HEKTIK Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Прекарваш голяма част от живота си в леглото- често спиш на него, понякога сам, понякога с някого, понякога този някого е любим човек. Често се скриваш в леглото от работа, от проблеми, там изживяваш мъката, щастието, още по-често правиш секс на него. Обичаш да похапваш, докато си се гмурнал под завивките или да гледаш страшен филм, прегърнал възглавницата. Четейки книга се въртиш, въртиш, въртиш и пак ти е удобно защото си в леглото. Какво е твоето легло? С кого го споделяш? А какво е леглото на мечтите ти? Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Моето легло е нормално,като за един човек.Но на мен ми се струва тясно,много се въртя като спя и обичам понякога да спя с разперени ръце.Леглото на мечтите ми-голямо,но се колебая-дали няма да е по-добре един огромен матрак на земята,страхотно е,спал съм на матрак на земятаа половин година.Кофтито е,че като се събудиш не можеш да седнеш,щото е много ниско и става така,все едно седиш на земята.А ако не е този вариант-пак голямо легло,от масивно дърво,бамбук или може би от модерните хави,които са адски изчистени и са от нещо като метал. А леглото е любимо място-гледам телевизия легнал,слушам музика легнал,чета легнал,ям в леглото през ноща и не само.А понякога просто лежа и гледам тавана или нещо друго,което обаче трябва да е точно определено,не знам защо го правя,но е така.Понякога даже правя и секс в леглото ,но пък мразя някой друг да прави секс в моето легло/само веднуж се е случвало и веднъж един пич на рожденния ден си правеше чикия на леглото ми/ и вече съм забранил на приятели и прочие същества,които се оозовават вкъщи да правят такива неща.Обичам и да спя с някой в леглото-обикновено се сгушвам като котка,смачквам нечии гърди с главата си/поради това преди да заспя бивам лекичко порицан и сбутан/ и изяждам голямо гличество коса.Обичам леглото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Прекарвам в леглото си мизерна част от денонощието - само спя, по 6-7 часа, в него. Не се крия от нищо точно в леглото си и то е последното място, където изживявам щастието си. Филми гледам изключително и само седнал на стол. (Не се заяждам, наистина, просто тотално се разминавам с това, което е предложено ) За четене - да. Чета, предимно вечер, от 10 докато откарам буден, но ми е доста удобно! Леглото ми е тек и половина, разгъва се от диван, но е меко казано божествено удобно. Несравнимо по-хубаво е от всякакво ъглово легло с какъвто и да е матрак. Не е с пружини а с дунапрен/омекотител/и аз не знам какво точно, но хем не е твърдо, хем не пропадаш в пружините. За жалост го споделям само с котката си, а и се налага, защото в 7 сутринта тя цъфва на вратата ми и единствения начин да си доспя е да я пусна на леглото. Леглото на мечтите ми е отрпуано с камари леко облечени пищни ориенталски девойки lolololol Всъщност, не виждам какво повече мога да искам от моето си легло. Евентуално за семеен живот би било хубаво да има една удобна спалня. Нищо особено, без вибро и водни и други матраци. И... туйто за леглата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Moito e ailqk stava za ilejavane i postoqno padam ot nego na sedmica po 2-3 pati da go takovam trqaa da si napravq kusharka 3 na 3 s ogradka i shte mi e super rahat.A i spq vinagi s 2 vazgalvnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Моето легло е вълшебно - вечер като се метна на него изпадам в дълбок сън и оставям другите 4 души да правят каквото си поискат. (Пояснение - в мен има повече от 4 души, но говоря с един и само него мога да виждам.) И с топ да се гърми около мен не се будя при никакви обстоятелства. Това си мое легло не е мултифункционално - на него само се спи, от време на време се седи. За двама е тесничко, пък и деля спалня с брат си, така че като ми дойде жената на гости ползваме разтегателния диван в хола - доволно широко си е, кеф. Чета на канапето в хола, защото е по-удобно, а и там е уредбата - като че ли на музика чета по-добре. Иначе не прекарвам достатъчно време в леглото си, а трябва - замязал съм на вампирин и имам тъмнолилави кръгове под кървясалите си очи. Често се разхождам на сън и правя глупости - откачам картини от стените, бълнувам, понякога на различни езици, вземам различни предмети и ги потурчвам някъде, а на сутринта не знам къде се намирам...въобще...ужас! Когато съм уморен заспивам където ми падне - по столове, на маси, прав, на бачкане... Обичам си леглото, но мога да спя където и да е, стига да съм достатъчно уморен. Около половин година спах без възглавница - отначало ме болеше вратът, но после свикнах и ми беше много готино. Накрая пак се върнах към спането с възглавница, но никаква разлика не усетих. Другите легла, в които съм спал също са удобни. Не съм претенциозен. PS: Отварям тема за банята - за леглото и терасата вече има. Беше ми на акъла тоалетната, но да не ставаме груби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Леглото...някакъв вид крепост е това леглото. От скоро си имам голямо легло. За човек и половина дето се вика ама според мен това е нормалният размер за легло. Другото е много сбутано. Предпочитам го аз да е с матрак и по-скоро твърдо отколкото подскачащо. В леглото спя, гледам телевизия, чета(винаги в леглото), секса не ви интересува толкова и там рева. Имам аз една идея за тъгата. Смятам че човек може да таи тъга. Странно някак е как хем я таи хем нито изчезва тая тъга нито излиза навън. Таи се някъде по-надълбоко. И гледам аз да го използвам. Винаги изглеждам жизнерадостен и весел и идиотичен и...и идиотичен и весел и жизнерадостен... Тъгата пак си таи. Идва тогава един момент когато се е натаила и трябва да излезе вече и тя на свобода. Това трябва да стане вечер за да съм сам. За да може тъгата да си е само за мен. За да бъда пред другите само идиотичен и да не занимавам тях с моята си тъга. И излива се тя моята някоя вечер и леглото е добър приемник на тъга. Много разбира и много помага. Това даже му е най-важната функция май. В леглото вечер като най-накрая съм сам много се мисли. То аз принципно си давам малко повече от колкото трябва време и сили за мислене но леглото е благодат за мисълта. Абе леглото е добро място. Изобщо възнак е добра позиция на тялото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Хубаво нещо е леглото. Особено, ако става дума за ТВОЕТО легло. На мен ми е неудобно да спя другаде. Или поне заспиването ми е по-трудно. Напоследък все по-малко го ползвам по предназначение, като се има предвид, че лягам не по-рано от 3 и ставам не по-късно от 7. За четене не ми е удобно, предпочитам да се цопна на дивана и да си вдигна краката на някой стол. Никога не съм ял в леглото си. Ям основно пред компютъра. Иначе идеята за закуска в леглото ми допада, ако аз съм този , който ще я носи на съненото момиче под завивките. Мдам, като стана дума за момиче...това му е големия проблем на леглото ми - че нито при заспиване, нито при събуждане има някой до мен...А толкова много искам да гушкам някое мило създание, да го цункам за лека нощ и след това цяла нощ да стоя буден и да слушам дишането й...и на сутринта да уловя момента, в който се пробужда и да я целуна отново. Или направо аз да я събудя с целувки...еххх... Та леглото ми е матрак на TED. Побирам се на него, ама все пак лягам така, че краката ми да висят - за охлаждане С възглавниците вече имам сериозен проблем - още не съм намерил възглавницата на живота си. Все попадам на някакви гадни такива едни. Или аз съм прекалено капризен, или възглавничарите не си вършат работата както трябва. А леглото на мечтите ми е водно легло! Много ми се иска да пробвам какво е да спиш на такова чудо, ама едва ли в скоро време ще ми се отдаде възможност. Хмм...секс във водно легло...интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 моето легло е малко с матрак, на него само спя. не ми харесва да ям в леглото или да чета крайно неудобно ми е. напия ли се леглото се превръща в пиянския влак ... лошото е че понякога повръщам във влака. на подобно легло спяхме двама човека ... но сега осъзнавам колко по-пълноценно се спи сам, без да гушках нечии гъз и да лапаш коса :Р майтапче. леглото ми мечта е ... един тепих и посредата на тепиха HEKTIK и аз да я ритам :Р му-ха-ха и да й кажа как ще ми вика Bio когато аз съм bio хи-хи истинското легло мечта ми е .. това същото като мойто е естествено ще имам и още едно но матрак, щото при тез с пружините се получава дупка и всички падаме в дупката. хайде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Моето легло....обикновено,студено и тясно студентско легло....става за всичко.. Най-вече за спане...и отдолу буркани зимнина,които подрънкват много приятно по време на едни такива упражнения с насочено напред тласкане на бедрата А с кой го деля?С жената естествено И с Гуца(т'ва ми е прасето) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Obi4am da spq vav 4ujdi legla moeto mi e omraznalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 от една година попаднах на матрак върху пружина интересно... отначало беше странно меко - двоен ефект сега вече съм му свикнал - ама искам голямо - поне 2х2 метра (сегашното е само тек) ма през годините накво ли не сме спали ... сега се сещам за 5 години в ковчезите в АОНСУ, ама си е важно и готино да се оркъснеш от домашното легло и да пребиваваш малко на такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 моето легло си е съвсем обикновено-за 1 човек(не че не са се побирали и повече...)засега вае още не съм го споделял с приятелката ми,ама и на това ще му дойде времето.. а за леглото на моите мечти-ами може би малко по-голямо и с малко по-меки матраци.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Моето легло е напълно обикновено и посредствено, но е МОЕТО легло.В него най-обичам да спя. Всяка сутрин като трябва да ставам полагам нечовешки усилия да се измъкна от него По принцип чета единствено в него, филми не мога да гледам, защото е разположено малко неудобно, да ям също не искам, защото съм голямо прасе(като ям Кроки с масло целия ставам в малки трошички-устата, гърдите, та даже и рамената ). Колкото и да е малко много ми харесва да спя заедно с приятелката ми, но на нея не й е удобно, особено през лятото, когато е страшна жега. Но през зимата е много хубаво, когато сме заедно и се гушкаме под големия юрган . Също ми харесва много и нейното легло(то е тек и половина), но въпреки по-големите му размери, аз пак се озовавам затиснат между нея и стената и се налага да се свивам в минимални пропорции, а друг е въпроса с моите недостатъци- 1 от тях е че много обичам да лягам по диагонал на леглото и за нея не оставям място, но това е само докато заспим, иначе след това тя взима контрола над "територията" Та "Моето легло е моята крепост" и ми харесва да си прекарвам безцелно времето в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Та "Моето легло е моята крепост" ..... <{POST_SNAPBACK}> Много истина има в тия думи,повече от много даже А моето легло ...к'во съм му причинявал не е истина,ако можеше да ходи - щеше да избяга сигурно,ама си е кефско,само дето много скърца като се въртя в него,иначе ..... Style : Modern Human slots : 1 - recommended (up to 2 in extreem cases ) -no ракла -no предпазни огради и т.н. - К'во да Ви кажа оше ,...... без легло не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Пък моето е двуетажно! Аз спя отдолу.На втория е брата.Матрак ТЕД.Интересен факт е,че чак когато почне учебната година,разбирам колко важно и желано нещо е леглото.Защото преди това ставах в определени часове,а сега пак в същите часове,но с тая разлика,че требе да се ходи на училище,съм зомбясъл отвсякъде. Иначе е доста удобно и уютно.Става като хралупа(дупка).Колкото момичета са дошли у нас(2-3),все са казвали,че е най-хубавото,което са виждали. Моето легло-мечта обаче е хамак,висящ на тръби,подаващи се от терасата,под които няма нищо друго,освен улицата.Аз спя спокойно,така че няма да падна.Просто искам да спя едновременно под звездите и у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 moeto leglo skoro shte go pogrebvam. na preklonna vyzrast e, nqma 1 krak, nadava voi vseki pyt kogato se opitam da se obyrna na drugiq hylbok i ima ogromna nujda ot plastichna operaciq. osven tova na nego sa se sluchvali slednite neshta: mnogokratno ritane s cel schupvane, pri koeto celta beshe postignata; mnogokratno mestene s cel better view - celta vse oshte q presledvam; mnogokratno povryshtane bez cel, no s prichina nekontroliruema upotreba na Ognena Voda; mnogokratno podskachane v/u nego s cel "vijte me kolko visoko skacham" (tova kogato bqh malka i kogato se napiq)....i t.n. ta...skoro shte se razdelqm s nego...i mi e mychno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Моето легло е като за двама. Край на коментара. Забравих да спомена, че си го обичам щот си е мое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Да довърша малко за леглото ми-когато се прибера и съм адски скапан-веднага лягам на него и след половин час съм свежар.Трикът се състои в лягане/поза труп/,без възглавница.Жестоко е,чувствам се прекрасно като си почивам така.Между другото и моето легло е счупено/имам още едно,но ме мързи да го сглобявам./И това съм си го заковал много елегантно с едни пирони,е естествено очаквам някоя нощ просто да пропадна.НО ще пропадна от моето си легло Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Трикът се състои в лягане/поза труп/,без възглавница. Ако добавиш и ефект "все още мърдащ труп", за да се размажеш още повече на леглото, заспиването е гарантирано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Moeto leglo si chistak byrsak novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.