Jump to content
BulForum.com

Harrison

EuRoNimouS

Имате ли блуза Harrison?!?  

156 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Отговорете искрено!

Не искам да обидя никого,не е това целта ми(въпреки че съм сигурен,че ще има доста такива...).Просто напоследък Harrison са станали доста популярни и съм забелязал,че доста хора имат такива.Стана ми любопитно колко от вас също имат!

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

аз пък няма да си купя щото всеки е с такова.трябва да съм различен

@^Virgo^ : това са едни якенца и блузки дето са много нашумяли напоследък.

супер кичозно е. майка ми искаше да ми го купи.. аз не исках.. нищо че тогава го нямаха много хора. мен щеше да ме е срам да го нося ако имах.

Ми щом аз не съм го чул значи не е много известно пък и да го знаех за какво ми е щом всеки 2-ри го носи предпочитам дреха която е единствена ,една просто друга като нея да няма не всеки да се разхожда с едно и също

Тва да не са онези с лепенките по ръкавите ? Като отивах на лекар минах през пазара в Тракия до поликлиниката и видях нещо с подобен надпис. Май от вълна с бяло и черно и цип. Имаше нещо като лепенки на гърдите и ръкавите.

Ми щом аз не съм го чул значи не е много известно пък и да го знаех за какво ми е щом всеки 2-ри го носи предпочитам дреха която е единствена ,една просто друга като нея да  няма не всеки да се разхожда с едно и също

щом можеш да носиш бутиково облекло - тениска 250 лева. якенце за есенния/пролетния сезон - 700 лева... си щастливец. :)

И от нашия ;) :D .Ама аз предполагам,че той си го е купил преди да знае,че ще са толкова популярни.Обаче резултатите хич не ми се виждат реалистични,нещо :woot ;) .

И от нашия ;)  :D .Ама аз предполагам,че той си го е купил преди да знае,че ще са толкова популярни.Обаче резултатите нещо хич не ми се виждат реалистични,нещо :woot  ;) .

Купи си го точно защото всеки е с такова! това е пълна простотия! там "гъзарчетата" носят такива парцалки. нито пази топло, нито е хубаво, няякой тъпак е решил че е много готино и всикчи говеда юрууууш! това е същото като с камуфлажните панталони и тениските ГУРУ. поредната зарибявка. аз имам тениска ГУРУ, но не я нося, заради тия говеда, а много ми харесват цветенцата :)

Тва Harrison за пръв път го чувам. Честно.

(Ама щом фланелката е 250 кинта ясно закво. ;) )

Да живеят NO LOGO стоките!

(ама то вече има и марка NO LOGO :sick Бахти бозата!)

Искам да кажа: Да живеят немарковите стоки! :P

днеска видях един сладур с якенце николас, щях да го схрускам. не се страхувайте да си признаете че имате такива якенца. на вас нищо няма да ви направя, само ще бъдете заклеймени като "гъзарчета", а аз не ги обичам много, но все ще се разберем

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...