afx Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Worms Forge Under Siege ... като голям фен на поредицата съм разочарован от геймплея както и от това че са се изгаврили със интерфейса на Worms 3D. Последната що годе читава версия. За съжаление авторите на новия Worms не са се справили със задачата да прокарат качествено новите си идеи. Не са се сетили за дребните поправки от които се нуждаеше менюто на Worms 3D. Струва ми се че ще се сетя още неща.. А отнсно DooM 3 - не ме разочарова и си я изиграх с кеф. Единствения и минус според мен е липсата на жени.. Започвам да се съмнявам в сексусалната ориентация на определени хора от екипа на id Software Edit: за малко да забравя NFS Underground 2 - в тази глупост едно смислено нещо не намерих. Сякаш е една голяма реклама на различни фирми свързани със high-end автомобилите с бонус - всеки "истински фен" може да получи душевен оргазъм от рева на двигателя. OMG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Някой забелязва ли колко поста се махнаха, като изтрих обиди към игри неизлязли 2004 година. Сега ще пиша бавно, четете бавно и вие: Н-а-й- - т-ъ-п-а и-г-р-а н-а г-о-д-и-н-а-т-а з-н-а-ч-и и-г-р-а, и-з-л-я-з-л-а п-р-е-з 2004 ГОДИНА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Според мен DOOM 3,много красива като графика,но много скучна игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 heroes 4-kata e otvratitelna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 според мен DOOM 3 и HEROES 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliq_88 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 DooM 3 hmmmmmmmm kvo da kaja....... Supppppppppper Prosta neznam k1f e smisala samo da puca6 i tolkova ! i mn golemi iziskvaniq za CPU kato moq(AMD DURON 800MHz,RAM 256 MB 133MHz,VGA ATI Radeon 9200 SE GIGA 128MB)to 6tom Half-Life 2 mi tr1gna pak za DooM da ne govorq A za Sims 2 da ne govorq,to p1rvi sims be6e p1lna zaguba na vreme a sega tova.......predlojenie a da da ne zabravq i Roller Coster 3 ot men sa tiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 За мен най-тъпа беше и все още е NFS Underground 2 -за разлика ог първата беше пълно разочерование изобщо не ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 DooM 3 e NAI tupata v Sveta makar 4e pisaX v edna tema 4e e gotina Da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Shade: Wrath of Angels & Doom III Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 yu gi oh е наистина наи тъпата игра която някога съм играл освен че е някаде към 650 МБ и нагоре няма абсалютно никаф смисал в тая игра...а ве общо взето това е наи тъпата игра на годините и така нататака пък и графиката не ме кефи.....просто мнението ми за тая игра е : само тва мога да кажа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 не знам дали doom 3 е най-тъпата, ама определено е най-голямото разочарование за тази година/демек толкова я чакахме а тя каква се оказа / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Ама разбирасе Doom3,(ако напиша всички ще ми отнеме 5-6 часа а аз нямам толкоз) Стига с тоя Heroes IV e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Counter Strike Condition Zero, CSv1.6 По мое лично мнение като цяло не са много игрите, които са по-тъпи CS, но давам конкретно тези за пример, защото те излезнаха през 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз гласувам за Doom 3! Докато ходех из коридорите и разглеждах беше добре, но щом почна пуцаницата... трагедия! Евтини ефекти и опити да ме уплашат с тъмница и изскачащи иззад гърба зомбита. Пак зомбита и отново зомбита... зомбита... зомбита... Защо е тъп Doom 3: 1. Пълна липса на въображение 2. Евтини ефекти 3. Къде е историята? 4. Скучен gameplay 5. Много мразя да излизат един след друг подредени в редичка да ги трепя! Страшно тъпо ми се стори следното: Огромно чудовище се приближава и вместо влезне и да ме нападне през витрината, то културно се опита да влезне през вратата (е да готини ефекти на изкривяване на интериора), но след като не успя, разби витрината и влезна при мен! Ей, толкоз тъпо! Толкоз тъпо оттук до Тексас! Има и други игри като Doom 3. Същата обстановка и т.н. но успели да вкарат идея, оригиналност и смисъл в играта! Честно казано личното ми мнение е, че до сега Id Software не са направили нито една игра, всичко е TechDemo. Carmack направи engine и е до там! Обаче като гледам другите постове - явно не греше: Doom 3 печели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 yu gi oh е наистина наи тъпата игра която някога съм играл освен че е някаде към 650 МБ и нагоре няма абсалютно никаф смисал в тая игра...а ве общо взето това е наи тъпата игра на годините и така нататака пък и графиката не ме кефи.....просто мнението ми за тая игра е : само тва мога да кажа.. <{POST_SNAPBACK}> И аз смятам че тази игра е адски тъпа и само лапетата според мен и се кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз смятам че тази игра е адски тъпа и само лапетата според мен и се кефят <{POST_SNAPBACK}> da ve samo lapetata, 4e si e tupa tupa si e igrata i az sum na twa mnenie ama James_Bond007 i Stenli i se kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 da ve samo lapetata, 4e si e tupa tupa si e igrata i az sum na twa mnenie ama James_Bond007 i Stenli i se kefi <{POST_SNAPBACK}> Emi znachi i toi spada kum tazi grupa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Аз не гласувам за наи тъпата игра,а за наи голиамото разочерование за годината.И за мен това е "DOOM 3".Не заради графиката-тя е SUPER,а заради самата игра,не ме грабва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Аз не гласувам за наи тъпата игра,а за наи голиамото разочерование за годината.И за мен това е "DOOM 3".Не заради графиката-тя е SUPER,а заради самата игра,не ме грабва. <{POST_SNAPBACK}> men igrata koqto ne razo4arova be6e Half-Life 2 tolkovo e 4akah,tolkova e golqma a ne ne ni6to po usobeno mnogo me razo4arova taq igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 nai tupata igra za godinata za men e Bulfleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Doom 3 очаквах доста от тази игра а тя се оказа боза,но и такива моменти има Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 nai tupata igra za godinata za men e Bulfleet <{POST_SNAPBACK}> Тя май спада към 2005 година Но аз започвам да смятам че можеше и повече да се очаква от новото NFS Underground 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Съгласен съм с хората, които мислят за най-тъпа Worms Forge Under Siege! Просто Worms три измерно е супер кофти. И Worms 3d беше пълен шит, ся и тая тъпня Worms Forge Under Siege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 nai tupata igra za godinata za men e Bulfleet <{POST_SNAPBACK}> Тя е най-ЯКАТА на 2004(От нейния жанр) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 nai tupata igra za godinata za men e Bulfleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.