Gadelev Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Zdravejte moje li nqkoi da mi kaje tochnata poredica na knigite na kalchev za mafiqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Zdravejte moje li nqkoi da mi kaje tochnata poredica na knigite na kalchev za mafiqta <{POST_SNAPBACK}> Нерон Вълкът, Калигула Бесния, Цикълът на Месалина. След това ми се губи май беше Ликвидирайте Генерала, Оратория за козел и ангорска котка и след туй има още 4-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ама вече последните стават доста тъпички..аз прочетох само На лов за зеления принц и не ми хареса особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 1.Нерон Вълкът 2.Калигула Бесният 3.Цикълът на Месалина 4.Ликвидирайте Генерала 5.Оратория за Козела и Ангорската котка 6.Кървавият път на коприната 7.На лов за зеления Принц има и още 5 книги само им знам заглавията но незнам коя след коя следва и аз искам да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifax Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 SLED TOVA E KARVAVIAT PAT NA KOPRINATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.