evi^^ Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 нужен ми е правилника на хандбала.ако някой знае къде мога да го намеря,ще съм му благодарна ако ми каже. поздрави на всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Мисля,че мога да ти осигуря,но трябва да почакаш поне до утре. А ако имаш познат студент,изврънкай го да отидете в университетската библиотека в Ректората.Там го има със сигурност. И се пише хандбал Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 Мисля,че мога да ти осигуря,но трябва да почакаш поне до утре.А ако имаш познат студент,изврънкай го да отидете в университетската библиотека в Ректората.Там го има със сигурност. И се пише хандбал <{POST_SNAPBACK}> извинявам се,не знаех,нямам познати студенти,ще съм ти благодарна ако ми го осигуриш ти.,моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 нужен ми е правилника на хандбала.ако някой знае къде мога да го намеря,ще съм му благодарна ако ми каже.поздрави на всички!!! <{POST_SNAPBACK}> Offtopic: Да не би да си 7ми клас и да учите за хандбала в училище ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 *sigh* Един чудесен ден повече хора ще ползват http://google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Curunir, edin 4udesen den horata mogat da vzemat da si pomagat vmesto samo da rusiat biseri i akali. Ako moje6 da pomogne6 pomoghi. Ako moje6 dai napravo link. Ako puk ne moje6(kakto se vijda) nema nujda ot akuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 Offtopic:Да не би да си 7ми клас и да учите за хандбала в училище ? <{POST_SNAPBACK}> на учителя ми по физическо му трябва правилника,затова го търся !!! и използвам google,но както каза djgorro,добре е да си помагаме,затова се обръщам към вас,който не иска, да не ми помага,никого не насилвам ,аз оценявам помоща на хората,пожелали да ми помогнат! МОЛЯ ВИ,ако някой знае къде мога да го намеря,нека ми каже до края на деня,понеже нямам принтер и ще ходя да ми го напечатат на зала,а вечерта не искам да ходя там,пък и правилника ми трябва засега за утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Тука намерих едно нещо: http://www.handball.org/rules.html ама е на английски за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Тука намерих едно нещо:http://www.handball.org/rules.html ама е на английски за съжаление <{POST_SNAPBACK}> благодаря все пак. А никой ли не намери правилника на хандбала на български?моля ви,кажете ми,трябва ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.