pepsi_maker Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Triabvat mi logo-tata na slednite otbori ot B grupa. Добруджа /Дч/ Светкавица Пирин 1922 Шумен 2001 Миньор /Бобовдол/ Поморие Етър 1924 Рилски Спортист Вихрен Локомотив ГО Доростол Академик /Св/ Черноморец Конелиано tiff, jpg, bmp kvoto i da e az sha si gi narisuvam na corel, niakakvi idei...che az veche savsem sam se omail 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Triabvat mi logo-tata na slednite otbori ot B grupa. Добруджа /Дч/ Светкавица Пирин 1922 Шумен 2001 Миньор /Бобовдол/ Поморие Етър 1924 Рилски Спортист Вихрен Локомотив ГО Доростол Академик /Св/ Черноморец Конелиано tiff, jpg, bmp kvoto i da e az sha si gi narisuvam na corel, niakakvi idei...che az veche savsem sam se omail 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Засега намерих на Черноморец,ЛОКО ГО,Шумен 2001,Доростол,Светкавица,Поморие,Пирин и Конелиано...продължавам да търся...после ще ти ги пратя всички ЕДИТ: Намерих само тези...прати едно ЛС да ми кажеш къде да ти ги пратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 www.google.com dava6 na izobrajenie pi6e6 imeto na otbora i si gutov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 www.google.com dava6 na izobrajenie pi6e6 imeto na otbora i si gutov! <{POST_SNAPBACK}> mdam , i az sam saglasna s teb v google.com ima sichko kvo ti trqbva samo trqbva pravilno da napishesh tva deto ti trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi_maker Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 daa i az sam rovil v google no na tova ПФК Светкавица търговище izliza samo i edinstveno svetkavitza.gif 60 x 60 pixels - 3k e kak da go risuvam v corela. triabvat mi vav vektoren format za animacia vse pak.... 10x na vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.