The_DeViL_F Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Daite vashite mneniq za igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 E kvi mnenia da dam kato sha izleze sled 1 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 луда ше е, тва е мойто мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Mnogo velika igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Kak shte e luda bez da ste q videli sushtoto kato Half life 2 i kato Need For Speed Underground 2 dokato ne go igraesh nemojesh d kajesh kakvo 6te e sam opo skreen shots i p ofilm4eta trqbva da q useti6 togava e momenta na istinata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Kak shte e luda bez da ste q videli sushtoto kato Half life 2 i kato Need For Speed Underground 2 dokato ne go igraesh nemojesh d kajesh kakvo 6te e sam opo skreen shots i p ofilm4eta trqbva da q useti6 togava e momenta na istinata ! <{POST_SNAPBACK}> Ами като прочетеш няколко статии,глеаш сериозно количество скрииншотове и няколко филмчета горе-доло добиваш представа за какво става въпрос До колкото съм чел играта ще е невероятна.Даже ако ядете много и не бягате достатъчно героят ви ще надебелее и ще бяга по бавно и ще се изморява по-бързо Обаче и ще млати по силно.Градовете ще са 3 на брой и всеки един от тях ще е 3 пъти по голям от Vice City i Liberty City Ще можете да се повозите на колело,ще има доста пространством между градовете.Самите градове ще са направени по подобие на Лос Анджелес,Сан Франциско и Лас Вегас и щем имат тяхните характерни особености.Примерно в Сан Франциско ще е само хълмове(който е играл Midtown Madnes 2 знае за какво става въпрос )Градовете обаче няма да са с истинските си имена.Единия ще се казва Лос Сантос за другите не знам. Като цяло това което знам за играта ме кара да се замисля върху 2 въпроса 1.Колко ли безсънни нощи ще играя 2.Ще ми тръгне ли тва чудо Абе кво ви разправям ми не земете да си го прочетете Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ами като прочетеш няколко статии,глеаш сериозно количество скрииншотове и няколко филмчета горе-доло добиваш представа за какво става въпрос До колкото съм чел играта ще е невероятна.Даже ако ядете много и не бягате достатъчно героят ви ще надебелее и ще бяга по бавно и ще се изморява по-бързо Обаче и ще млати по силно.Градовете ще са 3 на брой и всеки един от тях ще е 3 пъти по голям от Vice City i Liberty City Ще можете да се повозите на колело,ще има доста пространством между градовете.Самите градове ще са направени по подобие на Лос Анджелес,Сан Франциско и Лас Вегас и щем имат тяхните характерни особености.Примерно в Сан Франциско ще е само хълмове(който е играл Midtown Madnes 2 знае за какво става въпрос )Градовете обаче няма да са с истинските си имена.Единия ще се казва Лос Сантос за другите не знам. Като цяло това което знам за играта ме кара да се замисля върху 2 въпроса 1.Колко ли безсънни нощи ще играя 2.Ще ми тръгне ли тва чудо Абе кво ви разправям ми не земете да си го прочетете <{POST_SNAPBACK}> Даньо т'ва изглежда зарибяващо...само не разбрах дали ще има и Мулти та да можем да се разбием Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Даньо т'ва изглежда зарибяващо...само не разбрах дали ще има и Мулти та да можем да се разбием <{POST_SNAPBACK}> До колкото си спомням нищо не пишеше за мулти,така че сигурно няма да има.Но тва не трябва да ни обнадеждава.Все пак и GTA3 i Vice City нямаха ама измислиха и хората си цъкат.Пък и статията е за PS2 така че версията за РС може и да има,ако Rockstar Games направят нещо по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Daite vashite mneniq za igrata <{POST_SNAPBACK}> е ама как точно да дадем като не сме я играли не мога разбера ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 е ама как точно да дадем като не сме я играли не мога разбера ? <{POST_SNAPBACK}> Можеби е искала да каже какви са ни впечетленията на базата на превютата и скрииншотовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Am, ima tema za GTA:San Andreas http://warezru.veno.biz/invision/index.php...gta+san+andreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.