johan Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Това не е докачено, за тва дава ерор <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Хм аз съм със СП2 и ми даде ерор при инсталирането, преди имах 2004. Май ми се е бъгнал уиндоуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 nortana v ftpto e 172mb shte se doka4i kato ima mqsto <{POST_SNAPBACK}> Хм аз съм със СП2 и ми даде ерор при инсталирането, преди имах 2004. Май ми се е бъгнал уиндоуса <{POST_SNAPBACK}> za tova vi dava greshki pri instala shte se doka4i celiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 za tova vi dava greshki pri instala shte se doka4i celiq <{POST_SNAPBACK}> Аз го свалих от другото място, където е целия тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Аз пък да питам този юнак дето го качва защо не е сложил едно файлче: upload_process ?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Не разбрахте ли че тук е същия нортън Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Не разбрахте ли че тук е същия нортън <{POST_SNAPBACK}> Dam i nemojah da razbera za kvo w-e-s-t-4-o go ka4va pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Хм аз съм със СП2 и ми даде ерор при инсталирането, преди имах 2004. Май ми се е бъгнал уиндоуса <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми се разказа играта. Стигнах до там, че изчистих всички инсталации на Симантек, както е описано на сайта, с техните изтривачки. Не можа да се инсталне и не можа. Иначе на другото ми чисто XP SP2, няма никакъв проблем заедно с NIS2004. Загадка пълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 И на мен ми се разказа играта. Стигнах до там, че изчистих всички инсталации на Симантек, както е описано на сайта, с техните изтривачки. Не можа да се инсталне и не можа. Иначе на другото ми чисто XP SP2, няма никакъв проблем заедно с NIS2004. Загадка пълна <{POST_SNAPBACK}> Преинсталирах уиндоуса и се инсталира нормално. Проблема е бил, че имах нортон 2004 преди това Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Repair или New си избрал. Щото аз само repair признавам. Все още не ще Всичко му чистя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Здрасти, първо СП2 има цяял списък с приложения и игри които правят проблем или изобщо не са съвместими с него! Второ след инсталация на СП2 по подразбиране се активира вградения в уиндоус файъруол който прави невероятни бози поне с Нортон Интернет Секюрити пакета както и с доста други антивирусни и файъруол приложения и трето, но не последно преди да инсталирате нова версия на Нортън продукт изчистете всякакви следи от стария, в регистрите и като файлове! Това означава първо нормална деинсталация след това пускате search за файлове с имена Norton или Symantec и триете всичко което намерите, след това: run=>regedit=>F3 търсите и изтривате всички ключове които съдържат Norton или Symantec, и чак тогава вече можете да инсталирате наново! По същият начин можете да подновите регистрацията ви ако вече е изтекла! Това е успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Mi to po dobre da si preinstalira6 windowsa.Trilsam registrite na nortana i znama kak e,po edno vreme te zabolqvat prstite da natiska6 enter i deleta :)Toiq norton aka navsqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 @BurNedSouL SP2 няма абсолютно никакви проблеми с NIS2004 и NAV2005 - работят си прекрасно при мен (на Вин на който никога не е инсталиран преди това NAV). Включително с измисления микрософтски фиревалл (пак за тея дето не разбират стига ) Що се отнася до деинсталацията, всичко описано като процедура в сайта на symantec, плюс забърсване на всички директории, където официално е писал incl. common files, всички doc and settings за всички юзери съм проверил, всичко в регистри в което има symantec, virus, norton съм изтрил, включително тези дето трябва да им давам права за да ги трия. NIS няма проблеми NAV2005 в края на лога пише, че има вече инсталиране версия, която трябва да деинсталирам при все, че инсталацията започва с искане не сериен номер. Както и да е - отказах се да го боря. И без това е време да започна на чисто. От 1999 година не съм правил чист инстал, все ъпгрейд Естественно стария го пазя а този инсталирах да се бутва от другия масив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Хора вчера си инсталирах Skype 1.1.0.6.1 и тоя Norton 2005 постояно ми вади някакви предупредителни съобщения,че някой се опитва да влиза и излиза в компа ми и този някой е Skype.От настройките на Norton избрах да не блокира Skype,ама Norton си продължава в същия дух.Излишно е да ви обяснявам колко е изнервящо...някакви идеи какво да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Хора вчера си инсталирах Skype 1.1.0.6.1 и тоя Norton 2005 постояно ми вади някакви предупредителни съобщения,че някой се опитва да влиза и излиза в компа ми и този някой е Skype.От настройките на Norton избрах да не блокира Skype,ама Norton си продължава в същия дух.Излишно е да ви обяснявам колко е изнервящо...някакви идеи какво да направя? <{POST_SNAPBACK}> в настройките му някъде на worm protetction-а имаше да не ти излиза за определена програма това,същото изьлиза и като пращаш през DCC в IRC,но бях преди 2 месеца с 2005 и не помня къде беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Настроката се прави от Options>Internet Worm Protection>Program Control.Ама пак си вади предупреждение за Skype... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 az imam norton 2003 trqbva li da si svalqm 2005 tq mi sa updateva ama kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Настроката се прави от Options>Internet Worm Protection>Program Control.Ама пак си вади предупреждение за Skype... <{POST_SNAPBACK}> незнам az imam norton 2003 trqbva li da si svalqm 2005 tq mi sa updateva ama kajete <{POST_SNAPBACK}> махай го този 2003! версията е прекалено стара и лови java script Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Аз пък ще ти кажа че всичко което над 2003 е пълен въз за Norton Anti-Virus говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Аз пък ще ти кажа че всичко което над 2003 е пълен въз за Norton Anti-Virus говоря <{POST_SNAPBACK}> ми може,ама 2004 ме е спасявало не само от вируси беше ми се прецакал уин инсталер и нищо не можеш да сложа чрез него трагнах да слагам 2004 пак излезе същото,че не работи,след което нортъна изписа,че ще опита да се качи 2-ри път,тъй като уин инсталлер се е прецакал,качи се и след това уин инсталлер си рабпотеше както преди а това,че бави,не е вярно,на мен не ми бави повече от каспперски,mcafee Или панда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 QUOTE(M-Star @ Jan 11 2005, 19:58 PM) Настроката се прави от Options>Internet Worm Protection>Program Control.Ама пак си вади предупреждение за Skype... незнам QUOTE(danny_man @ Jan 11 2005, 20:10 PM) az imam norton 2003 trqbva li da si svalqm 2005 tq mi sa updateva ama kajete махай го този 2003! версията е прекалено стара и лови java script ok ama taq 2005 bavi li neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 чесно да ти кажа не си спомнян,нека да кажат тези,които го ползвеат в момента,мисля че не,но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 чесно да ти кажа не си спомнян,нека да кажат тези,които го ползвеат в момента,мисля че не,но... <{POST_SNAPBACK}> e 6toto taq 2003 go bavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 e 6toto taq 2003 go bavi <{POST_SNAPBACK}> как разбра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 как разбра? <{POST_SNAPBACK}> elementarno yotsan proqtelq na ba6ta mi tehnik na compi i toi go kaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.