Jump to content
BulForum.com

Star Wars Battlefront

HBK

Recommended Posts

hi - nqkoi da e imal problem pri instalaciqta - zastoto az si svalih i razarhivirah i 3-te cdta bez problem ili nqkakva grshka, pusnah gi za install, mountvah gi kakto iskashe na Daemon Tools 3.47 - i sled vtoroto cd mi dava nqkakva grshka i spira - vsasnost sled vtoroto cd mai ne iska tretoto a pak parvoto - kakto i da e nqkoi imal li e podoben problem i vazmozno li e da sam razarhiviral bez problem vtoroto cd no vse pak da se e polucil skapan .BIN fail?

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
hi - nqkoi da e imal problem pri instalaciqta - zastoto az si svalih i razarhivirah i 3-te cdta bez problem ili nqkakva grshka, pusnah gi za install, mountvah gi kakto iskashe na Daemon Tools 3.47 - i sled vtoroto cd mi dava nqkakva grshka i spira - vsasnost sled vtoroto cd mai ne iska tretoto a pak parvoto - kakto i da e nqkoi imal li e podoben problem i vazmozno li e da sam razarhiviral bez problem vtoroto cd no vse pak da se e polucil skapan .BIN fail?

провери Цд-тата(rar-овете) с FlashSFV

kakto kazah rarovete se extractnaha bez problem - ne sam gi proverqval specialno no stom ne e imalo problem znachi sa bili nared .

Moqt .BIN fail ot cd 2 e s golemina - 739 755. moze li da mi kaze nqkoi dali i negoviqt .BIN fail ot cd 2 e sas sastata golemina?

Are kajete dali moje da se igrae s Jedi s Lightsaber. Ili si strelka6 samo s tiq lazer4eta typi.

mi as poigrah malko da vida zakvo stava vapros

shto se otnasq da Lightsaber mojebi po natataka se otkluchva i da ti pozvulqva da sakash s mechovete

no dokato igraeh mi se kaza da vnimavam che Luk Skailokar e nqkade iz poleto

i tochno toi me ubi s mecha si

i onia Dart Veidar obikalqshe i karteshe s negovia mech

awe igrata zaribqva

no za men nai golqmata igra e samo edna i se ochakva nachaloto na drugata godina

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

tova igrata

Awe nqkoi znae li neshto i za tova zaglavie:

gledam che ima i osenka daje a go nqma nikade !!!

Star Wars Galaxies: An Empire Divided

http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwarsgal...dex.html?page=1

nqkoi ako znae neshto po vaprosa da kaje che kato gledam i tq e RPG sigorno shte prilicha mnogo na KOTOR -a

Mnogo mele e igrata. Ne e tova koeto az haresvam. Ina4e ne e lo6a. Interesno po istoriqta e napraveno bitkite si4ko kade na koe mqsto kakvo stava da te vkara vyv filma. No az predpo4itam da e napraveno kato istoriika kakto Jedi Academy. Knights of the old republic. Mnogo po-qki bqha. No i tova ne e lo6o sigurno po-natatyk 6te otkliu4i i lightsaber da si izbere6 i da vlezne6 vyv meleto sys jedi kakto v meleto sys drugite. :)

Виж това дали ще помогне: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Star.Wars.B...sh.Fix-BLeH.rar

Mnogo mele e igrata. Ne e tova koeto az haresvam. Ina4e ne e lo6a. Interesno po istoriqta e napraveno bitkite si4ko kade na koe mqsto kakvo stava da te vkara vyv filma. No az predpo4itam da e napraveno kato istoriika kakto Jedi Academy. Knights of the old republic. Mnogo po-qki bqha. No i tova ne e lo6o sigurno po-natatyk 6te otkliu4i i lightsaber da si izbere6 i da vlezne6 vyv meleto sys jedi kakto v meleto sys drugite.  :)

Цццц...Като Джедай няма да може да се играе,поне така разбирам аз.Те се наричат "герои" и немойе да ги убиете(Аз по Дуку хвърлих 3 гранати и пак нищо му нямаще :ph34r: ).В играта вие сте съпорт на Джедайте.Якото е,че на Хот(Ледената планета от Империята отвръща на Удара) има Спидери с кабел,който се изпозва за сваляне на АТ-Т.Това го имаше за последно в Роуг Скуадрън.

П.П.Трябва ни сървър,за да осетим тръпката от играта.

Цццц...Като Джедай няма да може да се играе,поне така разбирам аз.Те се наричат "герои" и немойе да ги убиете(Аз по Дуку хвърлих 3 гранати и пак нищо му нямаще :ph34r: ).В играта вие сте съпорт на Джедайте.Якото е,че на Хот(Ледената планета от Империята отвръща на Удара) има Спидери с кабел,който се изпозва за сваляне на АТ-Т.Това го имаше за последно в Роуг Скуадрън.

П.П.Трябва ни сървър,за да осетим тръпката от играта.

Mnogo jalko razo4arovan sym ot taq igra moje6e da e napravat adski qka. Za kakvo ? :confused ne znam prosto za kvo e usraha taka smotano. Ako go bqha napravili sys Jedi na vseki po vkusa. Ima hora deto si padat po lazer rifles, ima po canon weapon blaster shooter i razni takiva, no zabraviha li za horata koito sa fenove na lightsaber. Az sym siguren 4e mnogo po-golqma 4ast ot naroda si pada po lightsabers otkolkoto po tiq lazer4eta. 6te6e da stane mnogo qko. Typa igra kolkoto pove4e igraq i tolkova po-typa mi se struva bahti usiraneto. Edinstvenoto ne6to koeto me kefi ot cqlata igra e muizkata vyv menuto :) I kato gledam skoro vreme ne sa o4akva ne6to qko ot Lucas arts. Govora ot sorta na Jedi Knight. Aide i Kotor e qko no nqma takyv fighting style kato Jedi Knight. Az i kotor mnogo i sa qdosah zaradi maloumniq fightstyle, no posle mi stana interesna istoriqta i kvo da se pravi trq da igrae6 s nqkvi pohodovi dvijeniq kato na 6ah...

Играта не е никак лоша. Не мога да разбера защо някой хора мрънкат против липсата на джедаите като опция за игра-това просто не отговаря на концепцията. Единствения негатив, за който се сещам е, че превозните средства не са внедрени твърде добре. Аз лично почти не ги ползвам, а това не говори твърде добре.

Играта не е никак лоша. Не мога да разбера защо някой хора мрънкат против липсата на джедаите като опция за игра-това просто не отговаря на концепцията. Единствения негатив, за който се сещам е, че превозните средства не са внедрени твърде добре. Аз лично почти не ги ползвам, а това не говори твърде добре.

Brei kolko slojno izkazvane ;) koncepciqta vika :P Moje6e da ne se zori6 tolkova mnogo. Samo mi kaji kakvo e Star Wars bez Jedi? w8 az 6te kaja edno golqmo NI6TO. Pogledni ne6tata taka. Na4i ti predpolagam si uspql da poigrae6 na igrata nali? Vidql si opciite s kakvi characters moje6 da se izbira6. Kaji mi samo ako na taq igra i bqha pribavili i opciq sys Jedi heroes da se izbira6 i da vlezne6 vyv qkoto mele sys me4a i umeniqta ti vyv force-a sys nqkvi mnogo qki dvijeniq kato na Devil May Cry :) mnogo se izhvyrlih tuk. Ili are da kajem kato na Jedi Academy skoci si4ko da izpolzva6 silata nqma6e li da privle4e pove4e vnimanieto na gamerite.6tqha da se razmajat ot gusto kakto kazah spored men ima mnogo pove4e fenove na lightsabera otkolkoto na blaster rifles i tam napalm ne znam si kvo gluposti... horata dosta pove4e 6tqha da se zaradvat i 6te6e da ima si4ko za vseki po tqhen vkus.I sym 100% siguren 4e si4ki 6tqha da pozlvat Jedi. Az primerno vyv jedi academy ne mi se naloji da polzvam ni6to drugo osven lightsaber force i na mesta Sniper rifle da butna nqkoi gaden snaiperist. Ta taka tva e koeto imam da kaja.I kato gledam i drugite im proekti ponataty6nite ima6e nqkvi pak sys trooperi pak nqkyv star wars deto davaha 1st person shooter i kaskata na troopera i nqkva 4ista4ka izmiva mrysotiqta kato na kola. I tva 6te si strelkame pak sys lazer4etata. Prosto nqma da ima skoro igra kato Jedi Knight i Academy osven Kotor 2. Koito nqma da e s tolkova dobyr fighting style kato na academy. Toi po skoro e kato nqkva pohodova strategiq we. Dava6 kop4eto otgore nad geroq ti izbira6 fighting rejima i toi hodi i sam se bie ti ne moje6 da napravi6 ni6to tova hi4 ne me zaribqva ni nai-malko prosto sux... Ina4 Kotor mnogo me kefi kato istoriq dosta pove4e me kefi ot Battlefront koqto specialno za men absoliutno ni6to ne struva izlagaciq... Opitali sa sa da napraat ne6to kato half life rajda6 se non stop vyv meleto i strelq6 na poraziq i umira6 i pak nanovo...

Toi po skoro e kato nqkva pohodova strategiq we. Dava6 kop4eto otgore nad geroq ti izbira6 fighting rejima i toi hodi i sam se bie ti ne moje6 da napravi6 ni6to tova hi4 ne me zaribqva ni nai-malko prosto sux...

Ми KOTOR е RPG, нямам идея що го свързваш с Jedi Knight серията. Има доста малко допирни точки освен, че играеш с джедай(през полвинта игра).

Колкото до идеята за джедай в Battlefront едва ли е добра идея. При наличието на джедаи останалите класове се обезмислят(освен ако не осакатят яко дедаите) идеята на играта не е "one men, one army". А точно напротив-отборна игра до крой.

Абе дайте няква идея защо не ми тръгва играта, инстрлирах дисковете копирах крака който Dreamer даде няколко поста по-нагоре но пак не тръгва дава ми някав fatal eror .... btv инсталирах и DirectX 9.0c и пак не тръгва

Абе много тъпо ша се изкажа ама нещо имам проблемче с 3-ия диск...сваля 47 файла с едно и също име и накрая тралала swbc49---53 /или някъде там/ и хоп лапам дудука ся :/ ако нещо не съм прочел ще прощавате на младия незнаещ мозък :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...