lukather Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 някой може ли да ми каже защо не мога да гледам филми on-line oт warez когато ми е включен zone alarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 А като не ти е включен гледаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 да без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 От давна съм се отказал от тази бърлива програма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Трябва да укажеш да ти пропуска SMB върху TCP пакетите от IP: x (порт 445) btw, малко е странно поведението на този zone alarm, не би трябвало да прецаква подобни конекции, защото те са инициирани отвътре, но може да има и някакви забрани на SMB протокола. Не съм го ползвал и нямам конкретна идея, но принципно това трябва да се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 ъъъъ може ли малко по подробно да ми кажеш как става това Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 да без проблеми Какво имаш предвид че ги гледаш без проблеми, на каква тарифа си, щото аз съм на И+ и пак не ми стига да върви като хората.ако имаш предвид че тръгват, колкото да г видиш за 2-3 секунди-да, но да вървят плавно, не ми се вярва Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 аз съм гигабитче това имам в предвид.абсолютно плавно се гледа и още един въпрос как да пусна субтитри като гледам онлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 ъъъъ може ли малко по подробно да ми кажеш как става това За да ти кажа точно какво и как става със Zone alarm, трябва първо да го инсталирам някъде, защото ползвам други продукти, но опасявам се, че няма да е скоро. btw, можеш да тестваш и други personal firewall продукти, като този на Kerio например (с него не би имал подобен проблем, освен ако конфигурацията е тотално омазана). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 е здраве да е мерси все пак ако някога си я сложиш сети се и за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Ползвам ZoneAlarm от може би 4-5 години без абсолютно никакви проблеми, и никакви червеи или каквито и да било такива не са влизали. Почти всичко е до настройки. Отиваш на Firewall - (Main) и даваш Custom и в интернет зоне правиш настройките. Другия метод е в Expert, отново в Firewall, там задаваш правила кое да се пропусне, кое да се блокира, напълно или само ако излиза или влиза в компютъра ти, и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 такааа по метода на опита и грешката успях сам да се справя ако някой го интересува направих следните неща: zone alarm>firewall>main>internet zone security>custom>high security setings for internet zone>allow uotgoing TCP ports:445 и бинго за номера на порта специални благодарности на Godfather и сега ако ми кажете как да си пусна и субтитрите..... vob sub rulzzzzz сега вече мога да спя спокйно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.