Jump to content
BulForum.com

Кой каква кола има

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

//offtopic

...Най-хубавата кола си остава...... новата ;)

Само малко ще те поправя: Най-хубавата кола е служебната (с личен режим на ползване;)). Непосредствено след това е новата кола. Оттам нататък кой както иска :)

boje , boje kato 4eta postovete i se smeq , pove4eto ot pisa4ite nqmat koli izob6to ;-))

virus imal tipo 1.1 75 konq . virus koy te izlaga 4e tova tipo e 75 konq be man

Mai nesto si smesil postovete moito momche ?

moita e FIAT CROMA 2.0 ie 85 kW (116 PS) dvigatel 2 vala :) i ne i e mnogo zor da nosi 4-choveka :))

Трабант601

Engine

Manufacturer: DDR Trabant

Type: S

Class: Superlux

2 valves total

valves per cylinder -non /Trabant tin system/

Main bearings: 2

Bore x stroke: 50.00mm × 52.00mm

Bore / stroke ratio: 0.34

Displacement: 640 cc 37.61 cu in

Aspiration: non

Catalytic Converter: non

Max. output: 22 PS (25.0 bhp) (17,8 kW)@3500 rpm

Max. torque: 89.0 Nm (66 lbft) (9.1 kgm)@2200 rpm

Coolant:air

Specific output: 80.6 bhp/litre

Specific torque: 100.32 Nm/litre

Performance

0-100km/h: [100km impossible speed]

Top speed: 78 km/h

Power to weight: 200.77 bhp/ton

Behaviour: 3repairs/5km

Аз съм на 16, но планирам да си взема Трабант като взема книжка, или (според майка ми) Golf 1/2 (половинка) :P

Кракомобил, с една човешка сила, отвреме навреме, конете му падат до една пиянска и започва да боксува и заваля на една страна, но за сметка на това е много икономична, като изключим това, че много често му сменям маслото по 6-7 пъти на ден, и емисията вредни газове са над допустимото :punk

Az oshte nqmam kola no skoro mislq da se sdobiq s edna alfa romeo 1.45 tspark s 1.6 litra dvigatel, malka kola s mosh6ten dvigatel mnogo me kefi i shte si kupq edna takava, prosto e samolet :woot A kolkota do trabant-a - tva e baxti ludata nacistka mashina :ph34r:

Аз съм на 16, но планирам да си взема Трабант като взема книжка, или (според майка ми) Golf 1/2 (половинка) :P

Pi4 mi dokat zeme6 knijka te 6te gi sprat ot dvijenie :D

4etoh 4e imalo predlojenie da gi spirat ama ne razbrah dali ot dogodina ili po natatuk i ob6inata da obe6teti sobstvenika sas 150 lv.

ina4e e ludnica i az sum imal Trabi

4etoh 4e imalo predlojenie da gi spirat ama ne razbrah dali ot dogodina ili po natatuk i ob6inata da obe6teti sobstvenika sas 150 lv.

Я да не обиждаш, otoboto! Като си карал Трабант, си пропуснал за какво става въпрос/прочети по-нагоре/. Четох, че немска фирма преди няколко години изкупила всичките няколко хиляди трабанта останали в бившия Дедеерски завод, сложили им по един 1,1lit двигател на Polo, рязнали ги на кабрио и само за няколко месеца ги реализирали на пазара по 30000DM. Даже имаше снимка на едно Траби-кабрио.

Я да не обиждаш, otoboto! Като си карал Трабант, си пропуснал за какво става въпрос/прочети по-нагоре/. Четох, че немска фирма преди няколко години изкупила всичките няколко хиляди трабанта останали в бившия Дедеерски завод, сложили им по един 1,1lit двигател на Polo, рязнали ги на кабрио и само за няколко месеца ги реализирали на пазара по 30000DM. Даже имаше снимка на едно Траби-кабрио.

офтопик:

мне е за 30000ДМ а за 4000. кабриоверсиите се появиха по-късно. Трабантите бяха общо 4000 и си бяха още от завода с двигатели 1,1 ама не от Поло а от Вартбург :). Дори ги има вариант с нормални скорости на пода и капачка на резервоара на задния ляв калник. гъзария отвсякъде!

общината не може да изкупи трабантите на споменатата цена, защото аз например мога да не искам да го продам. не може и да ми забрани да се движа с него по улиците ако е технически изправен. единственото което може да направи е да ми натресе яки данъци, но аз ако реша да съм гъзар пак ще си ги платя и ще си го карам. в Америка много време мислеха как да махнат двутактовите бръмбари и в някои щати се опитаха да ги забранят, но набързо заведените дела малко попромениха положението.

Ford Mustang Shelby GT500  - tova ne e prosto kola,a fantastika !

American muscles

:punk

Верно че е класика ама ако пита6 мен Shelby Cobra e класиката.

Много хора в САЩ биха дарили орган само и само да я притейават.

Тва е уникален автомобил. :punk :punk

Баща ми кара Wolksvagen Passat 1,8 GL '92 година. Вози идеално плююс това е и с:

климатик

ел пакет

люк

чупещ се волан

и подлакътник на задната седалка :P

sledva6tiq : November kolko benzinostantsii ima6 be brat ??? 6toto may nqma6 ideq kolko gori toq Lincoln Navigator 5.4 V8 32V 6tot wrangler s 4 litrov motor gori 22-23 na sto ako ne go stapva6 mnogo kvo ostava za tova 4udo s 5,3 litrov motor

Е, как го каза, че нямам идея, все едно не го зареждам аз. Бордовия компютър показва средно 19 на сто, макар че според моите изчисления гори около 20. Това е среден разход, половината градско, половината извънградко, предимно магистрала, като имаш в предвид, че карам със 170, електронно ограничение. Само за сравнение, майка ми кара същия автомобил, само че не е 32V и на нея й гори с 1-2 литра отгоре. Явно същият обем на двигателя с по-малка мощност дава повече разход, щото не вярвам повече да го настъпва.

EDIT: Това е само 98 или 100-октанов бензин, с 95 авансът трака съмнително.

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...