ShitHappen Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 значи имам проблем инсталирах играта всичко ,но след я стартирах ми иска CD-Key който не можах да намеря никъде ?! иначе в .nfo-то ми пише ,че трябва да направя нещо с .ppf file-a ,но не мога да разбера какво помощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 $ove4e mislja 4e ima na serial-gamer.com, ama neshto vrazkata mi e precakana i ti prepora4vam da posetish tozi sajt sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 A igrata kakvo predstavlqva kato cqlo zaslujava li si da se dl? ili ne e ne6to osobeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 edo igrata stava , no za igra kato netyt e zle, ina4e ti znae6 kakvo da pravi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 и все пак някой да ми помогне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 и все пак някой да ми помогне ? <{POST_SNAPBACK}> Не става ли като сложиш ехе-то от кракфикса ? Ако не става утре ще ти обясня как да си пачнеш имиджа с ppf файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 аве аз със тая игра сега малко се скарах !!! щото графиката е ужасна (сигурен съм че проблема е от мен!!!защото и TCM 2003 ми е така) на цялата игра и се променят цветовете преобладава червено имам проблем и със бутона за ъгрейд на града (натискам го и се едно съм натиснал да ми го унищожат ) Моля някой да ми помогне!!!! П.С- значи имам проблем инсталирах играта всичко ,но след я стартирах ми иска CD-Key който не можах да намеря никъде ?! иначе в .nfo-то ми пише ,че трябва да направя нещо с .ppf file-a ,но не мога да разбера какво помощ! то си го има написано във един info файл и ако все още търсиш сериалния номер - Enter the following key when prompted : 7948-QFMF-MTK2-GM65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 аве аз със тая игра сега малко се скарах !!! щото графиката е ужасна (сигурен съм че проблема е от мен!!!защото и TCM 2003 ми е така) на цялата игра и се променят цветовете преобладава червено имам проблем и със бутона за ъгрейд на града (натискам го и се едно съм натиснал да ми го унищожат ) Моля някой да ми помогне!!!! П.С- то си го има написано във един info файл и ако все още търсиш сериалния номер - Enter the following key when prompted : 7948-QFMF-MTK2-GM65 <{POST_SNAPBACK}> сега го има ,но когато пусках темата , го нямаше мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.