Jump to content
BulForum.com

Harrison

EuRoNimouS

Имате ли блуза Harrison?!?  

156 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply
не ми се гледа сега кой.. беше казал че предпочита уникалните дрехи. и аз му казах че щом може да си позволи тениска за 250 лева и якенце за 700 значи е щастливец.

Ми аз си имам уникални тениски за по 10 кинта ;) Въпрос на търсене *кир-кир*

А за другите парцалки(и обувки) - бомбър(fly),кубинки и дънки със странични джобове рулц :evil

абе тея Harrison са кат извънземните бе. всеки ги е виждал, но никой ги нямал такова. почти през ред на някого "съученика" имал такова.

тва кво е - безплатен ПР ли им правите. запознавате хората с марката?

мерси съм. за тия якета. не си спомням да съм се заглеждал в нещо такова, значи не ми е било интересно =>няма да си купя никога такова

сигурно е поредната "стрий" тенденция като отвратителните боксьорски кецове миналата зима.

:sick Виждал съм ги но никога няма да си купя такава простотия.Да съм еднакъв с всички газета и да правя реклама,без да ми плащът. :sick

Аз днес бях решил да се поогледам малко,но се сетих чак на училище и САМО там преброих 12 броя(изключвам по рейсовете).

Някъде по-нагоре прочетох,че ги имало и по 30 и по 80 лв.-навярно става нещо като с другите по-известни марки,само дето правят ментета само на 1 модел :) :D

Яго дай!!!

В нашето даскало всеки 10 има такова яке.Ама те не всички якета са на тези марка.Ние ги сравнявахме и на едно момче му пише DIESEL на друго няква неизвестна марка :( и те се различаваха само по шарките иначе като тема са еднакви :lol:

Откакто ме открехнахте с този Харисън,взех да се заглеждам и с ужас забелязах,че всеки трети е с тениска или яки с това лого.Странно как преди на съм ги виждала тези момченца... :blink:

К'ва е тая тема ве майна :)

Харисън марисън ...

И к'во стана ся? Аз имам такова яке ,оня ден влезнах в един магазин до нас, хареса ми ,взех си го 40 кинта беше , доволен съм си ,точно за сезона е...

А т'ва ,че тоя и оня го имали ,ха! ,на кой му пука.Аз от тази тема във форума разбирам ,че цял Пловдив ги носи.Толкова много модели дрехи ,обувки и т.н. има където всеки трети-четвърти ги носи ,просто защото са му удобни и се чувства добре в тях.Не защитавам никой ,понеже никой не е извършил престъпление,само се чудя едно -защо се хвърлихте всички да обвинявате носителите на Харисън-а в газария примерно :) аз съм достатъчно земен човек,гъзар или дупар ми е доволно чужда дума.

Ай пийс! И като видите някой с Харисън по улиците не го замеряйте с камъни,може да се окаже човешко същество,а човек не е виновен за това ,че има свое мнение на тоя свят.

Толкова много модели дрехи ,обувки и т.н. има където всеки трети-четвърти ги носи ,просто защото са му удобни и се чувства добре в тях.

Хихихи :lol: всеки трети-четвърти в цяла България не в целия Пловдив :punk

А кой има тениска Billabong?

Иначе и аз нямам такова. Като го видях за първи път ми се стори смешно.

Аз имам много нещ,който са Билабонг.

Защо да е смешно?? :wacko: ?

ako 6te se pravi6 na gazar zemi si originalna teniska za motocross ot tezi koito gi nosqt istinskite motokursisti (kva duma izmislih malii 4e sam umen MAMO ZA6TO SI ME NAPRAVILA TOLKOVA UMEN ZA6TO) koqto struva kam 60-70 ne sam siguren moje da vi izlaja ne mi vqrvaite :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...