Jump to content
BulForum.com

каква връзка ми трябва за разговор

niko

Recommended Posts

каква връзка /или коя от тарифите на Евроком/ ми трябва за разговор с Канада с картина , каква програма да използвам и има ли значение какви ще са камерите

За съжаление за качествена видеоконференция ще ти трябва някоя от най-скъпите тарифи, с 8Кбайта/с международен трафик може да се постигне някакво качество, но ще е незадоволително. Например 2-3 кадъра/сек.

А за софтуер, и Windows NetMeeting става. Има я всеки уиндоус.

каква връзка /или коя от тарифите на Евроком/ ми трябва за разговор с Канада с картина , каква програма да използвам и има ли значение какви ще са камерите

мна Бронзова съм пробвал в БГ с Yahoo Messenger и вадеше по кадър на 2-3 секунди. пак вършеше работа за това за което ми трябваше, но за истински рийлтайм ще ти трябва нещо доста по-сериозно. не знам обаче дали си струва да купуваш толкоз много гарантиран трафик.

Не държа на супер качество, просто да можем да се виждаме докато си говорим-става въпрос за разговор с приятели , не за служебни видео конференции.А за самата камера - какви технически данни трябва да има това зверче, че като ги гледам нищо не разбирам.

Нещо не схванах - Tedy казва че с 8 к ще се получи,но некачествено,

Mobo - на бронз в БГ - че не става.

Моля за малко повече обяснения или пък някой с личен опит, макар и да не е с Канада,че иначе ще се набутам на няква тарифа дето няма да ми върши работа , а аз само заради това ще си прекарвам нет в къщи

Не държа на супер качество, просто да можем да се виждаме докато си говорим-става въпрос за разговор с приятели , не за служебни видео конференции.А за самата камера - какви технически данни трябва да има това зверче, че като ги гледам нищо не разбирам.

ами щом не държиш на качество камерата няма голямо значение - зимаш някаква уебкамерка за 20$ (logitech или genius например) и действаш. за камерка можеш да използваш и почти всеки модел цифров фотоапарат - както беше в моя случай (HP935)

за тарифите - избираш си бронзовата (достъпните мисля че нямаха гарантиран международен трафик). може да пробваш и икономичната, но не знам кво ще стане.

проблема ще ти е само в рефрешрейта щото и без това не можеш да постигнеш добро качество.

а програми - имаш огромен избор. някои може да са и по-добри. пробвай наред и все някоя ще ти хареса.

Ми аз с Щатите и UK правя връзки както и видео така и аудио,на достъпна тарифа съм,използвам MSN & Yahoo,и двете са стабилни ,но лично предпочитам яхо :) и никви проблеми нямам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...