугата.МОже да влезе в употреба някой ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Абе тои тоя твоя приятел расист ли е че са сетих да ти кажа за нещо евтино хаХаХХХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Пробвай в Playboy - до рум Тракия - може и по домовете да изпращат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Абе тои тоя твоя приятел расист ли е че са сетих да ти кажа за нещо евтино хаХаХХХ <{POST_SNAPBACK}> хахахахах ми от тоя пост си мисля, че май всички ме расисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз познавам една стрийптизьорка лично, но таксата й е hard и едва ли би ти харесала (цената става въпрос).Иначе мацката е огнена...аууу...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Пич,знаеш цената или не знаеш цената?Кви са тея хави,да не ти се накриви шапката ако кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Амии, нищо ми няма на шапчицата!Иска да й се шари 650 за 90 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Еми това ми беше мисълта,да кажеш поне.А сега на мен ми се накриви калпака от сумата,но няма как Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Абе и на мен ми казаха за някви манекенки дето правили и стриптиз ама искали 200лв, множко ми се виждат, май ша минем без стриптиз. или мога да послушам идеята на aciddroller Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Амии, нищо ми няма на шапчицата!Иска да й се шари 650 за 90 мин. <{POST_SNAPBACK}> Става въпрос само за танц без консумация. Ако видя съседките - ще ги питам Но трябва да сте над 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Попитай ги.Е дано да са по-земни мацките,тези цени ме убиха.Аз помня,че бяхме взели стриптизьор/скапаняк с прашки/ за една мацка и струваше 40 кинта за около 30 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Едната особено е много добре. Но понеже работят в реномирано заведение, не биха рискували да се замесват с непълнолетни. Иначе спокойно може да отидете около гарата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Иначе спокойно може да отидете около гарата.... <{POST_SNAPBACK}> На гарата има стриптийзьорки???ЛОЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ти не се обаждай, освен ако не свършиш работа Все може да се хване някое цигане. Няма циганка, която да не може да танцува Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Аз говорех за стриптийз,не за свирки,ебане и прочие гарови хави,но както и да е.Явно ще се водим към някой бар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 На гарата има стриптийзьорки???ЛОЛ <{POST_SNAPBACK}> на гарата има всичко което пожелаеш на промоционални цени. на всичко са готови - и на ръце ще ходят и стриптийз щи праат. е малко трудно ще го докара на сексапил ама важното е ентусиазъм че имат нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ти не се обаждай, освен ако не свършиш работа <{POST_SNAPBACK}> Ей,злобар,не ме намесвай в подобни мръснишки истории. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ами има едни момичета хубави на ул. Авксентии Велешки 3 ет номера го забраих добре са според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Попитай ги.Е дано да са по-земни мацките,тези цени ме убиха.Аз помня,че бяхме взели стриптизьор/скапаняк с прашки/ за една мацка и струваше 40 кинта за около 30 минути <{POST_SNAPBACK}> Тва е поносимо, абсолутно нормално, аз дайе до 100лв се бях навил да дам ама 650?!?!?! тва си е пладнешки обир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.