bafi Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Продавам сателитна система за TV - 1.50 m. диаметър на чинията, приемник Strong - аналогов, двулентов и конвертер 0.8 dB. Вече нямя гаранция, но е напълно изправен. Препоръчвам го за вила (примерно), защото с тези кабелни ТВ... Нямам идея за цената. Предложете цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Imash li niakuv link neshto da vida malko poveche info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 OK. Днес, по-късно вечерта ще дам още инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 OK. Днес, по-късно вечерта ще дам още инфо. <{POST_SNAPBACK}> Ще чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Виж сега , значи поразрових се малко и мога да ти предложа цена ( като се има в предвид , че е 2-ра употреба и е аналогов приемник ) около 70лв. Но като ми дадеш малко инфо ще ти кажа колко мога да ти дам.... Нови са около 200лв с дигитален приемник. edit: Значи : Аналогов приемник - 25лв Чиния - 20лв Конвектор - 20лв Това са приблизителните цени на нещата които продаваш 2-ра употреба. Ако ти е изгодно можем да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Утре ще посетя 1-2 магазина (днес не ми остана време) за да видя как вървят нещата, но съм убеден, че реалността леко се разминава с твоята оферта. Но за да не говоря наизуст, утре ще коментираме повече, ще съм подкрепен с факти. Надявам се, че ще се споразумеем за цената. Близичко си Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacy Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Kakvi programi spored teb mogat da se gledat s analogov priemnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Kakvi programi spored teb mogat da se gledat s analogov priemnik <{POST_SNAPBACK}> ДАй e-mail и ще ти пратя списък на фрее аналогови програми приемани в БГ. Към 98 са , но са само Арабски и германски общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Таку що посетих няколко магазина за сателити. Положението е следното: - чиния 1,50 м. - 130 лв. - конвектор - 35 лв. - Аналогов приемник "Strong" - 90 лв. - метален захват за чинията - 30 лв. Общо: 285 лв. Моята оферта е - 110 лв. кво ще кажеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 az davam 90.vse pak moje da kaje6 kakvi naj-obsto programi moje da se gledat.a priemnika ima li slot za dekodira6ti karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 не, няма вграден слот, но има вход за декодер Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 abe az moje i samo 4iniqta da vzema,ako ne moje da prodade6 sistemata cqla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 ами аз искам цялата система да продам. но докатоне се намери кандидат за другите неща, не съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Лошото е че е аналогов приемник. А на такива приемници цените варират около 30лв. Ако си намера по-евтиничък дигитален ще говорим .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Лошото е че е аналогов приемник. А на такива приемници цените варират около 30лв. Най-ефтиния аналогов приемник Strong струваше 90 лева. Каде ги намирате тия цени от по 30 лева, незнам!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzhelev Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Лошото е че е аналогов приемник. А на такива приемници цените варират около 30лв.Най-ефтиния аналогов приемник Strong струваше 90 лева. Каде ги намирате тия цени от по 30 лева, незнам!?!?!?!? <{POST_SNAPBACK}> В магазина на Христо Ботев 150 аналогов стронг е 75лв антена 150 см е 85 лв Конвертор- универсален ( за целия обхват) е 20 и 25 лв Аз имам цифров и с 150см антена ловя над 1000 канала Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Лошото е че е аналогов приемник. А на такива приемници цените варират около 30лв.Най-ефтиния аналогов приемник Strong струваше 90 лева. Каде ги намирате тия цени от по 30 лева, незнам!?!?!?!? <{POST_SNAPBACK}> Az говоря за втора ръка се пак! Но добре разбрах.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 UP! NOVA OFERTA: 90 leva komplekta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.