Jump to content
BulForum.com

ot kade da svalq c++

icemann

Recommended Posts

По-простичко казано - борланд С няма да ти подържа големите числа. Затова ти препоръчвам Dev-C++ , което изглежда много добре, удобно е и подържа всичко:

http://prdownloads.sourceforge.net/dev-cpp...pp4990setup.exe

• 3 weeks later...
Значи, оказа се че ми трябва Microsoft Visual Studio,намерих го само в дата.бг, ама архива беше прецакан. :(

Аз го имам, с времето постоянно изчезват неща от уареза, ако имаше място, можеше и да го кача.

(става въпрос за VStudio 6).

Извинявай само да те питам това Microsft-ския С++ ли е или няква друга измишльотина.Съдържа ли Basic, Fox Pro,Inter Dev.

Та да знам има ли смисал да го свалям.

Извинявай само да те питам това Microsft-ския С++ ли е или няква друга измишльотина.Съдържа ли Basic, Fox Pro,Inter Dev.

Та да знам има ли смисал да го свалям.

DA! Samo che tova e .net platformata koqto e malko po razlichna!

Само да те питам каква е разликата в тая .net платформа.

В смисъл има ли промени в програмирането и дали ще трябва да уча наново C++. :)

Ami az ne sym se zanimaval s .net, samo sym puskal trial versiq i mi se stori po-razlichno, no tyi kato ne sym mu obryshtal golqmo vnimanie (kakto i na MSVC) bih se vyzdyrjal ot komentar....prosto ne se chuvstvam dostatychno naqsno s microsoft i implementaciite im na c/c++

Borland Turbo Pascal - от тук

мога да ти пратя и Borland C++ щото линка там не работи- ама да знаеш и двете среди за разработка са под ДОС - стават ако ще учиш или няма да е нещо сериозно за Win предпочитам ги щото бързо се компилира и са идеални за начинаещ - коклото да се запознае с езиците

Borland Turbo Pascal - от тук

мога да ти пратя и Borland C++ щото линка там не работи- ама да знаеш и двете среди за разработка са под ДОС - стават ако ще учиш или няма да е нещо сериозно за Win предпочитам ги щото  бързо се компилира и са идеални за начинаещ - коклото да се запознае с езиците

Samo da kaja che i dvata kompilatora sa 16 bitovi, koeto kakto sami se doseshtate e typo v dneshni dni kogato izlizat 64 bitovi mashini!

ми то си пише - колкото да се запознае с езиците пък ако иска нещо сериозно кеф ти VS, Delphi, Builder и т.н

ми то си пише - колкото да се запознае с езиците пък ако иска нещо сериозно кеф ти VS, Delphi, Builder и т.н

E kvo prechi chovek da se zapoznae s 32 bitov kompilator? Ne govorq za visualni ezici. Ekvivalentni po interface, no s 32 bitovi kompilatori sa sredite: DJGPP (s gcc) i Free Pascal. Osven tva i dvete sa free!

Ami az ne sym se zanimaval s .net, samo sym puskal trial versiq i mi se stori po-razlichno, no tyi kato ne sym mu obryshtal golqmo vnimanie (kakto i na MSVC) bih se vyzdyrjal ot komentar....prosto ne se chuvstvam dostatychno naqsno s microsoft i implementaciite im na c/c++

Само да добавя, че вече пробвах тази MS Visual .net платформа и мога да кажа, че горе долу прозореца е същия но малко по красив :) и са изчистени всичките бъгове от старото MS Visual Studio.Жестоко ви го препоръчвам.

Съдържа Basic,C/C++,J,Fox Pro и още няколко.

И пак повтарям няма нито един бъг, а компилаторите са съвършенни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...