DonRamon Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Значи проблема е такъв някои фаилове примерно картинки програмки текста на самата икона отдолу не е черен както трябва да е а е синьо как да я оправя тая педерастия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 My Computer->Tools->Folder Options-> таба View->махаш отметката на Show encrypted or compressed NTFS files in color-> Apply ->Ok и готово. Би трябвало да се управи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 И аз имам абсолютно същия проблем.Това ме побърква вече половин година. dodo, пробвах това, което каза, ама не се оправи . Други идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Предполагам сте с Win Xp и фаилова система NTFS, ако е така оцветяването на текста се появява защото някои фаилове са компресирани - те са оцветени в синьо, а тези в зелено са криптирани. На мен например кръптиките които качвам за OS са ми компресирани т.е. оцветени в синьо. Ако не става така как то писах може да провате с Display Properties->Appearange->Advanced, или видите в My Computer-> десин буто на диск C ili D или там на които се появява товя оцветяване -> Properties ->Compress drive to save disk space. Ако е отметната отметката ще се появяват в синьо така е, Имаите в предвид че ако компресирани фаиловете и искате да се разкомпреират трябва да имате достатъчно място на харда за да си нямате проблеми. На мен на 15GB хард фрашкан до горе стази опция ми освобождава окoло 3 GB имаите го в предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Аз се оправих по първия начин archangel трябва и рестарт като направиш всичко написано dodo Благодаря ти много !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Значи при мен проблема явно е малко по-различен. Направих това, което каза dodo и рестарт ама пак е същото. Та аз съм на FAT32, a ne na NTFS и при мен текста на иконите ми е в син фон само на десктопа. На всякъде другаде е нормален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Ако съм те разбрал правилно около текста на иконите имаш син фон като на Win 9x i 2k, това се оправя, десен бутон на MY Computer-> Properties->Advanced ->В паравоъгулника Perfomace натискаш Settings->намираш Ese drop Shadows for icon labels on the desktop маркираш ->ok и готово, ама това само при XP го има, Дано съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Много ти благодаря dodo, работата стана. Беше много полезен Сега вече е както трябва Още веднъж МЕРСИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.