Robi Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Sony DCS-F717: Full Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Sony DCS-F717:Full Review <{POST_SNAPBACK}> Това е сравнение между 2 модела, пълното ревю е това: Full Review Иначе камерката е добра, старичка и големичка, но иначе има доста Features Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Сега щракни тук и виж на кои камери има link (full review(важи и за всички останали марки)) и кажи кой е пълния и кой общия преглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Аз си купих лятото една Practika DCZ 2.0 2.1 MegaPixel 4x Digital Zoom 8 Mb memory SD slot.Има и други работи по нея, но не ми се изброяват.Според мен върши идеална работа.Не е нещо кой знае какво, но пък е цифра.Дадох 219 лв от Технополис.За ся съм доволен пък и нямах парички за нещо по-хубаво и по скъпо. Абе снимали начи е OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Сега щракни тук и виж на кои камери има link (full review(важи и за всички останали марки)) и кажи кой е пълния и кой общия преглед. correct Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefankm Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Sony DSC-P72 3,2 Мр 3xZoom Optical много доволен, сега има наследник Р73 който е 4 Мр. Някой ще ми каже ли кои са големите производители на матрици който се ползват в апаратите под 1000 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Sony DSC-P72 3,2 Мр 3xZoom Optical много доволен, сега има наследник Р73 който е 4 Мр. Някой ще ми каже ли кои са големите производители на матрици който се ползват в апаратите под 1000 лв? <{POST_SNAPBACK}> SONY. Мисля че и OLYMPUS правят ама не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 >>>>сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 A това пък е моят.Много съм доволен.Има много функции,малко е стар модела,ама е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Някой ще ми каже ли кои са големите производители на матрици който се ползват в апаратите под 1000 лв? Sony "държат" около 76% от пазара на матрици за дигиталките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Моя е PhotoClip DM 334. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 CANON Power SHot A80 Mnogo barzo mu padat bateriite!? <{POST_SNAPBACK}> Кои батерии? С rechargable си надявам се? Какви по-точно? Ако си на обикновенни алкални значи требе да си купиш зарядно с 4 батерийки поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ей го на и моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Аз си купих ей тва преди 3 дена Тея с 12 zoom са супер ама и кинтите са им супер, пък и няма как да ми се поберат в джоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Този черния е моя.Взех го преди 8-9 месеца като един от най-малките на пазара(колкото цигарена кутия е).Идеята ми беше да е винаги с мен,а не да го взимам едва когато се сетя,че ми трябва.Така и стана.Напълно съответства на нуждите ми.За повече инфо цъкни туууук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 http://reviews.cnet.com/Pentax_Optio_33L/4...7-20851047.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Много полезна тема, но ще стане много по-полезна ако всеки сложи и по някоя и друга снимка правена със съответния модел.Така всеки ще може да си изгради собствено впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Наскоро прецакало се Fuji F401 оказа се че нямат сервиз в България - имайте го в предвид ако си харесате нещо от тази марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 това е моя любимец Просто не искам да го хваля(нали моето е най хубаво ) Ако иска някой да види ревютата които са оставили за него различни хора от целия свят. Те говорят достатъчно за него. P.S. Моя само че е 760UZ и единствената разлика е че 765 е 4 мегапиксела, а 760 е 3.2. Които иска да има добър апарат мисля че този ще оправдае очакванията му за тези пари - 769лв(поне толкова беше преди 6 месеца в Техномаркет Европа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Panasonic DMC-LC50 Плюсове : Доста лек Перфектни снимки Минуси : Записва видео без звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 A moia e OLIMPUS C-310 ZOOM , ne e nikak losh i za svoite 3.2 MP pravi dovolni snimki . Vadil sum vuv foto i na hartia izlizat dobre .Klipovete koito zapisva sa s malko kofti ka4estvo, no az sum go vzel ne snimam video s nego ,a glavno zaradi snimkite.Samo neznam dali malko ne sam se nabutal s cenata mu zashtoto gledam 4e za tezi pari mojeh sega da vzema 5.0 MP no niama zna4enie ve4e .Slagaite niakade snimki da vidim koi model kakvi snimki pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.