Lord Vegas Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 Prodavam dyno Asus A7V133M - 30 $ i 2 chipa po 128 SD RAM - 12 $ broikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 Tva dano na kolko raboti 4estotata na 6inata i na kolko vreme e ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 Danoto e dobro raboti na FSB266 moje da mu se sloji do 2.4 AMD Na 1 godina e oba4e raboti mnogo hubabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 Pi4 svali 5$ i shte go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 A za kakvo go prodava6 ??? a toq pi4 Hitman mai iska i da mu go podari6 otgovori na vaprosa mi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 Za HitMan: Choveche, ne svaliam i cent ot cenata na dynoto. Raboto perfektno. Mislia che dostatychno sym svalil. Ako te interesuva i naistina iskash da go kupish - ela testvai kolkoto iskash i ako ti haresa go vzemai. Za Guest: Pradavam go ne zastoto e bygavo, a zastoto e na AMD, iskam da mina na Intel. Imam dobra rabota i sym skatal nikoi i drug dolar za po-dobra mashina. ako imate drugi vyprosi pitaite. Garantiram otgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 Kvoto si iskash govori svali cenata s 5$ i go vzemam,tva xavata,reshavai pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 rama v nalichnost li e oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 Da pi4 Rama o6te ne e prodadena ako izka6 mi zvanni na 088 612842 ili na ICQ 209991727 ma neznam dali 6te me nameri6 na ICQ za6toto mi izgorq harda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 ma neznam dali 6te me nameri6 na ICQ za6toto mi izgorq harda И моя Тва да не е на мода сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 imali go oshte dunoto za da go kupia.Siguren li si podurza do 2,4 AMD.ako e taka kak da se svurza s teb.i dano niama problem s platkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 Danoto e dobro raboti na FSB266 moje da mu se sloji do 2.4 AMDNa 1 godina e oba4e raboti mnogo hubabo. buhahahahah posmali malko s fsb-to i 6te si pomistq sega seriozno ako en si go prodal o6te svirni i 6te doida da go pogledna i ako vsi4ko mu e ok 6te go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 znachi za kakvi pari posledno.Ti v Koi grad ziveesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 А ве момчета не го закачаите Лорд Вегас изгоря му харда на момчето в момента е на ремонт в ШОПЛАНДИЯ и може да се забави 2-3 месеца не даи си боже ! вегас не знае каде се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Lord Vegas az sym za RAM-a ako o6te e v nali4nost. Interesuva me kakva marka sa hardovete deto sa vi grymnali Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Ale pi4ove sq na mom4eto ne mu e dobre nali mu izgorq harda ,a i puk ne e v Bulgaria v Makedonia e ako nqkoi iska da mu kupuva neshto da ustavi adres ili telefon za vruzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 15, 2003 Share Posted May 15, 2003 Lord Vegas az sym za RAM-a ako o6te e v nali4nost.Interesuva me kakva marka sa hardovete deto sa vi grymnali Samsung AT100 20GB ... да му $#@ майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Pichove, HDD-to mi e Maxtor 20 GB: 7200 min/-1 . Zakupen e ot firma ERA, namira se do mosta na Gerdjika. Davam vi nai-priatelski syvet ne si kupuvaite nishto ot tazi firma. Ot 2 sedmici me vyrtqt s garanciqta i nakraq me izkaraha vinoven. Blagodarq na vichki koito sa otgovorili na obqvata mi za prodajbata na dynoto i rama. V momenta ne prodavam nishto zastoto momchetata ot tazi firma me vyrnaha v 1 klas. Blagodarq vi za razbiraneto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Mejdu drugoto mnogo moi priateli se oplakvat naposledyk che lesno im izpushvat HDD-tata. Vnimavaite ot kyde si kupuvate i proverqvaite dali naistina davat garanciq za predlaganota ot tqh stoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Mejdu drugoto mnogo moi priateli se oplakvat naposledyk che lesno im izpushvat HDD-tata. Vnimavaite ot kyde si kupuvate i proverqvaite dali naistina davat garanciq za predlaganota ot tqh stoka. Ako rama ti beshe DDR shtex da ti q vzema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted May 26, 2003 Author Share Posted May 26, 2003 Za HitMan: Ne se pritesniavi priatel, vsichko si prodadoh i to na dobra cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 ...Davam vi nai-priatelski syvet ne si kupuvaite nishto ot tazi firma... Brqh, i Era li izleznaha kato Most. Dano ne mi se skapiat kolonkite ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 ...Davam vi nai-priatelski syvet ne si kupuvaite nishto ot tazi firma... Brqh, i Era li izleznaha kato Most. Dano ne mi se skapiat kolonkite ;p stiga be, az pochti vsichko ot Most pazaruvam i sym mnogo dovolen, che i ot era sym dovolen.. i ot adroit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 Pichove, HDD-to mi e Maxtor 20 GB: 7200 min/-1 . Zakupen e ot firma ERA, namira se do mosta na Gerdjika. Davam vi nai-priatelski syvet ne si kupuvaite nishto ot tazi firma. Ot 2 sedmici me vyrtqt s garanciqta i nakraq me izkaraha vinoven. Blagodarq na vichki koito sa otgovorili na obqvata mi za prodajbata na dynoto i rama. V momenta ne prodavam nishto zastoto momchetata ot tazi firma me vyrnaha v 1 klas. Blagodarq vi za razbiraneto. za te te izkarat vinoven, qvno e imalo zashto malko sa firmite, deto shte te precakat za takova neshto i ne mislq che era sa ot tqh, vqrno e, che skoro ne sym kupuval nishto ot tqh, de... no pone predi si dyrjaha na imeto... ...btw izobshto ne podcenqvaite grymotevichnite buri i tokovite udari, dosta sa neshtata v edin computer, koito mogat da se precakat ot tova, kato v 99% ot sluchaite, garanciqta ne vaji ...da ne govorim, che ako po diska e imalo sledi ot chesto raznasqne nasam-natam.. ili udar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 stiga be, az pochti vsichko ot Most pazaruvam i sym mnogo dovolen, che i ot era sym dovolen.. i ot adroit... Neka spodelia edno priasno wpechatlenie ot MOST. Silno otricatelno. Otiwam da kupuwam Radeon 9100 imaiki infoto che go imat w cenowata lista ot edin priatel koito mi go kaza towa po tel. Wlizam wutre i pitam za cena na Radeon 9100 i onzi maloumnik mi otgowaria "Niama takowa neshto". Az ostawam iznenadan i poneje ne sam widial cenowata lista ne si i pomislih da sporia i trugnah da si izlizam, a w tozi moment wuprosnia "spec" me zastrelia s wuprosa "Ako iskash imame 9000. Ima li razlika ?" Ama mi gowori wse edno az sam maloumnia i triabwa da sam mu blagodaren che mi pozwoliawa da kupuwam ot nego i da polzwam cennite mu saweti kwo da si kupia !!!! Emi mama mu stara toi ako ne znae ima li razlika az li da mu obiasniawam ?!?! Twa za men e edin tup targowec i nishto poweche. Za nego dali prodawa komputri ili krastawici e wse edno. Mainata mu. Otidoh w druga firma i wupreki che platih poweche, go naprawih s usmiwka zashtoto s picha tam si pogoworihme za processori, dunni platki i t.n. kato hora koito razbirat A inache w MOST-a ne sa wsichki takiwa. Imam i dobri wpechatlenia, kogato mi smeniha edin hard w garancia za 2 dena, dokato na shefa mi za sushtoto neshto w druga firma go motaha pochti 2 sedmici i nakraia go nakaraha da doplati za po-goliam hard pri dosta neizgodni uslowia shtoto ne mojeli da mu namerat kato negowia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.