sonic88 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Awe xora da va pitam zakvo kato si svala nqkoi igri i kato tragna da gi instaliram i ma izxvarlq ot Setupa na instalaciqta????????Naprimer Battle Realms,Bionicle i o6te.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Abe i az vchera kato si hodih shtjah da padna, ama taka i ne razbrah dali stapih v dupka, nastypih bananova kora ili prosto mi se otlepi podmetkata......Izvinjavaj, ama tova info deto go davash e krajno nedostatachno za da se reshi problemat ti. Davaj konkretni primeri s po-podrobni objasnenia. Shtoto tova deto go kazvash moje da e ot skapana OS, bagava igra, virus i kakvo li oshte ne....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 A moje i da e ot slab harduer.Kvo e PC-to?Dai pove4e info kakto ti kazva i Midex?Igral li si gi predi tezi igri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.