xway Posted November 24, 2002 Share Posted November 24, 2002 This is one of those great epic films that stand the test of time. in 16th century japan, a poor village is raided every year by a group of bandits until, driven to the brink of starvation, the villagers decide to hire professional warriors to protect them. With only three meagre meals a day to offer as payment, their quest seems impossible one ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted November 24, 2002 Share Posted November 24, 2002 lud si xway....hilqdi blagodarnosti za filma ... sq ako moje da mi pusnesh oste edin PM, ta da mi kajesh kak da upload-na Rashomon . btw oste edin vapros ... filmat na tozi adres http://www.warez.ru/Movies2/Mad_Max/ parviqt mad max li e ili nqkoq ot drugite chasti... :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted November 24, 2002 Author Share Posted November 24, 2002 lud si xway....hilqdi blagodarnosti za filma ... sq ako moje da mi pusnesh oste edin PM, ta da mi kajesh kak da upload-na Rashomon . btw oste edin vapros ... filmat na tozi adres http://www.warez.ru/Movies2/Mad_Max/ parviqt mad max li e ili nqkoq ot drugite chasti... :? Мда, вече можеш да почваш да го качваш в техното .... стига с тия ПМ-та ... съвсем ясно са си обяснени правилата - пращаш емайл за да ти направят акаунт и след това си качваш. Филмът на този адрес си има снимка и txt файл към него - гледай малко преди да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted November 24, 2002 Share Posted November 24, 2002 xway...sorry...qvno mnogo sam te vbesil s moite PM...sorry again. obache az pak nerazbiram ... znachi mnogo otdavna si izpratih user-a/pass-a na waresru@hotmail.com ... i sq kvo ... kade da otida za da kachvam ... na upload li ... sorry za nevejestvoto mi ama ko da se pravi amateur tka de lamer . btw sorry za mad max no vse pak trqbvashe da pitam...koi znae nqkoi moje prosto ei tai da e kachil kartinkata, a pak i ne vidqh che ti si go kachil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.