Jump to content
BulForum.com

филми on-line s zone alarm

lukather

Recommended Posts

Трябва да укажеш да ти пропуска SMB върху TCP пакетите от IP: x (порт 445) ;)

btw, малко е странно поведението на този zone alarm, не би трябвало да прецаква подобни конекции, защото те са инициирани отвътре, но може да има и някакви забрани на SMB протокола. Не съм го ползвал и нямам конкретна идея, но принципно това трябва да се гледа.

да без проблеми
Какво имаш предвид че ги гледаш без проблеми, на каква тарифа си, щото аз съм на И+ и пак не ми стига да върви като хората.ако имаш предвид че тръгват, колкото да г видиш за 2-3 секунди-да, но да вървят плавно, не ми се вярва ;)

аз съм гигабитче това имам в предвид.абсолютно плавно се гледа

и още един въпрос как да пусна субтитри като гледам онлайн

ъъъъ може ли малко по подробно да ми кажеш как става това :blink:

За да ти кажа точно какво и как става със Zone alarm, трябва първо да го инсталирам някъде, защото ползвам други продукти, но опасявам се, че няма да е скоро.

btw, можеш да тестваш и други personal firewall продукти, като този на Kerio например (с него не би имал подобен проблем, освен ако конфигурацията е тотално омазана).

Ползвам ZoneAlarm от може би 4-5 години без абсолютно никакви проблеми, и никакви червеи или каквито и да било такива не са влизали.

Почти всичко е до настройки.

Отиваш на Firewall - (Main) и даваш Custom и в интернет зоне правиш настройките. Другия метод е в Expert, отново в Firewall, там задаваш правила кое да се пропусне, кое да се блокира, напълно или само ако излиза или влиза в компютъра ти, и т.н.

такааа по метода на опита и грешката успях сам да се справя :D

ако някой го интересува направих следните неща:

zone alarm>firewall>main>internet zone security>custom>high security setings for internet zone>allow uotgoing TCP ports:445 и бинго за номера на порта специални благодарности на Godfather и сега ако ми кажете как да си пусна и субтитрите..... :wub:

vob sub rulzzzzz сега вече мога да спя спокйно :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...