Boro Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Doom 3 очаквах доста от тази игра а тя се оказа боза,но и такива моменти има <{POST_SNAPBACK}> много бързо ми писна от Доом 3 (но мисля, че има доста по тъпи игри) ПС: поздрав за всички Азис - Ледена Кралица аа тя неможе да обича не познава любовта като ледена кралица вледенява в теб страста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Амм, някои хора съм сигурен, че мислят, че е тъпа, защото не могат да я подкарат Аз по принцип не съм почитател на Дуум, понеже няма никакъв смисъл в тая игра. Просто вървиш напред и пуцаш Затова и при мен е №1 тъпа игра за тази година <{POST_SNAPBACK}> Тъпа игра ... DOOM3!? DOOM 3 е екшън от 1во лице и не претендира да е нещо различно от това което е.DOOM 3 е качествен екшън с наистина добра графика и испипани моменти...тове че вие сте очаквали повече е друго нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 nai tupata igra za godinata za men e Bulfleet <{POST_SNAPBACK}> Ако беше тъпа нямаше целия WAREZ да се зариби по нея!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Tova ne zna4i 4e i az triabva da ia igraq. Samo si kazvam mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 DOOM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 DooM 3 ROCKZZZ!!! Най-тъпата игра според мен е насраният Yo Gi Oh тя е толкова тъпа колкото и смотаното детско. DooM 3 ROCKZZZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 И аз гласувам за Doom 3! Докато ходех из коридорите и разглеждах беше добре, но щом почна пуцаницата... трагедия! Евтини ефекти и опити да ме уплашат с тъмница и изскачащи иззад гърба зомбита. Пак зомбита и отново зомбита... зомбита... зомбита... Защо е тъп Doom 3: 1. Пълна липса на въображение 2. Евтини ефекти 3. Къде е историята? 4. Скучен gameplay 5. Много мразя да излизат един след друг подредени в редичка да ги трепя! Страшно тъпо ми се стори следното: Огромно чудовище се приближава и вместо влезне и да ме нападне през витрината, то културно се опита да влезне през вратата (е да готини ефекти на изкривяване на интериора), но след като не успя, разби витрината и влезна при мен! Ей, толкоз тъпо! Толкоз тъпо оттук до Тексас! Има и други игри като Doom 3. Същата обстановка и т.н. но успели да вкарат идея, оригиналност и смисъл в играта! Честно казано личното ми мнение е, че до сега Id Software не са направили нито една игра, всичко е TechDemo. Carmack направи engine и е до там! Обаче като гледам другите постове - явно не греше: Doom 3 печели! <{POST_SNAPBACK}> Ахам Ми ти толкова си я играл или толкова разбираш English,че не си я разбрал или просто не ти се е отдало. 1.Няма липса на въображение,хах явно не си се поогледал. 2.Ефектите са супер тва,че на тебе не ти са допаднали е друг вапрос или ако си играл на слаба графика как няма да са гадни.Аз съм я играл на графиката to the max и бяха супер яки. 3.Както казах в началото явно не си я разбрал нея е има и е доста голяма и оплетена. 4.Gameplay-ят е супер яко направен ся ако ти е слабо ПС-то и не си разбрал кво е станало е друг вапрос. 5.Тази игра е направена за да ти вкарва тикове и страх тоест гадовете да са гадни да изкачат от каде ли не по сякакав гаден начин,а като искаш нещо в което да ги убиваш в редичка ми играй Serious Sam дето не иска ъкъл и може да е играна от 6 годишно дете там ги трепеш в редички на сърце. А това което казваш,че няма въображение явно не си стигал до ада долу ти са скрееновете. Тези снимки съм ги правил лично аз.... http://www.warez.ru:8085/Pictures/SiriuS/Final.Boss.DOOM3/ http://www.warez.ru:8085/Pictures/SiriuS/S...rom.hell.DOOM3/ Ако тва е лоша графика вече си ми ясен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Kato cialo DOOM 3 e s mnogo hubava grafika i gameplay-ia e mnogo dobur,no na men mi se struva malko tupo da obikalia6 v tumninata i da trepi6 v redi4ka niakvi 4udovi6ta.Prosto v tva niama nikakuv smisul.A i niama nito edno nivo kudeto vurvi6 po svetlo vsi4lo e tumno.I spored men tva e nai-tupata igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 DOOM 3 <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Kato cialo DOOM 3 e s mnogo hubava grafika i gameplay-ia e mnogo dobur,no na men mi se struva malko tupo da obikalia6 v tumninata i da trepi6 v redi4ka niakvi 4udovi6ta.Prosto v tva niama nikakuv smisul.A i niama nito edno nivo kudeto vurvi6 po svetlo vsi4lo e tumno.I spored men tva e nai-tupata igra. <{POST_SNAPBACK}> И аз съм съгласен. за графиката не мога нищо да кажа - добра е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 UEFA Champions League 2004 - 2005 много слаба игра също и Underground 2 според мен,EA този година не оправдаха очакванията,фифата е добра макар че и там има големи глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 DOOM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 UEFA Champions League 2004 - 2005 много слаба игра също и Underground 2 според мен,EA този година не оправдаха очакванията,фифата е добра макар че и там има големи глупости <{POST_SNAPBACK}> според мен пък втората част на NFS - то е много добра по едно време не излизах от нея иначе си мисля че разочарованието се нарича DOOM 3 много много под очакванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 DOOM 3: Графика-лудница, Геймплей-SUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Kato cialo DOOM 3 e s mnogo hubava grafika i gameplay-ia e mnogo dobur,no na men mi se struva malko tupo da obikalia6 v tumninata i da trepi6 v redi4ka niakvi 4udovi6ta.Prosto v tva niama nikakuv smisul.A i niama nito edno nivo kudeto vurvi6 po svetlo vsi4lo e tumno.I spored men tva e nai-tupata igra. <{POST_SNAPBACK}> Да.. съгласен съм със теб за това, че е тъмно но малко "hot keys" за осветляване на монитора или още по добре програмата PowerStrip няма да ти навреди.А до колкото за това,че вървиш и трепеш в редички ми.. прочети предишната странича и ще видиш какво съм пишал за това. P.S.2/3 от хората които познавам казват, че Доом 3 е тъпо защото не им варви явно и вие сте така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 ScrapLand ...... Super tapa e nai ve4e kato ne znae6 ko da prai6 i leti6 nalqvo,nadqsno s nekvo E***** Korab4ence Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 ScrapLand ...... Super tapa e nai ve4e kato ne znae6 ko da prai6 i leti6 nalqvo,nadqsno s nekvo E***** Korab4ence <{POST_SNAPBACK}> В играта не е проблем да разбереш какво да правиш .. просто или не си правиш труда или не си никакъв геймър. Давай CS, там не се иска мислене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Driv3R! Имам да кажа две думи:Нямам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Driver 3 kapput Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 SimS 2.Doom 3-тъпа..освен...ако я играеш на лол може и да е тъпа.Всичко друго ама не и тъпа.Underground 2-тъпа...цъъцъцъ виж дали нямаш температура! Всичко,което съм написал-лично мое мнение.Никои да не се засяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Doom 3.Grafikata naistina e super ama istoriqta q nqma nikakva.Jalko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Driv3R пълен капут !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuns Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 S raka na sarceta moga da kaja,4e Half Life 2 e nai-tapata igra na godinata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Давай CS, там не се иска мислене <{POST_SNAPBACK}> хахаха на cs при игра 5v5 "определено" не се иска мислене... ама хич Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 не знам за най тъпа игра ама всичли стратегии ги мисля за тъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.