Jump to content
BulForum.com

Какъв фотоапарат имате

Recommended Posts

Аз си купих лятото една Practika DCZ 2.0

2.1 MegaPixel 4x Digital Zoom 8 Mb memory SD slot.Има и други работи по нея, но не ми се изброяват.Според мен върши идеална работа.Не е нещо кой знае какво, но пък е цифра.Дадох 219 лв от Технополис.За ся съм доволен пък и нямах парички за нещо по-хубаво и по скъпо.

Абе снимали начи е OK. :D :D :D :D :D

Sony DSC-P72 3,2 Мр 3xZoom Optical

много доволен, сега има наследник Р73 който е 4 Мр.

Някой ще ми каже ли кои са големите производители на матрици който се ползват в апаратите под 1000 лв?

Sony DSC-P72 3,2 Мр 3xZoom Optical

много доволен, сега има наследник Р73 който е 4 Мр.

Някой ще ми каже ли кои са големите производители на матрици който се ползват в апаратите под 1000 лв?

SONY. Мисля че и OLYMPUS правят ама не съм сигурен.

>>>>сори :(

Sony "държат" около 76% от пазара на матрици за дигиталките.

• 3 weeks later...
CANON Power SHot A80 Mnogo barzo mu padat bateriite!?  :cry

Кои батерии? С rechargable си надявам се? Какви по-точно? Ако си на обикновенни алкални значи требе да си купиш зарядно с 4 батерийки поне.

• 1 month later...

Аз си купих ей тва преди 3 дена

DMC-FX7S_L_Angle.jpg

Тея с 12 zoom са супер ама и кинтите са им супер, пък и няма как да ми се поберат в джоба:)

Този черния е моя.Взех го преди 8-9 месеца като един от най-малките на пазара(колкото цигарена кутия е).Идеята ми беше да е винаги с мен,а не да го взимам едва когато се сетя,че ми трябва.Така и стана.Напълно съответства на нуждите ми.За повече инфо цъкни туууук...

Много полезна тема, но ще стане много по-полезна ако всеки сложи и по някоя и друга снимка правена със съответния модел.Така всеки ще може да си изгради собствено впечатление...

Наскоро прецакало се Fuji F401

ZF41A.JPG

оказа се че нямат сервиз в България - имайте го в предвид ако си харесате нещо от тази марка.

това е моя любимец :D Просто не искам да го хваля(нали моето е най хубаво :confused ) Ако иска някой да види ревютата които са оставили за него различни хора от целия свят. Те говорят достатъчно за него.

P.S. Моя само че е 760UZ и единствената разлика е че 765 е 4 мегапиксела, а

760 е 3.2. Които иска да има добър апарат мисля че този ще оправдае очакванията му за тези пари - 769лв(поне толкова беше преди 6 месеца в Техномаркет Европа). :punk

A moia e OLIMPUS C-310 ZOOM , ne e nikak losh i za svoite 3.2 MP pravi dovolni snimki . Vadil sum vuv foto i na hartia izlizat dobre .Klipovete koito zapisva sa s malko kofti ka4estvo, no az sum go vzel ne snimam video s nego ,a glavno zaradi snimkite.Samo neznam dali malko ne sam se nabutal s cenata mu zashtoto gledam 4e za tezi pari mojeh sega da vzema 5.0 MP no niama zna4enie ve4e .Slagaite niakade snimki da vidim koi model kakvi snimki pravi. :inqn :inqn :inqn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...