Jump to content
BulForum.com

yu- gi- oh!

evi^^

Recommended Posts

значи гледам,че някои от съучениците ми са се запалили по някакви карти yu-gi-oh и играят в междучастието.Та ми е интересно какви са правилата на играта?как се действа с тези карти?ако някой знае и може да ми обясни ,нека заповяда.благодаря предварително!!! :)

ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!!!! :D

Виж тук

http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=12298

Мисля,че има нещо по въпроса :)

И ползвай Searh следващия път,ок? ;)

А и темата е за Games,пък и вече има такава.Най-вероятно ще ти я затворят,така че не се шокирай-просто виж адреса,който ти дадох

Виж тук

http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=12298

Мисля,че има нещо по въпроса :)

И ползвай Searh следващия път,ок?  ;)

А и темата е за Games,пък и вече има такава.Най-вероятно ще ти я затворят,така че не се шокирай-просто виж адреса,който ти дадох

извинявам се,надявам се да нямам warn,мога ли да питам за кой search става въпрос? защото още като четох правилата не разбрах. за този,който се вижда до forum в началото на сайта?

благодаря ти за помощта! :)

аз тази тема съм я чела,но останах с впечатлението ,че става въпрос за компютърната игра yu-gi-oh,затова сега питам за играта с картите,но ако греша,се извинявам отново

тая във форума.

и го преглеждаи целичкия форум по-честичко,темата за ю-ги-о седи от 1 месец сигурно,15 страници стана вече.

или в краина сметка ползваи гуугъл

А как ти се струва да питаш съучениците ?

lol,верно бе,ние тука половината сме с толкова закърнели неврони,че само за гуугъл и разни търсачки мислим :lol: :lol: :lol: винаги е по-добре да питаш някое френче за тия хави :lol: :lol:

ами виж в онази тема не се обсъждат правилата или стратегии

правилата можеш да видиш тук !!! или да си потърсиш някъде другаде. лично мое мнение - най добре си свали някоя от игрите и поиграй малко, ще разбереш бързо за какво иде реч .. отгоре на всичко игрите имат и tutorial-и.

Успех !!!

Abe stiga ste go strjaskali deteto!! :pirate Vijte mu rojdennata data.....ima vreme....shte se nauchi. Ej tam gore vdjasno, dokato si vav foruma ima edin naistina mnogo malak nadpis "search"(do nego sa nadpisite "help"/"members"/"calendar". Za tozi search govorim. Kato tarsish neshto polzvaj parvo latinica i ako ne izleze nishto go potarsi na kirilica. Ama pishi v ljavoto pole, poneje s djasnoto mojesh da tarsish za "members". :punk

:)

Abe stiga ste go strjaskali deteto!! :pirate  Vijte mu rojdennata data.....ima vreme....shte se nauchi. Ej tam gore vdjasno, dokato si vav foruma ima edin naistina mnogo malak nadpis "search"(do nego sa nadpisite "help"/"members"/"calendar". Za tozi search govorim. Kato tarsish neshto polzvaj parvo latinica i ako ne izleze nishto go potarsi na kirilica. Ama pishi v ljavoto pole, poneje s djasnoto mojesh da tarsish za "members". :punk

добре!!Благодаря!

някой може ли да ми преведе правилата?:shy:не знам много добре английски,затова!моля !!! :blush:

Java, сега заради тия кирливи карти не мога да излизам, щото всички са се зарибили по тях. Кой ги е измислил? На мен не ми се вижда толкова интересно (все пак съм на 15), а сега освен лапетата от блока, всикчите ми приятели играят на тая игра?!?!?!?

Java, сега заради тия кирливи карти не мога да излизам, щото всички са се зарибили по тях. Кой ги е измислил? На мен не ми се вижда толкова интересно (все пак съм на 15), а сега освен лапетата от блока, всикчите ми приятели играят на тая игра?!?!?!?

и на мен ми се стори тъпо,но по-добре да играем на карти,а не да се бием,например,защото много от съучениците ми правят това.днес си купих и аз карти ,поиграх малко,но не разбрах кой знае колко добре правилата.иде ми малко сложничко,но искам да го разбера.плюс това лапетата от блока могат да играят на тази игра,след като гледат FOX KIDS или каквото е там и се зарибяват по тези неща,а това че големи (на по 15-16 години)играят ми се струва смешно.това е моето мнение! :P

P.S. хиляди благодарности на w00x,че ми даде онзи линк.страшно ми помогна,благодаря и на другите,които се опитаха да ми помогнат,вече темата може да се затвори!!!благодаря :)

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1679...ighlight=yugioh

маи е време да локнете темата

това са правилата за компютърната игра. настолната игра има двойно повече.

играта въобще не е смешна. доста по-сложна е от това което всички или по-точно 95% играят. организират се турнири със доста солидни парични награди. нещо от сорта на $10 000. има карти дето струват по $200 едната. например синеокия дракон струва към $75. така че не се заблуждавайте.

• 1 month later...

znam pravilata,no ne moga da ti gi obesnq taka!trqbva da me gleda6!mejdu drugoto-mnogo jalko 4e sprqha detskoto po btv!i edin savet ot men-pomoli tvoite priqteli pak da ti obesnqt pravilata!ako ne skat-tolkova li e vajno za teb da igrae6 na yu-gi-oh!!!! :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...