Alien Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Имам FX5600 карта и днес уш ми изгоря - компютъра издаре звук все едно че ми е изгоряла картата (бипкаше 5-6 пъти) като рестартирах пак.Оставих го да постои изключен малко и тръгна, но след 2-3 мин. раборта пак.Отворих си компютъра и забелязах че вентилатора на видео картата не се върти, може ли от там д е проблемът. Обадих се на един приятел и той мисли (не е сигорен) че вентилаторът може да се включва понякога (когато трабва да охлади радиатора на картата). Искам малко съвет относно моят проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Имам FX5600 карта и днес уш ми изгоря - компютъра издаре звук все едно че ми е изгоряла картата (бипкаше 5-6 пъти) като рестартирах пак.Оставих го да постои изключен малко и тръгна, но след 2-3 мин. раборта пак.Отворих си компютъра и забелязах че вентилатора на видео картата не се върти, може ли от там д е проблемът. Обадих се на един приятел и той мисли (не е сигорен) че вентилаторът може да се включва понякога (когато трабва да охлади радиатора на картата). Искам малко съвет относно моят проблем. <{POST_SNAPBACK}> Специално за цъкането ми се случи един път. Пускам, но няма включване. Така около 5-6 пъти. Махнах от слота рама и видеото и ги сложих и се оправи. Можеш да пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Postoianno triabva da se varti dvigatelia.Misla 4e iska nov ventilator i probvai s druga karta ako imash otkade da zemesh za da razberesh kade e to4no problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Имам един приятел който имаше същият проблем.Смени си вентилатора и му се оправи и ся всичко му е ОК.5 лв е един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 Брагодаря на всички които се заинтересуваха от моя проблем. Дадох си картата там от кадето си е купих(още ми е в гаранциа) проблема наистина е от вентилатора - скапал се е. п.с. до модератора: може да заключиш темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.