Jump to content
BulForum.com

Има нещо което много ме дразни

DonRamon

Recommended Posts

Значи проблема е такъв някои фаилове примерно картинки програмки текста на самата икона отдолу не е черен както трябва да е а е синьо как да я оправя тая педерастия :angry1

My Computer->Tools->Folder Options-> таба View->махаш отметката на Show encrypted or compressed NTFS files in color-> Apply ->Ok и готово. Би трябвало да се управи.

Предполагам сте с Win Xp и фаилова система NTFS, ако е така оцветяването на текста се появява защото някои фаилове са компресирани - те са оцветени в синьо, а тези в зелено са криптирани. На мен например кръптиките които качвам за OS са ми компресирани т.е. оцветени в синьо. Ако не става така как то писах може да провате с Display Properties->Appearange->Advanced, или видите в My Computer-> десин буто на диск C ili D или там на които се появява товя оцветяване -> Properties ->Compress drive to save disk space. Ако е отметната отметката ще се появяват в синьо така е, Имаите в предвид че ако компресирани фаиловете и искате да се разкомпреират трябва да имате достатъчно място на харда за да си нямате проблеми. На мен на 15GB хард фрашкан до горе стази опция ми освобождава окoло 3 GB имаите го в предвид.

Значи при мен проблема явно е малко по-различен. Направих това, което каза dodo и рестарт ама пак е същото. Та аз съм на FAT32, a ne na NTFS и при мен текста на иконите ми е в син фон само на десктопа. На всякъде другаде е нормален.

Ако съм те разбрал правилно около текста на иконите имаш син фон като на Win 9x i 2k, това се оправя, десен бутон на MY Computer-> Properties->Advanced ->В паравоъгулника Perfomace натискаш Settings->намираш Ese drop Shadows for icon labels on the desktop маркираш ->ok и готово, ама това само при XP го има, Дано съм бил полезен

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...