Jump to content
BulForum.com

GTA San Andreas

The_DeViL_F

Recommended Posts

Kak shte e luda bez da ste q videli sushtoto kato Half life 2 i kato Need For Speed Underground 2 dokato ne go igraesh nemojesh d kajesh kakvo 6te e sam opo skreen shots i p ofilm4eta trqbva da q useti6 togava e momenta na istinata !

Kak shte e luda bez da ste q videli sushtoto kato Half life 2 i kato Need For Speed Underground 2 dokato ne go igraesh nemojesh d kajesh kakvo 6te e sam opo skreen shots i p ofilm4eta trqbva da q useti6 togava e momenta na istinata !

Ами като прочетеш няколко статии,глеаш сериозно количество скрииншотове и няколко филмчета горе-доло добиваш представа за какво става въпрос ;) До колкото съм чел играта ще е невероятна.Даже ако ядете много и не бягате достатъчно героят ви ще надебелее и ще бяга по бавно и ще се изморява по-бързо :P Обаче и ще млати по силно.Градовете ще са 3 на брой и всеки един от тях ще е 3 пъти по голям от Vice City i Liberty City B) Ще можете да се повозите на колело,ще има доста пространством между градовете.Самите градове ще са направени по подобие на Лос Анджелес,Сан Франциско и Лас Вегас и щем имат тяхните характерни особености.Примерно в Сан Франциско ще е само хълмове(който е играл Midtown Madnes 2 знае за какво става въпрос :P )Градовете обаче няма да са с истинските си имена.Единия ще се казва Лос Сантос за другите не знам.

Като цяло това което знам за играта ме кара да се замисля върху 2 въпроса

1.Колко ли безсънни нощи ще играя :zzz

2.Ще ми тръгне ли тва чудо :cry

Абе кво ви разправям ми не земете да си го прочетете

Ами като прочетеш няколко статии,глеаш сериозно количество скрииншотове и няколко филмчета горе-доло добиваш представа за какво става въпрос ;) До колкото съм чел играта ще е невероятна.Даже ако ядете много и не бягате достатъчно героят ви ще надебелее и ще бяга по бавно и ще се изморява по-бързо :P Обаче и ще млати по силно.Градовете ще са 3 на брой и всеки един от тях ще е 3 пъти по голям от Vice City i Liberty City B) Ще можете да се повозите на колело,ще има доста пространством между градовете.Самите градове ще са направени по подобие на Лос Анджелес,Сан Франциско и Лас Вегас и щем имат тяхните характерни особености.Примерно в Сан Франциско ще е само хълмове(който е играл Midtown Madnes 2 знае за какво става въпрос :P )Градовете обаче няма да са с  истинските си имена.Единия ще се казва Лос Сантос за другите не знам.

Като цяло това което знам за играта ме кара да се замисля върху 2 въпроса

1.Колко ли безсънни нощи ще играя :zzz

2.Ще ми тръгне ли тва чудо :cry

Абе кво ви разправям ми не земете да си го прочетете

Даньо т'ва изглежда зарибяващо...само не разбрах дали ще има и Мулти та да можем да се разбием :woot :P ;) :D :lol: B) :rolleyes: :punk

Даньо т'ва изглежда зарибяващо...само не разбрах дали ще има и Мулти та да можем да се разбием  :woot  :P  ;)  :D  :lol:  B)  :rolleyes:  :punk

До колкото си спомням нищо не пишеше за мулти,така че сигурно няма да има.Но тва не трябва да ни обнадеждава.Все пак и GTA3 i Vice City нямаха ама измислиха и хората си цъкат.Пък и статията е за PS2 така че версията за РС може и да има,ако Rockstar Games направят нещо по въпроса :rolleyes:

е ама как точно да дадем като не сме я играли не мога разбера ?

Можеби е искала да каже какви са ни впечетленията на базата на превютата и скрииншотовете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...