maddrum Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 ...ili pak moje i adres na nqkoe deto go ima svobodno v neta da mi dadete pak nqma da se opla4a mnogo:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 za tezi raboti se plasta do koloto znam i kakvo ima6 perdvid "da si napravq BNC" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 ami ne iskam v IRC whois-a da mi e IP.cable.evrocom.net mi ne6to kvoto az si mu zadam. Az probvah psyBNC i si4ko si ba4ka ok, no ne 6te da mi razpoznae vhost-otvete. A se nalaga da go naravq. Ina4e za parite znam i az gi otkrih v neta tiq deto davat s pari ama to4no tova e vaprosa ko moga da mina po tankata laisna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 q pak kaji kvo to4no iska6 da prai6 s tva BNC i koe ne ti razpoznava Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 poneje mnogo narod polzvame edno IP i kato ban nqkoi primerno banvat vsi4ki. Ta za tova iskam da napravq BNC za da ne ni se vijda IP-to i da sme s nqkakvi fal6ivi adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 ami to tova nesto ne se "pravi" a se izpolzva gotovo znae6 li kakuv mu e principa ? ako neznae6 proveri 4e ma marzi da pi6a i ste vidi6 4e se plasta za tiq imena koito ste izpolzva6 vmesto tvoito ip a be samo za mirc li ti trqqt tiq raboti osven ako ne izpolzva6 nqkoe public proxy za smqna na ip adresa p.s. ami nai lesniq na4in e da si vzeme6 oste ip-adresi ot evrocom haahahahah ( kazaha mi ot support-a 4e stqli da im butat cenata ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 eeee dam daje sam si pravil moe si s psyBNC-to ama ne stava taka kakto iskam kakto i da e qvno 6te si e kakto e dosega nz a tova seriozno li e s IP-tata?? ako kajat nqkakva razumna cena moje i seriozno da se zamislq 6oto sq e prekaleno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.