VooDooMaN Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Взех си лаптоп и искам да питам някой по-осведомен от мен - как да го ползвам, за да не му прецакам бързо батерията - като го изключвам да спирам ли адаптера от тока? Като го пусна на батерии да го оставя до край да ги използва или да си включвам спокойно? Моделът е Fujitsu-Siemens L6825. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Взех си лаптоп и искам да питам някой по-осведомен от мен - как да го ползвам, за да не му прецакам бързо батерията - като го изключвам да спирам ли адаптера от тока? Като го пусна на батерии да го оставя до край да ги използва или да си включвам спокойно? Моделът е Fujitsu-Siemens L6825. <{POST_SNAPBACK}> Az lichno sam go napravil na ikonomichen rejim ot Power nastroikite, i vinagi kogato moje go polzvam na tok i ako nema tok togava na bateriq, a inache za tova dali triaa se chaka do krai mislq che ne shtot tq e litievo ionna kat na telefonite i nqma znachenie, no nesam mnogo siguren Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Аз никога не се съобразявам с батериите, а и няма как. Нося го постоянно напред назад. Ако ходя някъде за по малко от час и половина, вообще не му взимам адаптера. Като се прибера - на тока веднага, че не се знае кога ще ме викнат пак. В крайна сметка, за година и половина, не съм забелязал някаква забележителна промяна, макар че е вече време за смяна Като и дойде времето - ще я смениш. Главоболията по съобразяване са много повече. Мемори ефект и на NiMH няма вече Все пак елементите на батериите в лаптопите са с по високо качество от тези на гсм-ите. И зарядното е много по културно. Моя съвет е: да не ти пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Аз никога не се съобразявам с батериите, а и няма как. Нося го постоянно напред назад. Ако ходя някъде за по малко от час и половина, вообще не му взимам адаптера. Като се прибера - на тока веднага, че не се знае кога ще ме викнат пак. В крайна сметка, за година и половина, не съм забелязал някаква забележителна промяна, макар че е вече време за смяна Като и дойде времето - ще я смениш. Главоболията по съобразяване са много повече. Мемори ефект и на NiMH няма вече Все пак елементите на батериите в лаптопите са с по високо качество от тези на гсм-ите. И зарядното е много по културно. Моя съвет е: да не ти пука <{POST_SNAPBACK}> Mmmm da da ne ti puka i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.