Jump to content
BulForum.com

Harrison

EuRoNimouS

Имате ли блуза Harrison?!?  

156 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

WTF???!!!

Както напоследък всеки втори гъзар ходи с "Lonsdale".

Супер много се дразня,като видя някой зализан,намазан кичозен бял негър със смъкнати гащи и фланелка Лонсдейл :angry1

Това е марката на лондонските хулигани.Ама у нас нали не знаят к'во е :sick

А по-рано за един оригинален "Лонсдейл" съм ходил до София.Сега под път и над път.Така и с тия парцалки :lol: Всеки втори с такава. :) Типично.А помните ли боксьорските ботушки?А пластмасовите обици? Или камуфлажите(т.нар. милитари мода)?

Повтаря сеееееееееее :lol:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

ооо тва с ботушките и широките камуфлажни панталони е некав ужас бе...бахти олигуфрените(и олигуфренки най-вече) предполагам че не са чували кво означава партизанин...щото като им кажеш че приличат на такива те гелдат тъпо и се чудят къв комплимент си им направил

WTF???!!!

Както напоследък всеки втори гъзар ходи с "Lonsdale".

Супер много се дразня,като видя някой зализан,намазан кичозен бял негър със смъкнати гащи и фланелка Лонсдейл  :angry1

Това е марката на лондонските хулигани.Ама у нас нали не знаят к'во е  :sick

А по-рано за един оригинален "Лонсдейл" съм ходил до София.Сега под път и над път.Така и с тия парцалки :lol:  Всеки втори с такава. :) Типично.А помните ли боксьорските ботушки?А пластмасовите обици? Или камуфлажите(т.нар. милитари мода)?

Повтаря сеееееееееее :lol:

Napulno sam saglasen.Predi mnogo riadko i naistina xubavi Lonsdale

a sega vsiakvi bokluci puskat s taia marka.V posledno vreme sam vidal dosta

s suetshuri Lonsdale

Еййй,пичове,такова животно като Харисън нито съм го чувал,нито съм го виждал.Май се дължи на това,че избягвам да се разхождам много по главната/бутане,селяния и прочие/.НО явно е нещо от модерните неща.Аз поне си знам,че като моите дрехи имат много малко хора,явно не нося от модерните хави.Готино.

От резултатите съдя че всички в форума са наред .. иначе биха си купили тея шитс (Харисън - марка за нередовни състезатели) на мен ми е по интересно дали Долче и Габана знаят колко дънки са произвели само за България ... :)

Или пък Роберто Кавали - тениски

Kъв е тоя Харисън???

За какво става дума изобщо?

Харисън...за пръв път чувам.Честно. :(

Harrison-блузки,тениски,жилетчици,якенца,ОСОБЕНО популярни сред днешната(буквално) младеж(има ги и под имената Nicholas и Williams) !!!!Aко се огледате ще видите поне 10 човека с такива в рамките на 10 мин. ;) .

Аз лично преди два дни виждам некакво комби да си пътува по главната пред Speed-a -гледам догоре пълно с бели и червени блузки.Първо се бъзкикам: "Ей,пичове,я гледайте,карат още 1000 броя Харисъни :lol: " .И след 2 мин. какво да видя-то наистина били Харисъни :lol: :D :lol: .Щях да се попилея от СМЯХ :lol: :lol:

Гаднички са тези парцалчета, аз лично няма да си купя.

Пък и е гадно като една дреха се носи толкова масово...

Ония ден бях по капитан райчо и буквално на всяка сергия ги имаше тези.

От резултатите съдя че всички в форума са наред .. иначе биха си купили тея шитс (Харисън - марка за нередовни състезатели)  на  мен ми е по интересно дали  Долче и Габана знаят колко дънки са произвели само за България ... :)

Или пък Роберто Кавали - тениски

Оле тва е истината ! Поне дънките на Долче и Габанна сигурно 1 на 3 момичета има.

Тия трябва да си преместят главния офис в България и за рекламно лице да вземат Благой Георгиев вместо неста. :)

Тия якенца и блузки са супер ужасни.Ония ден едно момче от класа си беше купил такова и като го попитах за цената ми призля :wacko: (79 лв.)

Много хора са почнали да се издухват.

Еби ги в популярните тениски, за пръв път чувам. Може това да е някакъв актуален лейбъл, но едва ли струват 250 кинта бройката както се обърка някой. По-вероятно да се продават на кило на Руския пазар за 5-10 лева и за 15-20 на Главната. За всичките тези хубости можем да се радваме само ако са турски, а не от ебигокъде. Ясно е, че дрехи от Европа тук са рядкост, всичко е от югоизточната ни съседка... За камуфлажките - не ми харесва. Всеки с мнение. Кожените чехли например намирам за много селски и не бих се пуснал с такива...

Тва Harrison за пръв път го чувам. Честно.

(Ама щом фланелката е 250 кинта ясно закво. ;) )

Да живеят NO LOGO стоките!

(ама то вече има и марка NO LOGO :sick Бахти бозата!)

Искам да кажа: Да живеят немарковите стоки!  :P

не бе пич. аз казах че онзи дето харесва уникални дрехи за по 250 лева тениската и 700 якенцето е щастливец (ако може да си ги позволи). тия Harrison са едни глупави с една звезда на гърба. и отпред на гърдите пише Harrison. и има някви кръпки на разни фирми .. предполагам че фирмите се занимават с състезания или нещо от сорта.

Тия якенца и блузки са съпер ужасни.Ония ден едно момче от класа си беше купил такова и като го попитах за цената ми призля  :wacko: (79 лв.)

Много хора са почнали да се издухват.

излъгал те е да си придаде важност. като тея дето като ги питаш колко пари си е зал Nike Shox ти казва 200 лева. и като го питаш от къде... Teenager. :) тва на капитан райчо сигурно е 50 лева максимум. в складовете за преоценени (фалшиви или крадени) дрехи.. има много по-хубави дрехи. кво като е по-евтино. 3 пъти съм си купувал маратонки за над 200 лева и никой не разбра че струват толкова. така че от такива работи няма смисъл.. освен ако не е нещо уникално и никой го няма.

3 пъти съм си купувал маратонки за над 200 лева и никой не разбра че струват толкова. така че от такива работи няма смисъл.. освен ако не е нещо уникално и никой го няма.

Какво като никой не е разбрал - взимаш ги щото те кефят и са удобни. Не ми пука дали някой ще разбере какви са ми маратонките, щото примерно Salomon не са много популярни тука, купил съм си ги щото са ме грабнали много. Който иска да се прави си взима от модерните в момента кецове, дето Converse ги върнаха в употреба - , или найковете с пружинките дето им се вижда емблемата от километър. Не е важно колко струва една стока, а дали е качествета и дали те кефи :) .

Боже, над 200лв за маратонки...some people never cease to amaze me...

все пак бяха ТОП модели. :) 2 от тях ми ги донесоха от София. тука ги нямаше. единия го видях на краката на 1 човек, а другия го видях тука фалшив след 1 месец и оригинален след 6. така че по някога си заслужава. пък и определено са по-удобни от тия с пружините.

П.П. като стана въпрос за Nike-a с пружините.. бях се наканил аз да си купувам новия модел. NZ ама по-хубав от тия първите. бяха "второ поколение". и обаждам се аз в Формулата да питам.. колко ще ми струва.. обади се човека в софия.. представителството на Nike за БГ. там му казаха че точна цена не се знае защото модела е още нов, но ще е над 200 лева. при което аз се отказах моментално. :) апък хората за по 85-130 лева ги зимат. глей кви работи стават.

П.П.П. повечето модели маратонки по центъра са 2 и 3-то качество.

П.п.П. стига офтопик и маратонки.. нека се върнем на модата с Harrison.

излъгал те е да си придаде важност. като тея дето като ги питаш колко пари си е зал Nike Shox ти казва 200 лева. и като го питаш от къде... Teenager. :) тва на капитан райчо сигурно е 50 лева максимум. в складовете за преоценени (фалшиви или крадени) дрехи.. има много по-хубави дрехи. кво като е по-евтино. 3 пъти съм си купувал маратонки за над 200 лева и никой не разбра че струват толкова. така че от такива работи няма смисъл.. освен ако не е нещо уникално и никой го няма.

Не бе пич те ги има 2 модела на тия якенца от гадната говняна материя и от една друга по-готинка.Той има от вторите.Вчера им гледах цените на 1-вите са между 32 и 36-37 лв и 2-рите от 75 до 80 и кусур.

За пръв път ги чувам :confused и определено ще трябва да си прегледам очите щом всеки втори ги носи пък аз въпреки, че по цял ден се шматкам по центара и вися по заведенията и не съм ги видял, е има шанс да отърва прегледа ако се носят от мъжката половина е нормално да съм ги пропуснал просто тях не ги оглеждам :)

Може това да е някакъв актуален лейбъл, но едва ли струват 250 кинта бройката както се обърка някой.

Хм, хм. Ми аз съм доста лековерен що се отнася до гъзарски дрехи - и 1000 кинта да кажете, че струват пак ще повервам. :woot Особено като знам кви ги има... - за гъзарията всичко дават. Радвам се, че няма такива хора в този форум ;)

(Или ако ги има се укриват добре. :lol: )

PS: А всъщност кво се оказа накрая - тва гъзария ли е или са някви евтини парцали, дето всички ги носят? :confused

парцалки дето всички ги носят. и тва за 250-те лева... аз казах едно.. то кво стана. развален телефон. :)

да поясня. един user.. не ми се гледа сега кой.. беше казал че предпочита уникалните дрехи. и аз му казах че щом може да си позволи тениска за 250 лева и якенце за 700 значи е щастливец.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...