Elemental^ Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Hora pusnah da svalqm 09.22.04.Warhammer.40000:.Dawn.Of.War-VENGEANCE. Ta iskam da popitam nqkoi ot vas interesuva li se ot RTS igri4ki (Real Time Strategy) az sym fen poprincip i na tqh i na vsi4ki ostanali strategii. 4udno mi e dali nqkoi uspq da testva igrata. Kakvi sa vi vpe4atleniqta na men mi ostava o6te 1 cd da e svalq dokrai i vednaga 6te testvam i 6te ka4a screenshots. Do kolkoto 4etoh vyv oficqlniq site na igrata: here 6te e ne6to kato Warcraft 3 TFT no vyv byde6teto ima 4 rasi: SPACE MARINES / CHAOS SPACE MARINES / ORKS / ELDAR. Koeto mnogo prili4a sy6to na warcraft Space marines = humans / chaos s.m = undead / orks = orcs / Eldar = elves. Imalo qk gameplay i dobra grafika. Vikat 4e te kara da si predstavq6 4e igrae6 BroodWarCraft Samo edno ne sym tyrsil dali 6te ima HEROES v tazi igra kakto na Warcraft. Awe are ako ima nqkoi koito e testval ve4e da napi6e ne6ti4ko. Tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Нямам място на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 edo, v momenta i az igraq tova:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 edo, v momenta i az igraq tova:) <{POST_SNAPBACK}> zaribena igrica oba4e ima 2 ogromni nedostatyka. lipsvat geroi sys umeniq i unitite sa mi vyv nqkvi squadove po 4 deto ne moje6 da spasi6 otdelen unit trq da go ostavi6 da umre zradi gadniq squad ot koito ne moje6 da gi otdeli6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 To v takav slu4ai igrata 6a e super tapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Dosta Tapa Bih Kazal. I parvata 4ast i prodaljenieto i. Pone men ma ne kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerosis Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 По разни гейм сайтове получава почти максимални точки, значи сигурно си заслужава. А това че няма герои пък не значи че е лоша, все пак е стратегия. То и старкрафт няма герои ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ей, ей ей! Какво я направихте играта вие бе? Първо: Има герои. По два броя на раса, само Eldar имат едим, ама той (тя) е изрод. Те не хващат level-и и тем подобни, ама от сградите им се измислят умения и то много свински. Героите са: Space Marines Force Commander Бие яко, дава морал, има аура и има добри умения. Battlecry - Единиците в прикачения отряд (и май тия около тях) бият по-силно и живеят по дълго. Orbital Bombardment - Много яка бомбардировка на доста голяма област. Разхвърля пехота. Librarian Не бие много яко, ама дава морал и има силни умения. Psychic Stor (майче) - Гърми със синьо, точи много и разхвърля пехота. Word of the Emperor - На единиците им се точи, ама не умират. Orks Big Mek Голяма свиня, бие в меле и срещу танкове. Perosnal Teliporta - Телепортира себеси и прикачения отряд. Cluster Mines (или нещо такова) - трепе танкове, май по няколко. Може да имаше и още нещо. Warchief По-голяма свиня, бие по-яко и в меле и на растояние. Дава морал. Има Warcry. Warcry - Като на Force Commander-а (май). Chaos Някакъв Lord Не помня какво имаше, ама бие яко. Някакъв Sorcere И той не помня какво имаше, ама има добри умения. Eldar Farseer Магьосник, свински офанзивни умения. Май дава и морал. Phychic Storm - Като на Librarian-а. Забравих му името - Сваля морала на противниците. Някакъв Psychic Storm - По силен вариант и седи известно време на терена. Още нещо - Пак офанзивно умение, ама забравих какво прави. Второ: Отрядите въобще не са лоши като идея. Те може да излизат с 4 човека, ама ти можеш да си ги reinforc-ваш до максимум 8 (Space Marie Squad специално, Орките могат до по 15 човека). Освен това можеш да им копуваш оръжия, за това има по малко като разновидности единици. Да вземем Space Marine Squad. Те имат: Bolter Стандартното оръжие, добро срещу лека пехота. Всички в отряда го имат. Heavy Bolter Свински вариант на нормалния Bolter и му трябва сегунда да се разпъне като спре Marine-а да ходи. Много по-голям обхват и по голяма сила. Купува се на по един човек. Flamethrower Добро за срещу всякаква (май) пехота, много добро за убиване на морал. Като им падне морала мрат вдойно по-бързо и стрелят двойно по-слабо. Много малък обхват. Купува се на по един човек. Plasma Rifle Добро за тежка пехота. Добра сила, но е криво ако стрлят докъто се движат. Купува се на по един човек. Rocket (може би Missile) Launcher Добро за танкове и други превозни средства, както и за сгради. Зле за пехота. Стреля бавно и трябва да се разпънат като спрат, обаче има впечатляващ обхват и бие доста яко по сгради. Купува се на по един човек. В началото на един отряд можеш да купиш не повече от 2 такива оръжия, после се измисля да можеш да им купуваш по 4. Що се отнася до лекъването, то някои раси си имат такива единици. Те не лекуват като в StarCraft. Те просто ти карат единиците да регенерират доста по-бързо. И не трябва и да ги мислиш. Просто прикачаш един към някой от отрядите ти и той си знае работата. На Space Marines единицата е Apotechary, Chaos мисля че имаха еквивалент, ан на орките май Witch Doctor-а лекуваше. Минете Tutorial-a преди да плюете играта, да видите как се играе и за какво става дума. Особено пък със Space Marines ви е шиоко околу врата, 'щото всичката ви пехота е тежка, а тежката пехота останалите я трепят по-турдно. Ако играте Ork, например, всичко освен Nob Squad ви е лека пехота, а леката пехота Heavy Bolter-ите я дъвчат на закуска и искат още за обяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 hubava e igrata, be , kato mi e zaet keya za warcrafta , jitkam warhammer kato se zamislq, taka be6e i predi 7-8 godini-kato mi omryzne6e warcraft 1 , puskah si warhammer 40 000(seriozno i togava ima6e takova zaglavie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 a na nqkoi da mu se namira warhammer quest che edin priqtel q tyrsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Igrata e qka i NE prilicha na WarCraft.Geroite i edinicite ne vdigat niva, no moje da gi ypgreidvash i da im slagash tejki uryjiq.Resursite sa dva i ne gi sybirash, a ti ti se pylnqt sami kato kontrolirash lokacii(samo orkite imat dopylnitelen resurs).Nablegnato e poveche na bitkite i kontroliraneto na zemq, ne na ikonomikata. P.S.Vmulti meleto e super, kampaniqta syshto q biva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Abe zna4i drupnah si igritsata ot Datata 6tot ot Wareza mi dava gre6k ka t q rarvam.4akah 2 dena zada q svalq na 3 bin file.Puskam q da q instalna i mi pi6e....."Error 1305.Error reading from file tile D:\games\Warhammer40000:Down Of War\W40k\Locale\English\W40kDATA-Sound-Speach.sga.Verify That The Tile Exists And That You Can Access It."Nqkoi molq da kaje kvo da napravq 6tot mnoo mi se tsuka taq igritsa ama ne6to vse me spira..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Da pi4ove ne se bluskaite da mi otgovarqte naredete se na opa6ka i 6te se razberem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 D:\games\Warhammer40000:Down Of War\W40k\Locale\English\W40kDATA-Sound-Speach.sgaонова червеното не трябва да го има! <{POST_SNAPBACK}> Ne pi4 pri instala mi q dava taq gre6ka dori ne moo da tsukna ignore 6tot q nqmam taq optsiq.To ako se be6e instalnala nqma6e da e problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Az q igrah no ne mojah da namera s koi da igraq multiplayer. Igrata e qka da. Rasite samo po zaglavieto si moje da ti prili4at na warcraftskite, ina4e atmosferata na igrata e kato na starcraft. Po vaprosa za geroite ima no te sa obosobeni po po-razli4en na4in, ne kato na warcrafta i nqma 4ak takova raznoobrazie. Cennoto v igrata e ideqta s kontrolnite punktove, koito trqbva da se prevzemat za da dobiva6 pove4e resursi, a i drugi kliu4ovi to4ki po kartite ima no 6te gi razu4i6 v tutoriala. Kampaniata na igrata e malko slaba, no vse pak krasotata na rts-igrite se krie v multiplayer-a. Uspeh s tarseneto na protivnici. P.S.(Posle se Setih):introto na igrata e ludo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Mnoo iskam da spodelq umeniqta si s vas to4no za taq igrits ama nemoga....pro4etete malko po gore i mi pomognete plz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Pi4ove ako ste dostata4no zarebeni za taq igrits moim da si napraim edno sarvar4e i da vidim umeniqta si a i bez tova mi pisna ot teq slabi PC-ta....................Ima samo edin problem az ne moga da pravq sarvari Zatva raz4itam na vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.