Jump to content
BulForum.com

Star Wars Battlefront

HBK

Recommended Posts

hi - nqkoi da e imal problem pri instalaciqta - zastoto az si svalih i razarhivirah i 3-te cdta bez problem ili nqkakva grshka, pusnah gi za install, mountvah gi kakto iskashe na Daemon Tools 3.47 - i sled vtoroto cd mi dava nqkakva grshka i spira - vsasnost sled vtoroto cd mai ne iska tretoto a pak parvoto - kakto i da e nqkoi imal li e podoben problem i vazmozno li e da sam razarhiviral bez problem vtoroto cd no vse pak da se e polucil skapan .BIN fail?

може да се прецака бин файла при разархивирането. случва се. нищо че не дава грешка.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Снощи е инсталирах в пет следобед и към 12 вечерта е спрях - трябваше да си лягам :unsure:

Мога да кажа, че атмосферата на масовките е пресъздадена перфектно.

Ти си просто едно "Unit"-че :bgrin: от тази военна машина, равен си на останалите и само твоите способности ти гарантират оцеляване или изпълнението на мисията :cry .

Харесва ми да играя с джедаи, но Star Wars не е само джедаи. Мисля, че тази игра е една отлична добавка към света на Джордж Лукас. :punk

• 2 weeks later...

Неска поиграх малко в мулти плеар в някъв чужд сървър с пинг над 400. Лагаше мнооооооооооооооо яко, ама играта е неповторима. Много харесвам Jedi Academy, но Battlefront... :punk

Дано да направат по-скоро БГ сървър, че в чуждите мноо пинг, мноо нещо :rolleyes:

Nqkoi instaliral li e dosega Star Wars Battle front ot cd-tata ot warez-a?

svalih si 3te cd-ta , mountah si 1voto , pocnah instalaciqta ... sled tova mi poiska vtoroto , pochna da se instalira i ot nego , i nqkyde kym kraq na 2roto cd

izliza greshka ot Windows, che ne e pravilniq disc v cd-rom (ne go pomnq bukvalno kak beshe) i mi iska da vkaram BW_1 ( s drugi dumi cd1) , kato vyzmojnostite sa Cancel, Try Again i Continue ... nqkolkova pyti probvah vsqkakvi kombinacii ot Try Again i Continie i mountnati cd1, cd3, cd2 pak ... i nakraq dava nqkakva totalna greshka i izliza ot Setup-a i ne moje da se instalira igrata .

Nqkoi sluchaino da q e instaliral uspeshno , da mi kaje ako neshto sym napravil kakto ne trqbva

--------------------------------------------------------------------------------------

MB: 8RDA3G NForce2 Ultra 400

CPU: AMD Athlon XP Mobile 2600+@3330+ 2.4GHz(12x200)1.675V 3700rpm (41-46C) or (Noisier) @3500+ 2.5Ghz(12.5x200)1.725v 4500rpm (42-47C)

FAN: Thermaltake Volcano 7+

RAM: 2x256DDR 400 TwinMos Winbond BH5 7-3-3-2 2.7v

VGA: ATI Radeon 9800Pro @ 412/732 ( XT Clocks )

HDD: IBM 120GB 7200rpm 8MB

Case: Chieftec DG-01BDU 300W

Monitor: Mitsubishi DiamondPro 930SB 110Khz (Desktop 1152x864@100Hz)

Keyboard: Cherry Multimedia Black

Mouse: Logitech MX300

Zna4i az q instalirah i igrata mi varvi perfectno varvi si4ko mi ptoblema ti e v windowsa spored men trqbva da si go preinstalirash nanovo i igrata 6te ti tragne zashtoto az predi tva si go beh preinstaliral i igrata mi tragna si4ko e to4no daje ima i malko intiga v neq ma malko :)

Пък при мен брат ми я взе от някакво негово другарче, и инсталация сичко като по вода мина...

Сичко за съжаление ми е на low , но се играе.

Сега я спрях понеже минах Clone wars и ме фана марзел за имперските мисий :pirate

• 1 month later...

1)Хора! Моля някой да ми обясни как мога да си пусна мисии?

Как се отключват неотключените работи conquest или кво беше там намира се третото от горе надолу в single player. Та след последното мисля че беше Revenge of the sits има още неотключени. Как да ги отключа?

3) Примерно аз съм с клонинките и нали последния човек може да лети. Въпросът ми е:как се пуска горелката отзад за да литна?

Благодаря ви много!

Аз съм я свалял от warez-а и работи без проблем.

3) Примерно аз съм с клонинките и нали последния човек може да лети. Въпросът ми е:как се пуска горелката отзад за да литна?

Благодаря ви много!

Относно летенето - 2 пъти SPACE

• 10 months later...
  • 4 weeks later...

В момента дърпам някакво демо (сигурно е демо защото е 545 МВ), ама му остават още 5 ч. - от чуждестранен торент е и скоростта е :allien ...

Размерът на играта е 79х50 МВ... :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...