Jump to content
BulForum.com

WS TELESHOP мое феноменално откритие :)

Aeon

Recommended Posts

Вижте сега,Солинген,онези истинските от Германия са хубави.Ама не става хватката с един домакински нож да отрежеш един хубав пирон,то тва да не е ножовка.

Specialno produktite na WS Teleshop sa ka4estveni.Imam rende i prahosmuka4ka i sa super

Abe az ne sam na tova mnenie, shtoto osven rendeto imam pone oshte 10-tina raboti, kupeni ot tjah v "moment na dushevna slabost i umopomrachenie" :P , ama shtom si gi haresvash - "starji" i "chisti" sas zdrave! :)

A otnosno Solingen-a - i az si go kupih(zaedno s ostanalite v komplekta)....oshte e zdrav, no go polzvam rjadko, poneje imam i drug goljam komplekt (ne Solingen), kojto mi e po-udoben i mi varshi po-dobra rabota.

...edin ot bivsheto GDR i dosega se dyrji mrysnika...

Aha...i az imam takav....sam si go kupih togava kato bjah na ekskurzia...s oranjeva drajka....s nadpis rost frei...oshte si reje kato nov "mrysnika" :pirate da ne povjarvash sled 100 godini.....ne se zatochva, poneje e nazaben... :punk

• 1 year later...

Я кажете това VITAL CENTER дали става или е боклук? Че съм се навил да го взимам, ама реших да питам.

Я кажете това VITAL CENTER дали става или е боклук? Че съм се навил да го взимам, ама реших да питам.
Нашите кумци си купиха такъв и са много доволни.

Най-смешно ми става по тези реклами, когато дават някакъв човек (който им възхвалява продуктите) и се вижда от 1928756189572635178234651298345 километра (тва доста стана, но както и да е), че му дублират гласа (понякога се различават думи на немски), но отдолу името е от рода на Христо Попов или Илианка Василева :lol:

Не струва според мен, нашето е ужасно шумно и така вибрира като го пуснеш, все едно се опитва да избяга. И не е чак толкова извънземно, не може да се справи с по-твърди ядки например.

Както каза Stefan става, но за ядки и кашлавал например - сиреч за по-твърди продукти. За фрешове и такива работи хич го няма. Като цяло продуктите, които рекламират WS Teleshop са качествени, но тези, които продават не са. Всичко е жалка имитация на оригинала. Само като погледнеш пластмасата от близо и ти става ясно къде е "правена" стоката. Именно затова, когато идеш и си купиш нещо те карат да го платиш и под предлог, че имат "много" поръчки ти "доставят" твоята поръчка (която всъщност през цялото време си е там в шкафовете им) след седмица-две. Иначе нз кой нормален човек би платил нещо, след като го види на каква прилича. Единственото нещо, което според мен е оригинално е онази електрическа скара, която рекламираха. Едни познати си купиха и си личи, че е правена където трябва и от който трябва. И най-малките детайли бяха изпипани до най-малкия детайл!

Както каза Stefan става, но за ядки и кашлавал например - сиреч за по-твърди продукти. За фрешове и такива работи хич го няма. Като цяло продуктите, които рекламират WS Teleshop са качествени, но тези, които продават не са. Всичко е жалка имитация на оригинала. Само като погледнеш пластмасата от близо и ти става ясно къде е "правена" стоката. Именно затова, когато идеш и си купиш нещо те карат да го платиш и под предлог, че имат "много" поръчки ти "доставят" твоята поръчка (която всъщност през цялото време си е там в шкафовете им) след седмица-две. Иначе нз кой нормален човек би платил нещо, след като го види на каква прилича. Единственото нещо, което според мен е оригинално е онази електрическа скара, която рекламираха. Едни познати си купиха и си личи, че е правена където трябва и от който трябва. И най-малките детайли бяха изпипани до най-малкия детайл!

Ми като се навие някой да си купува от VS-a отива в магазина на главната.Там поне може да ти го пуснат ако не друго да видиш как работи :bgrin:.

Legop4o и аз така майна.Даже са е случвало да се чуват немските думи :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...