simo Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Има ли желаещи да кача много от книгите от поредицата Dungeons & Dragons Ако има желаещи нека се обадят Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Желаещи колкот щеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Някой може ли да ми каже откъде да си намеря нещо от поредицата-може и на английски. На локалния не успях да намеря, а инъче изкопах плеърс хендбук на български, ама е много стара версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Още един желаещ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Качи, качи, че ми липсува Monster Manual. И да ми върнеш Forgotten Realms и Dungeon Master Guide-а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Някой може ли да ми каже откъде да си намеря нещо от поредицата-може и на английски. На локалния не успях да намеря, а инъче изкопах плеърс хендбук на български, ама е много стара версия. <{POST_SNAPBACK}> Ето книгите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Още един желаещ! Айде качвай по-барзо, че довечера трябва да водя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Za6to nqma ni6to v site-a ??? Ne mi otvarq linka...(( I az iskam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkor Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Брех!? Като да не повярваш толкова хора зарибени по Дънджънс. Дайте направо да си спретнем някоя онлайн сесия някой път - OpenRPG може да си дръпнете от тук. Хайде със здраве! П.С. - Колкото до книгите - имам 6 диска с книжки, за съжаление не успявам да ги ъплоадна на сървъра - разправя ми че нямам права за да създам директория. Ако някой оправи този проблем - ще ги кача всичките. П.С. - Доста голяма част от тях са по 3.0, но имам и доста книжки по 3.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Лееко стара е темата, но някой знае ли откъде мога да намеря Masters of the Wild? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.