weasel Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Пичку ви йебем, наркуманску! Кой от вас има кола с 1000 конски сили? Вижте заглавието на темата! Не, не се пита "каква кола кара *тати*" Не, не се пита "каква кола искаме да караме, като пораснем" Не, не се пита "каква кола, никога няма да караме, щото на заварчик заплатата няма да стигне и за жигули" аре малко се съпикясайте, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 имам Nissan Primera 1.6, карам я на метан (не съм Такси ) и съм задоволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Mitsubishi Spacestar Спрете офтопика моля....Младите, като изкате толкова много да пишете отворете тема "Кой какво колело кара" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Рено 11 ТХЕ - стара баба, ама лачена Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Айде, ти понеже гледам си голям тарикат с тая твойта японска фъшкия ти предлагам следното: всяка неделя се събираме на една автописта до село Калояново. Идваш си с джапанката правиме италианска гонка само двамата, 3 обиколки. След това правиме 2 от 3 драг. Ако ме биеш ще ти подаря голфа пред цялата публика. Но ако паднеш ще си изкъртиш емблемата и ще целунеш голфа пред цялата публика (която по принцип не е никак малка), след това аз лично ще ти подаря спрей, с които ще нарисуваш цялата си кола с надписи "МРАЗЯ ВСИЧКО ЯПОНСКО" ? <{POST_SNAPBACK}> АМИ ИСКАШ ЛИ С МИЦОБИШИ ОСВЕН АКО ГОЛФА ТИ НЕ Е ТОЗИ или мощен като него цък и след това може да изпиташ това но само виртуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 @Jozo Братле... Подкрепяш с факти и тогава вярвам. До тогава ще грешиш и ще говориш глупости. За да не превръщаме темата в поредната флоодщина ще те помоля , когато го намериш черно на бяло да ми пратиш да го прочета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=28106&st=260 Всички елате тук да продължим тва което започнахме и да оставим тази тема WOOX Brabus-a го написах за такива коли като СУПРА СКАЙЛАЙН и тем подобни А сега ако наистина искаш да видиш спортни коли пиши ми на ПМ за да ти пратя 3 теста на едни "слаби" колички Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Рено Лагуна,много си я обичкам,а и тя се държи мъжки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Абе хора, не може ли поне една тема да не осерете с глупави кавги... Аз вече от няколко месеца карам Голф 3 1.6 75к.с. и съм супер доволен. Маневрен, икономичен, не е пистов звяр, но динамиката му е доволна за българските условия и не гори грам масло, което рядко се среща при кола на 10+ години. Голфа е мислен с една основна идея - да бъде удобен и неслучайно е най-продаваната кола в Европа за повечето от 30-те си години история. Така че не обиждайте хубавата кола и хубавата като цяло марка. Това че разни идиоти си мислят че са хванали бога за пардесюто като седнат зад волана на някоя от по-мощните модификации не е проблем на колата, а на тези, които я карат. Абсолютно съм съгласен иначе за надеждността на японските коли. Ако един ден доживея да си купувам кола с лично спечелени пари, без някой да ми се бърка в избора, тя сигурно ще е японска, макар че харесвам и немските, особено Audi и VW. Ако ще си говорим за мечти - искам Audi A6 или Nissan Pathfinder... или не, като гледам какви глупости са писали някои хора, нека помечтая на воля: искам Dodge Charger - абсолютна класика в жанра. И новия Мустанг, който ще излиза нагодина, също не е за изхвърляне... хайде стига офтопик.... смешници такива.... ферари, бентли.... ха-ха-ха, спомнете си в коя държава живеете. Между другото преди няколко седмици имаше снимка във вестника на софийски паяк, вдигащ Bentley Continental GT, последен модел... какво ли му е било после в душичката на собственика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аз кво да кажа карам си ЛАДА 2107 откак имам книжка(вече четвърта година) и чат пат на нашичкия Вектрата ма ладичката мие април 93 а вектрата октомври 92.Та...Ладата за нищо не я давам на този етап.,щото сичко си има: 5 скорости тва онва,...Пък и половината западни коли в БГ са по стари от нея и по-скъпи за поддръжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз ако имам някаква бракма за 1000лв по добре с автобуса да ходя, поне няма да се излагам. Тва е за всички дето се гордеят с това че колата им не горяла масло щото била на незнам си колко години или пък че имала 5 скорости и централно заключване. Абе вие в кой век живеете? Може и да сме в българия ама чак пък толкова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз ако имам някаква бракма за 1000лв по добре с автобуса да ходя, поне няма да се излагам. Тва е за всички дето се гордеят с това че колата им не горяла масло щото била на незнам си колко години или пък че имала 5 скорости и централно заключване. Абе вие в кой век живеете? Може и да сме в българия ама чак пък толкова.. точно защото сме Българи. ти да не караш чисто нова кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 5 Скорости е гъзария голяма, кво ми говорите ROBIN, има и хора, които просто немогат да си позволят повече а им се налага, така че недей така с тия крайни изказвания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз ако имам някаква бракма за 1000лв по добре с автобуса да ходя, поне няма да се излагам. Тва е за всички дето се гордеят с това че колата им не горяла масло щото била на незнам си колко години или пък че имала 5 скорости и централно заключване. Абе вие в кой век живеете? Може и да сме в българия ама чак пък толкова.. <{POST_SNAPBACK}> Върви си ти с автобуса като вали пък аз и трабантче да имам съм на сухо пък ти докато стигнеш до спирката ще се измокриш!!Или пък зимата измирай от студ по спирките пък аз в чупената жигула кат набримча парното и нека ми е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 @ROBIN , ами да като си с рейса не се излагаш , просто висиш по спирки , като мърсол ( нищо лично , всеки е висял така ) Аз ако ще и ЗАЗ ще карам , ама ще си возя гъза Аз сега карам една Ланчия Делта 1.9TDI 90к.с. ,97 година с всички екстри без втори Air Bag и ABS и просто съм впечатлен . Върви страшно добре . Доста негативни изказвания чух за италианския дизел , но до сега нищо не се е збъднало , дано си остане и така. Разхода е задоволителен , но при цената на нафтата.... Имал съм само една кола която е различна от италянската и това беше един Форд Ескорт който преди известно време продадох .... и от него бях много доволен ( може би защото е купен нов и беше на 90 000км ) , но на ГАЗ беше такова куцо пиле че.... направо бяс ме хващаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз ако имам някаква бракма за 1000лв по добре с автобуса да ходя, поне няма да се излагам. Тва е за всички дето се гордеят с това че колата им не горяла масло щото била на незнам си колко години или пък че имала 5 скорости и централно заключване. Абе вие в кой век живеете? Може и да сме в българия ама чак пък толкова.. <{POST_SNAPBACK}> ми златен сладък нали се сещаш че за една кола е по важно отношението към нея игодините от марката и екстрите.Вярно ладата не возикато западна ама знам какво и се е случвало преди и как е поддържана.Ти дане караш кола от магазина чистъо нова-ясно че каквато идае няма по хубава от новата кола ама дето ще карш некъв голф или опел на 200 хил км..... по добре да си карам ладата,да си я гледам и така... и аз мога даси позволя няква трошка оттоя тип ма кел файда като си я зема.... както и да е спете в невежество Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 2001 VW Jetta (Bora) Wolfsburg Edition (GLS) 1.8T - цвят Galaxy Blue. 4 цилиндъра, пет клапана на цилиндър, турбо с интеркулер (моята е от средата на 2001 и е с по-голямото турбо - така поне излиза по серийния на двигателя - по книга модел 2001 са 150 hp, a 2002 са 175. аз май съм късметлия - ама никога няма да знам със сигурност). 16 инчови BBS джанти, все още на фабричните 205/55R15 Goodyear RS-A (ще ги сменям май за Yokohama AVIS V4S че вече карам не кола а драгстер с ненабраздени гуми). Кожен волан, скорости и ръчна, спортно окачване с противоподнасящи лостове, предни и задни дискови с 4 канален ABS, контрол на сцеплението и диференциалното усилие, електрически препрограмиран люк (връткаш копчето и след малко се отваря докъдето си му казал). общо 6 въздушни - 2 предни, 2 странични (за тези дето незнаят - аз замалко да сложа калъфи на седалките че ме е яд да цапам бежавото - никога не трябва да се слагат клъфи ако има странини въздушни, които поне при мен излизат от страничните упори за гърба!) и 2 отгоре покриващи страничните стъкла и пазещи главата. фабрично cd уредба monsoon (и аз не ги бях чувал хехе) с 8 говорителя, 200W усилвател и 6 дисков ченджър (е да знам - в багажника, ама така идва от завода - кво да ги правя). ел. стъкла, огледала, капачка на резервоара и багажник. няма от къде да духа климатика на задните седалки, ама то и никой не возя отзад. боята е идеална ама от тези паркинги имам толкова чуквания по страните че ме боли сърцето. за нея колкото по-добър бензин - толкова по-добре. в града - 10-11/100. навън не съм я карал извънградско достатъчно, за да свърши резервоара, ама трябва 7-8 да е някъде не повече. едит: velvet_underground - към 17 лв излезе като се замисля, ама то е щото са малко бройки произведени (така се успокоявам). ясно ми е че след годинка две ще съм се набутал здраво, ама нали казват че кефа цена няма :-) а да за малко да забравя любимото ми - таблото и всички копчета и радиото и отзад копчетата светят в ярко синьо. и пръскалките за вода на предното стъкло и огледалата се подгряват - не че го ползвам, ама е там за списъка с екстри. ох немога да повярвам колко е часа и с кво се занимавам. отивам да си лягам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 garga,добре звучи,кви пари излезе това удоволствие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 garda, ти голямо описание даде на автомобила Ако е jetta т.е. от америка, е 175кс, ако е бора - европейска - 180. Имам приятел с Ауди А3 със същия двигател, убиец е! Първо мислех да не пиша за мойта, не че е кой знае кво ама айде.. Опел Омега 2.0 16v от 96г. 16 инчови джанти от омега 3.0, гуми 205/60/16, ABS, дискове отзад, двузонен климатик, ел люк, регулиране на шофьорската седалка в 8 посоки, дясна-6, аудиосистема със 6 говорителя + бас каса, 4 въздушни възглавници, дюзи за отопление/охлаждане на задните места, Бордкомпютър с 7 функции-средна скорост, прогнозна стойност за разстоянието до следващото зареждане, разход на гориво моментен/среден, сервизен идикатор, външна температура Гори ми в града малко повече от 16л/100км с климатик, а без него литър по малко. От 3 месеца съм решил да я сменям, но се чудя дали да взема нова на лизинг или някоя 3-4 годишна ама да е резачка. А да, има 5 скорости и централно заключване но за жалост ми гори 500мл масло на 10 000км.. Което майче е нормално за опел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 ми гори 500мл масло на 10 000км.. <{POST_SNAPBACK}> че ти на колко километра и сменяш маслото, бе? на 100 000? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 В зависимост от модела е нормално да стига до литър на 10 000. Но това зависи и от начина на експлоатация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 ba6ta mi ima WV Golf 1 s gazova uredba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 че ти на колко километра и сменяш маслото, бе? на 100 000? :> <{POST_SNAPBACK}> Еми по принцип на 10 000 го сменям, но като ме домързи да ида до сервиза често стига 12 и отгоре Отварям капака да видя кво е положението и доливам. Начина на експлоатация е газ до дупка и тва е, да не съм пенсионер или пък да я карам цял живот. Докато изкара..после я пробутваш на някой (софианец) чрез mobile.bg и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Opel Kadett 1.4 инжекцион Sedan Не тунингован Въпреки , че имам много идеи за него ама блаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Opel Kadett 1.4 инжекцион Sedan Не тунингован Въпреки , че имам много идеи за него ама блаааа Брей, на 15 години и има книжка и кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.