G.Kushev Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Pri instaliraneto mi iska 2-ria disk a v wareza ima samo parvia???Kvostaaa Shte go imali 2-ria disk ilii kajete PLS aiiii??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Tq igrata e samo 1CD, no lipsva edin typ fail(koito na vsi4koto otgore e i tekstovi) i zatova ti iska "CD2".Vij v infoto 4e si pi6e 4e e samo 1 CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kushev Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 ok Priatelu i sega kato mi ispi6e da pusna 2-ria disk kokvo trabva da napraq zada prodalji instalasiata PLS kaji??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_veseo Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Za syjalenie i az ne mojah da q instaliram napylno Qvno e razvalena Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kushev Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 ok a Grand Prix 3 imali nqkvi takiva problemi pri instalasiata zada znam dali da e svalqm ot wareza.A za Grand Prix 4 tozi tekstovi file nemoshe li dase drapne ot nqkade zada se podkara igrata???Aiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Ami da ti kaja, az li4no neznam.Kato ne stana rabotata s GP4 i se otkazah ot F1 simulatorite.Ako iska6 probvai.A za txt faila - ami moje i da go ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.