Jump to content
BulForum.com

WS TELESHOP мое феноменално откритие :)

Aeon

Recommended Posts

Аммм чудя се в рекламата на Vital Center оная патка се казва Габи пак в рекламата на Merlin 1 2 3 (тъпо нали) се казва Албена Бъчварова :wir да уточня и двете са реклами на WS Teleshop ама като гледам и двата продукта са едни и същи и т'ва ме навежда на мисълта, че вместо WS Teleshop трябва да е WC Teleshop някой знае ли що тая постоянно си сменя името :woot

Хах аз просто немога да се начудя защо това се пуска свободно по телевизията ама то като си плащат к'во им пука на телевизийте.А оная от Телемаркета съм я виждал супер изрод, яко истеричка

Хах аз просто немога да се начудя защо това се пуска свободно по телевизията ама то като си плащат к'во им пука на телевизийте.А оная от Телемаркета съм я виждал супер изрод, яко истеричка

Ave... tia sia ne vodeshe li predavane po Evrocom Bulgaria ;)

Имаше едно предаване на Господари на Ефира, в което представяха участниците в тези реклами на WS Teleshop -български артисти, играещи ролята на швейцарски експерти и изненадани немски участници от публиката. Всичко е цирк! Не знам, обаче, защо си мислят, че им вярваме!

Ave... tia sia ne vodeshe li predavane po Evrocom Bulgaria ;)

Да някво чалгаджийски а да "Люси Топ Фолк" да да лудница а пък тея българси са се снимали в Henkelbah и немеца вика на нашия Маркус ти си типичен Швейцарец :lol:

Абе тая е българка дето работи за тях и май наистина така се казва.За първи път я видях в рекламата с ония тигани "Дублета".След това беше в рекламата с онова ренде и сега в тия Витал център и Мерлин.

Пък и тая съвсем не е водеща на Люси Топ Фолк

Ей тази го води

45chfbjgfik.jpg

Да водеше по Евркомо България и едва едвам завърши 60 класното училище в тракия. Хубаво, че майка и беше учителка там и усря да е оправи иначе тая трева е беше довършила. Много тъпо парче беше и такова си остана.

Да водеше по Евркомо България и едва едвам завърши 60 класното училище в тракия. Хубаво, че майка и беше учителка там и усря да е оправи иначе тая трева е беше довършила. Много тъпо парче беше и такова си остана.

Дам,на сестрами класната беше майка и...

Tova sas "ekspertite" go ima zashtoto niama koi da gi osadi, zat'va. Ili moze bi zakona ni e takav, che da mogat da praviat takiva neshta.

A onaia (ot telemarket-a) za koiato govorite - Rosi mai beshe.... Niamam dumi.....

Росито ми беше съседка преди 2-3 години.А това WC Teleshop много искам да присъствам на теста на ония продукт....ееее....забраих му името а ве там с пастата кадето палят капака на мерцедеса или където ония го стреля с въздушна пушка и нищо не му става, :sick

Ами аз тествах навремето нож Солинген дали наистина реже пирон-братчеее,едно зъбче не остана,а пиронътр си беше цял.Телешоп е отврат,но пък доста хора купуват.Ужас.

Росито ми беше съседка преди 2-3 години.А това WC Teleshop много искам да присъствам на теста на ония продукт....ееее....забраих му името а ве там с пастата кадето палят капака на мерцедеса или където ония го стреля с въздушна пушка и нищо не му става, :sick

WS Platinum ама има още една такава реклама продуктът обаче е с друго име и друга фирма го рекламира ама рекламата е 1:1 само дето са с различни хора

Единственото дето имам от тоя телешоп е кутията с многото писалки.На рекламата даваха как забиват една писалка в тенекиена кутия , ама аз не го пробвах тва :)

Между другото какво мислите за Solingen. То едва ли съществува нож, който да отреже пирон, ама все пак не мисля, че ножовете им са боклуци. А вие?

Между другото какво мислите за Solingen. То едва ли съществува нож, който да отреже пирон, ама все пак не мисля, че ножовете им са боклуци. А вие?

Тва че режат пирони и аз не го вярвах ама като загубих 10 лв и се убедих че го могат

Тва че режат пирони и аз не го вярвах ама като загубих 10 лв и се убедих че го могат

могат го тези които използват за реклами или по щандовете. не и тези които ти продават. истинските solingen правят наистина чудеса. но съм бил свидетел как един човек на щанда до ЦУМ в Сф преди години искаше да купи ножа, ама този от ръцете на момичето. не искаше да му го даде - и му буташе некъф опакован. човека и преедлагаше 2-3 повече пари ама да даде този дето е в ръката й,но не го даде кучката. сигурно щото струва доста скъпичко и ще й го удържат от заплатата :)

и като могат да режат пирони та кфо?

пълен боклук са,за абсолютно нищо нестават тия нощове-режат супер грубо,квото хванат го нагризват на парченца :sick да не говорим пък за ония ножове дето падат от криптон как режели други ножове...ей имам един руски армейски нож,я да видим как ще го отреже че ми е мноо чудно

А бе вие хора и телевизия ли гледате. Боже !!! Аз като влеза в стаята само поглеждам ТВ-то и си викам"Неееее!". И си отивам при компа.

aide i az da kaja za Solingen. neznam kakvo prodavat sega, no bashta mi beshe donesyl predi godini edin ot bivsheto GDR i dosega se dyrji mrysnika (v smisyl noja, ne bashta mi). vyobshte ne sme go zatochvali (pak noja).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...