vasil088 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Specialno produktite na WS Teleshop sa ka4estveni.Imam rende i prahosmuka4ka i sa super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Вижте сега,Солинген,онези истинските от Германия са хубави.Ама не става хватката с един домакински нож да отрежеш един хубав пирон,то тва да не е ножовка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Specialno produktite na WS Teleshop sa ka4estveni.Imam rende i prahosmuka4ka i sa super Abe az ne sam na tova mnenie, shtoto osven rendeto imam pone oshte 10-tina raboti, kupeni ot tjah v "moment na dushevna slabost i umopomrachenie" , ama shtom si gi haresvash - "starji" i "chisti" sas zdrave! A otnosno Solingen-a - i az si go kupih(zaedno s ostanalite v komplekta)....oshte e zdrav, no go polzvam rjadko, poneje imam i drug goljam komplekt (ne Solingen), kojto mi e po-udoben i mi varshi po-dobra rabota. ...edin ot bivsheto GDR i dosega se dyrji mrysnika... Aha...i az imam takav....sam si go kupih togava kato bjah na ekskurzia...s oranjeva drajka....s nadpis rost frei...oshte si reje kato nov "mrysnika" da ne povjarvash sled 100 godini.....ne se zatochva, poneje e nazaben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Я кажете това VITAL CENTER дали става или е боклук? Че съм се навил да го взимам, ама реших да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Я кажете това VITAL CENTER дали става или е боклук? Че съм се навил да го взимам, ама реших да питам. Нашите кумци си купиха такъв и са много доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Най-смешно ми става по тези реклами, когато дават някакъв човек (който им възхвалява продуктите) и се вижда от 1928756189572635178234651298345 километра (тва доста стана, но както и да е), че му дублират гласа (понякога се различават думи на немски), но отдолу името е от рода на Христо Попов или Илианка Василева Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Я кажете това VITAL CENTER дали става или е боклук? Че съм се навил да го взимам, ама реших да питам. Не струва според мен, нашето е ужасно шумно и така вибрира като го пуснеш, все едно се опитва да избяга. И не е чак толкова извънземно, не може да се справи с по-твърди ядки например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Както каза Stefan става, но за ядки и кашлавал например - сиреч за по-твърди продукти. За фрешове и такива работи хич го няма. Като цяло продуктите, които рекламират WS Teleshop са качествени, но тези, които продават не са. Всичко е жалка имитация на оригинала. Само като погледнеш пластмасата от близо и ти става ясно къде е "правена" стоката. Именно затова, когато идеш и си купиш нещо те карат да го платиш и под предлог, че имат "много" поръчки ти "доставят" твоята поръчка (която всъщност през цялото време си е там в шкафовете им) след седмица-две. Иначе нз кой нормален човек би платил нещо, след като го види на каква прилича. Единственото нещо, което според мен е оригинално е онази електрическа скара, която рекламираха. Едни познати си купиха и си личи, че е правена където трябва и от който трябва. И най-малките детайли бяха изпипани до най-малкия детайл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Както каза Stefan става, но за ядки и кашлавал например - сиреч за по-твърди продукти. За фрешове и такива работи хич го няма. Като цяло продуктите, които рекламират WS Teleshop са качествени, но тези, които продават не са. Всичко е жалка имитация на оригинала. Само като погледнеш пластмасата от близо и ти става ясно къде е "правена" стоката. Именно затова, когато идеш и си купиш нещо те карат да го платиш и под предлог, че имат "много" поръчки ти "доставят" твоята поръчка (която всъщност през цялото време си е там в шкафовете им) след седмица-две. Иначе нз кой нормален човек би платил нещо, след като го види на каква прилича. Единственото нещо, което според мен е оригинално е онази електрическа скара, която рекламираха. Едни познати си купиха и си личи, че е правена където трябва и от който трябва. И най-малките детайли бяха изпипани до най-малкия детайл! Ми като се навие някой да си купува от VS-a отива в магазина на главната.Там поне може да ти го пуснат ако не друго да видиш как работи . Legop4o и аз така майна.Даже са е случвало да се чуват немските думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.