mIRCata Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 И пак повтарям няма нито един бъг, а компилаторите са съвършенни. <{POST_SNAPBACK}> Еде- еде без нито един бъг все пак говорим са М$ продукт Аз сега разучавам възможностите на Dev C++ и още не мога да си изкарам help за функцийте и библиотеките на С - коя за какво служи и в кой хедър е Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Аз сега разучавам възможностите на Dev C++ и още не мога да си изкарам help за функцийте и библиотеките на С - коя за какво служи и в кой хедър е <{POST_SNAPBACK}> Dev C++ не е правен от MS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Dev C++ не е правен от MS <{POST_SNAPBACK}> E i? Dev C++ e free proekt poddyrjan ot sourceforge i polzva gcc kato kompilator, koito e nai-dobriq spored men za momenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 и не само според теб. масово се използва gcc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе хора дайте малко акъл от къде на Dev C++ да изкарам хелп за библиотеките - т.е в кой хедър коя функция е и какво прави ??? Че така нищо не мога да си свърша като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе хора дайте малко акъл от къде на Dev C++ да изкарам хелп за библиотеките - т.е в кой хедър коя функция е и какво прави ??? Че така нищо не мога да си свърша като хората <{POST_SNAPBACK}> S dev-c++ mai ne vyrvqt help failove, ama nali za tova e internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 JDFU, nesam zapoznat s linux , no iskam da opitam. I az u4a v uneversiteta Visual C++ i me interesuva dali v linux ima ne6to podobono kato windowskoto. Kakto si e sredata na Visual C++, dori da e v konosolata kak da go pusna ... nie nqma da pravim grafi4ni programi za tva i ne mi trqbva osobeno grafi4en interface. No 6te e polezno da znam ako ima takav .. ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 JDFU, nesam zapoznat s linux , no iskam da opitam. I az u4a v uneversiteta Visual C++ i me interesuva dali v linux ima ne6to podobono kato windowskoto. Kakto si e sredata na Visual C++, dori da e v konosolata kak da go pusna ... nie nqma da pravim grafi4ni programi za tva i ne mi trqbva osobeno grafi4en interface. No 6te e polezno da znam ako ima takav .. ?!? <{POST_SNAPBACK}> Ne razbrah mnogo kakvo me pitash! Dali ima C++ li? -> DA. Ako iskash shte ti pratq PM kak da go polzvash shot tva vse pak e razdel 'win_appz' Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ne razbrah mnogo kakvo me pitash! Dali ima C++ li? -> DA. Ako iskash shte ti pratq PM kak da go polzvash shot tva vse pak e razdel 'win_appz' <{POST_SNAPBACK}> да знам че е раздела такъв - просто е свързан с темата С++ прати ми ПМ интересува ме С++ под линукс графичен ако има и конзолен как да ги подкарам мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 За да не отварям нова тема питам тук. Свалих си MSVS 2003 .NET edition и когато си компилирам една програмка и я стартирам след 20 сек. забива(под WIN XP съм), а когато същия сорс без никакви промени го копилирам с MSVS 6.0 ENTERPRICE си върви перфекно. Та ако някой може да ми каже дали има настройки за тая работа(да не ми забива програмата) много PLS да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 изтеглих файла devcpp4980.exe(дава го само 12 кб) обаче като го отворих се стартира comand prompt..лошото е, че сега файла не иска да се изтрие пробвах с рестарт и с Safe mode ама не ще как да го изтрия?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 изтеглих файла devcpp4980.exe(дава го само 12 кб) обаче като го отворих се стартира comand prompt..лошото е, че сега файла не иска да се изтрие пробвах с рестарт и с Safe mode ама не ще как да го изтрия?? <{POST_SNAPBACK}> vij tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 probvai v data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хора,едно приqтелче ме помоли да му сваля Microsoft Visual C++.Дадох му това,ама се оказа,че не тръгва на Win 98.Айде дайте ми линк към последната версия на това чудо,която върви на Win 98! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хора,едно приqтелче ме помоли да му сваля Microsoft Visual C++.Дадох му това,ама се оказа,че не тръгва на Win 98.Айде дайте ми линк към последната версия на това чудо,която върви на Win 98! <{POST_SNAPBACK}> Ами ако не виждаш това е Toolkit и за да го инсталираш трябва да имаш Microsoft Vsiual Studio 2003 . NET И между другото това дето си го дал на твoя приятел не е никакъв C++ а някъкъв упдейт за него. Ако изскаш C++ с още няколко Visual езика към него свали си това : Microsoft Visual Studio 6.0 или по новата версия Microsoft Visual Studio 2003 .NET И двете са добри. Въпрос на предпочитание . Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 OK,де не съм много наясно с тези работи.Кажи само дали тези и двете вървят на Вин 98?Защото аз това си го инсталирах на компа и ми тръгна(уж),ама съм на ХР,а не на Вин 98.Да не се окаже,че съм дръпнал 700 МБ напразно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 OK,де не съм много наясно с тези работи.Кажи само дали тези и двете вървят на Вин 98?Защото аз това си го инсталирах на компа и ми тръгна(уж),ама съм на ХР,а не на Вин 98.Да не се окаже,че съм дръпнал 700 МБ напразно! <{POST_SNAPBACK}> Ами за 98 бих ти препоръчал първото - Microsoft Visual Studio 6.0, а за XP ти препоръчвам второто Microsoft Visual Studio 2003 .NET. Попринцип и двете вървят на всички Windows-си но от личен опит ти препоръчвам да направиш това, което ти казах по горе. А това Microsoft.Visual.C++.Toolkit.2003 както вече споменах е Update и намя да ти свърши работа освен ако нямаш инсталиран Microsoft Visual Studio 2003 .NET. Надявам се, че съм ти помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.