B52 Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Kato iskam da si save niakoia snimka ot neta imam izbor : Save as type: Bitmap(bmp) file .... Ne moga da save v drug format! Snimki s razmeri 125 kb mi izlizat niakade 3-4 mb .... Ako niakoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodaren ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ov3rm4n Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Ami kak da ti dade da go svali6 kato .gif da re4em, kato faila o4evidno si e .bmp.... Vse edno da tragne6 da svalia6 .zip fail i da ti dade da go zapi6e6 kato .ace - shva6ta6 li? .bmp failovete si se svaliat kato .bmp, .gif kato .gif i t.n. 4ak sled kato gi svali6 ima6 vazmojnost da transformira6 ot edin format v drug... Huh.. Ne sam si predstavial, 4e i tova 6te mi se naloji da obiasniavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 Jpg snimki s razmeri okolo 100kb mi izlizat niakolko mb ! *.jpg ... sigurno oznachava format jpg I vischki formati moga da save samo v bmp Huh ... ne sym se zamislial che mislish horata za tolkova glupavi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ov3rm4n Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Jpg snimki s razmeri okolo 100kb mi izlizat niakolko mb ! *.jpg ... sigurno oznachava format jpg I vischki formati moga da save samo v bmp Huh ... ne sym se zamislial che mislish horata za tolkova glupavi ... OK - sorry, its my fault... Makar 4e ot obiasnenieto koeto si dal ostanah s takova vpe4atlenie... Ne 4e sega mi e po-iasno. Ne mi e iasno sled kato faila e 150KB ot kade ti svalia ostanalite Kb do niakolko Mb?! I sam mnogo curious sled kato gi svali6 tia niakolko Mb kato gi otvaria6 v niakoi viewer kakvo vijda6... 6toto ako vijda6 kartinka - mi zna4i faila si e .bmp i e redoven, a az sam prav... Edinstvenoto koeto mi idva na um e fail s dvoino raz6irenie - example: kartinka.jpg.bmp - v takav slu4ai ako si na Win i toi e nastroen da ne ti pokazva raz6irenie na poznatite failovi tipove 6te vijda6 izpisano samo kartinka.jpg.... A - i drugo se se6tam - ako az sam pravil stranicata v internet moga da si pi6a za link kakvoto si iskam, primerno "kartinka.jpg", a v sa6toto vreme tozi link da so4i kam kartinka.bmp... i moga da pi6a sre6tu faila za razmer 100Kb, a toi da e 6Mb... prosto HTML... zacepva6 li? i ti posle si vika6: "Ba maaamu, pi6e .jpg, pi6e 4e e 100Kb a mi go svalia kato bmp i 6Mb goliamo...." A ako iska6 po-smisleni otgovori, zadavai smisleno vaprosi te si... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Dobre be pich, ot vsichki saitove li kato se opitash da seivnesh kartinka go ima toia problem? Shtoto ako ne, to znachi problema e v stranitzata, ot koiato svaliash. Ako obache da, togava problema e v tvoia "televizor". Togava edinstvenoto reshenie, koeto imam e che se kasae do niakakava nastroika na browser ili i az neznam kakvo. Dori i da ima takava nastroika ne se seshtam v momenta kade e i kakva e, che daze ne se seshtam da ima takava (pone az ne ia znam). Da ne e niakoii virus mamka mu.... vapreki che da pravi takiva mizerii........ znam li, moze, no e malko veroiatno. Opitai s niakoia druga stranitza, naprimer yahoo.com. Seivni niakoia kartinka ot tam, nikoi baner ili neshto takova i kazi kvo stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted May 11, 2003 Author Share Posted May 11, 2003 http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/Pictures/hahaha.jpg tova e jpg .... - 116k Az go svalaiam kato bmp - 2,84 MB ! V poleto `save as type` imam samo bmp(bitmap) ... nishto drygo ! Nadiavam se che tozi pyt razbirate kakvo imam v predvid! (windowsa mi e nastroen da pokazva razshireniata!) PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/Pictures/hahaha.jpg tova e jpg .... - 116k Az go svalaiam kato bmp - 2,84 MB ! V poleto `save as type` imam samo bmp(bitmap) ... nishto drygo ! Nadiavam se che tozi pyt razbirate kakvo imam v predvid! (windowsa mi e nastroen da pokazva razshireniata!) PEACE BTW Toq Screen az sam go pravil Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 11, 2003 Share Posted May 11, 2003 http://support.microsoft.com/?kbid=810978 tova bi triabvalo da ti pomogne da reshish problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted May 13, 2003 Author Share Posted May 13, 2003 iCE-dOGG ... blagodaria za pomoshta! Mersi ... mnogo mi pomogna Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.