Aeon Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Еееееееееееее аз как съм изпуснал т'ва Харисън така и не съм го виждал още EDIT: I saw it i saw it и............................ НЕ МЕ КЕФИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 ako 6te se pravi6 na gazar zemi si originalna teniska za motocross ot tezi koito gi nosqt istinskite motokursisti (kva duma izmislih malii 4e sam umen MAMO ZA6TO SI ME NAPRAVILA TOLKOVA UMEN ZA6TO) koqto struva kam 60-70 ne sam siguren moje da vi izlaja ne mi vqrvaite <{POST_SNAPBACK}> Тоя пост ми хареса По темата : Еее, щом Къци носи такава блузка, занчи си е върхът на гъзарията На мен блузите "Harisson" ми изглеждат малко опърпани Извод : голяма цигания Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 24, 2004 Author Share Posted September 24, 2004 Защо не попитате и колко хора имат дънки DIESEL или Replay,защото май не всеки 3-ти ами всеки 2-ри има такива.Няма такъв смях като в България по отношение на облеклкото.Направо да вземат да продават някакви "fashion" униформи и всички да сме еднакви и модни. <{POST_SNAPBACK}> Май малко бъркаш нещата!!!Тука не става въпрос за разни марки или такива работи!!!Diesel u Replay са марки,а НЕ модели дрехи!!!Аз говоря за БЛУЗИТЕ Harrison,които за абсолютно еднакви,а не за отделни марки.Много ясно,че много хора ще имат такива дънки като са по-качествени от доста други,а и моделите им са добри!Това не ги прави еднакви.Еднакви щеше да ги прави ако носеше един и същи модел половината население,както именно е с Harrison! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 saglasen sam i az nosq samo diesel danki 6toto sa super ka4estveni i ako po4vat da izbelqt izbelqt postepenno i ednakvo nasvqkade i nemoje da se zabeleji dali sa izbeleli ili sa si takiva NO(pod4ertavam)NO 1-tozi topic e za Harrison bluzite 2-razbiram da ne goduva6 po otno6enie na MODEL model naprimer vseki da e s 4erni ili sini danki apak ti negoduva6 markata KVO TI E VINOVNA MARKATA? 3-ako si tolkova nedevolen ot markite napravi si tema i si gotov PEACE HORA NEKA ZAPAZIM DOBRIQ TON!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Аз пък не нося дънки... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 И аз нося само DIESEL!Те са най-добрите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Днес имах път до Димитровград,ако знаете колко подобни модели са се поевили.Свят да ви се завие.West,TiM,Kobra и над 20 модела различни Харрисончета на едно харрисонче имаше надпис I'm stupid.Хвана ма яд че нямам фотоапарат за да ги снимам,но търговците на едро грабиха като луди,така че скоро ще ги видете и по Пловдивските магазини. Това селенията е голяма работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Дизел в Пловдив не са Дизел !100%.Повече няма да споря.В софия по се намират оригиналните Дизели.А за Харисън-днес видях един ужасен циганин с тениска Харисън,бях изнервен,но това ме развесели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 saglasen sam i az nosq samo diesel danki 6toto sa super ka4estveni i ako po4vat da izbelqt izbelqt postepenno i ednakvo nasvqkade i nemoje da se zabeleji dali sa izbeleli ili sa si takiva NO(pod4ertavam)NO 1-tozi topic e za Harrison bluzite 2-razbiram da ne goduva6 po otno6enie na MODEL model naprimer vseki da e s 4erni ili sini danki apak ti negoduva6 markata KVO TI E VINOVNA MARKATA? 3-ako si tolkova nedevolen ot markite napravi si tema i si gotov PEACE HORA NEKA ZAPAZIM DOBRIQ TON!!!! мисля че думата която търсиш е "избелява/избеляват". ако мислиш че тоя Diesel е оригинален... Дизел в Пловдив не са Дизел !100%.Повече няма да споря.В софия по се намират оригиналните Дизели.А за Харисън-днес видях един ужасен циганин с тениска Харисън,бях изнервен,но това ме развесели. мани мани.. той човека си мисли, че за 30 лева Diesel купува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Тея блузи са много селски. Като цигански джуган... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Има Дизел в Пловдив.Само че далеч не са по 30 лева дънките.Даже на две места има Дизел.Оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Като споменах Diesel и Replay имах предвид точно това че има 5 модела и всички носят тях.А тия дето са написали че носят Diesel мога самода им пожелая успех щото един чифт DIESEL струва около 300 лв.А тия дето ги носите вие са по 50 ама аре нали сте гъзарчета.Явно някои хора не разбраха че говорех по глобално за еднаквото облекло но няма значение. А относно Harrison - да поредната цигания завладяла пазара,само че нали знаете че търсенете определя предлагането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 На бул.Хр.Ботев има магазин на Дизел-малко след Военна болница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Много се отклонихте от темата,защо говорите за DIESEL! Иначе по темата-Днес видях още 3-ма с яке Harrison!То ако взема да пиша колко хора съм видял всеки ден с тея якета,няма да стигне форума!Но някой спомена че има и блузи Harrison,ама аз съм виждал само якета с тая марка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 добре ве,аз никои още не съм видял с такива якета?верно че не съм бръмчал напоследък по главната,ама все пак вие го изкарахте че всеки пети няма такова яке... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 izlez i 6te vidi6 kolko sa malko nz koi mi napravi zabelejka za PRAVOPISA NO6TE MU KAJA BRAVO ZNAE6 BALGARSKI ZA RAZLIKA OT MEN EVALA TI edni danki dori i ne originalni se razli4avat ot drugite to4no po tova 4e ИЗБЕЛЯВАТ ravnomerno a ti kato si tolkova prosvetlen mi kaji kvi danki nosi6 kva marka ?pak i pomislete malko vse pak IMA PATENT I SAS SIGURNOST DIEZEL IMAT TAKAF PATENT PROTIV IMITACITE I PAK DA POD4ERTAQ DA ZAPAZIM DOBRIQ TON EDIT: kato se zamislq sigurno 6te ima nqkoq firma v balgariq koqto proizvejda tezi danki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Много се отклонихте от темата,защо говорите за DIESEL! Иначе по темата-Днес видях още 3-ма с яке Harrison!То ако взема да пиша колко хора съм видял всеки ден с тея якета,няма да стигне форума!Но някой спомена че има и блузи Harrison,ама аз съм виждал само якета с тая марка! <{POST_SNAPBACK}> Аз съм виждал якета(от шушлек), блузи, тениски и горнища Харисън. Чакат се шапки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Чакат се шапки. <{POST_SNAPBACK}> Ее...тва ще бъде върха на сладоледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 представяте ли си обувки шапка тениска яке и панталон Харисон ще е супер лудория хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Има Дизел в Пловдив.Само че далеч не са по 30 лева дънките.Даже на две места има Дизел.Оригинален. определено не са 30 лева. Като споменах Diesel и Replay имах предвид точно това че има 5 модела и всички носят тях.А тия дето са написали че носят Diesel мога самода им пожелая успех щото един чифт DIESEL струва около 300 лв.А тия дето ги носите вие са по 50 ама аре нали сте гъзарчета.Явно някои хора не разбраха че говорех по глобално за еднаквото облекло но няма значение.А относно Harrison - да поредната цигания завладяла пазара,само че нали знаете че търсенете определя предлагането. Верно че не са по 50 лева,но определено не са по 300. все пак тва не е бутиково облекло. 150-200 лева са. но за мен дизел не е нищо особено. добре ве,аз никои още не съм видял с такива якета?верно че не съм бръмчал напоследък по главната,ама все пак вие го изкарахте че всеки пети няма такова яке... аз пък днеска видях момиче и момче... ходеха.. и двамата бяха с такива Якета. дамски и мъжки модел разбира се. izlez i 6te vidi6 kolko sa malko nz koi mi napravi zabelejka za PRAVOPISA NO6TE MU KAJA BRAVO ZNAE6 BALGARSKI ZA RAZLIKA OT MEN EVALA TI edni danki dori i ne originalni se razli4avat ot drugite to4no po tova 4e ИЗБЕЛЯВАТ ravnomerno a ti kato si tolkova prosvetlen mi kaji kvi danki nosi6 kva marka ?pak i pomislete malko vse pak IMA PATENT I SAS SIGURNOST DIEZEL IMAT TAKAF PATENT PROTIV IMITACITE I PAK DA POD4ERTAQ DA ZAPAZIM DOBRIQ TON EDIT: kato se zamislq sigurno 6te ima nqkoq firma v balgariq koqto proizvejda tezi danki мерси за признанието, но не го знам толкова добре. куцат ми някой работи, но и тях ще доизгладя. не съм наясно как се различават... само знам че в истински дънков плат се гаси фас без белег. пробвай тва с твоя Diesel. Аз имам дънки Lotus, "Diesel" (само марката им е такава), "Energie" (и на тях марката само им е такава), но имам и дънки Armani Jeans, които са ми подарък от чужбина и струват 175$, но реално погледнато нямат никаква разлика с обикновен чифт дънки от 50 лева. с тая разлика, че фас се гаси без проблем. само пепел остава или ако има нещо друго, то се изпира, но не остава "белег". сега доволен ли си? те Diesel може да си имат патенти и работи, но предполагам не си толкова наивен да мислиш че това тук са точни копия на тяхните модели. а някой наистина са Diesel, просто не са първо качество. бройката която аз имам е Diesel .. оригинален.. просто шева на единия крачол е изкривен и задната част на другия крачол е по-дълга с малко. при потгъване това не се вижда, но за тях този модел е дефектен и се продава на безценица. следващия път се осведоми малко преди да се биеш в гърдите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 4i koga si me vidql da se biq v gardi nito sam postval takaf pic tuk nito imam tova s fasa 6te go probvam i 6ti prata PM za6toto temata e "Harrison" napravihme li gi 10000" ako tolkova ti se spori napravi tema 6te u4stvam tam s udovolstvie Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 4i koga si me vidql da se biq v gardi nito sam postval takaf pic tuk nito imam tova s fasa 6te go probvam i 6ti prata PM za6toto temata e "Harrison" napravihme li gi 10000" ako tolkova ti se spori napravi tema 6te u4stvam tam s udovolstvie тема няма да направя. просто няма за какво. пробвай тва с фаса някъде където не се вижда. долу където си ги потгънал примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 ей,тва с фаса е бая стар трик,ама никога не съм го пробвал. утре ще загася един фас да видя дали са ми оригинални фреста Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Neska bqh na glavnata za lov na Harrisonovci i vijte kvo olovih Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 neiskam da obidq horata koito nosqt Harrison no iskam pone edin ot tezi koito sa glasuvali 4e imat takava bluza\teniska\i nz si kvo o6te da mi obqsni koi sa tiq harrison i iskam da gi pitam naqsno li sa kakvo nosqt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.