EuRoNimouS Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Отговорете искрено! Не искам да обидя никого,не е това целта ми(въпреки че съм сигурен,че ще има доста такива...).Просто напоследък Harrison са станали доста популярни и съм забелязал,че доста хора имат такива.Стана ми любопитно колко от вас също имат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Може ли да знам какво е това harrison Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 аз пък няма да си купя щото всеки е с такова.трябва да съм различен @^Virgo^ : това са едни якенца и блузки дето са много нашумяли напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Бахти парцала И кат ходиш по главната всеки втори носи такоа чудо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 супер кичозно е. майка ми искаше да ми го купи.. аз не исках.. нищо че тогава го нямаха много хора. мен щеше да ме е срам да го нося ако имах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ми щом аз не съм го чул значи не е много известно пък и да го знаех за какво ми е щом всеки 2-ри го носи предпочитам дреха която е единствена ,една просто друга като нея да няма не всеки да се разхожда с едно и също Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 interesnotot e 4e ima i oshte hora koito si kupuvat HARRISON-I makar seki vtori da ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Tva e bahti bozataaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Е,вие утрепахте и малкото желание на всеки,който има такава да драсне нещо в темичката .Нещо нереални ми се виждат резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Тва да не са онези с лепенките по ръкавите ? Като отивах на лекар минах през пазара в Тракия до поликлиниката и видях нещо с подобен надпис. Май от вълна с бяло и черно и цип. Имаше нещо като лепенки на гърдите и ръкавите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ми щом аз не съм го чул значи не е много известно пък и да го знаех за какво ми е щом всеки 2-ри го носи предпочитам дреха която е единствена ,една просто друга като нея да няма не всеки да се разхожда с едно и също щом можеш да носиш бутиково облекло - тениска 250 лева. якенце за есенния/пролетния сезон - 700 лева... си щастливец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Един от нашия клас има такова яке! Ха...Резултатите не показват че тея Harrison са носени много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 И от нашия .Ама аз предполагам,че той си го е купил преди да знае,че ще са толкова популярни.Обаче резултатите хич не ми се виждат реалистични,нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 нямам и няма да имам аз пък няма да си купя щото всеки е с такова.трябва да съм различен <{POST_SNAPBACK}> а така Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 И от нашия .Ама аз предполагам,че той си го е купил преди да знае,че ще са толкова популярни.Обаче резултатите нещо хич не ми се виждат реалистични,нещо . <{POST_SNAPBACK}> Купи си го точно защото всеки е с такова! това е пълна простотия! там "гъзарчетата" носят такива парцалки. нито пази топло, нито е хубаво, няякой тъпак е решил че е много готино и всикчи говеда юрууууш! това е същото като с камуфлажните панталони и тениските ГУРУ. поредната зарибявка. аз имам тениска ГУРУ, но не я нося, заради тия говеда, а много ми харесват цветенцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Тва Harrison за пръв път го чувам. Честно. (Ама щом фланелката е 250 кинта ясно закво. ) Да живеят NO LOGO стоките! (ама то вече има и марка NO LOGO Бахти бозата!) Искам да кажа: Да живеят немарковите стоки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ideq si nqmam za kvo ide 4er....opredeleno ne sam si kupil takova qke/bluza ili kakvoto tam se prodava s tazi marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 хахаах Poll-а е размазващ 0-20 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Сички се стреснаха .Не си признават и това си е...Айде бе поне един няма ли с Harrison Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Badi razlichen nosi Harison. niamam takava bluzka i ne mislia da imam.vseki 2 vtori s takova neshto.I naistina prodaljavat da gi kupuvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 То май гласуването трябваше дали знаете какво е Harrison и чак след това дали имате . И аз не ги бях чувал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 кво е тва харисън? блузки,якенца ае вие тотално сте изчаткали нещо напоследък Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 няма няма и да си купя мани мани ся са пуснали нова серия Nicholas!същото самоче с друг надпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 днеска видях един сладур с якенце николас, щях да го схрускам. не се страхувайте да си признаете че имате такива якенца. на вас нищо няма да ви направя, само ще бъдете заклеймени като "гъзарчета", а аз не ги обичам много, но все ще се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ха-ха-ха Резултатите от анкетата ме убиват от смях!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.