Jump to content
BulForum.com

Star Wars Battlefront

HBK

Recommended Posts

сега си тегля SW Battlefront и доколкото прочетох ще е доста интересна;)

та искам да попитам,ще има ли Evrokom сервер и дали с дадените cd keys ще може да се играе в Internet[то ако има Evrokom server няма да има нужда да се играе в други сервери така че дано стане ;)]

Dreamer благодаря,че уплоадна играта :punk

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
сега си тегля SW Battlefront и доколкото прочетох ще е доста интересна;)

та искам да попитам,ще има ли Evrokom сервер и дали с дадените cd keys ще може да се играе в Internet[то ако има Evrokom server няма да има нужда да се играе в други сервери така че дано стане ;)]

Dreamer благодаря,че уплоадна играта :punk

Ми аз като гледам ако махнат някой от сърварите за Зова на дълга може и да се отвори. И хич няма да е зле.

е някой пробва ли я играта вече .. ? впечатления някакви ?

Mi i as sega e teglq

ot treilarite mi se vijda mnogo dobra

dano da e taka naistina

koito ima dobra video karta shte i se nasladi

moqta Ti 4200 veche ustarq [ima kade kade po besni karti veche no se ndqvam dase spravi]

Dosta typa mi se struva taq igra maina sravenenie s drugite star wars.Nqma da ima Jedi me4ove tva onva na4i ne e za men takiva igri deto si strelq6 kato nenormalen sa mi tolkova bezinteresni 4e... Ako 6te da ima ultra super muper duper neverqtna grafika i zvuk i kvoto i da e NO TNX.

screenshots

super iaka sh e ima i jedi taka nare4enite HEROES sas koito sh mojesh da igrae6

aaa ,ако няма мечове ша ги е*а в fuck*аните издатели ...

:D daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i az taka to tva ne e star wars ako nqma me4ove basi igra na 3 diska i da nqma lightsbares i jedi tva e usrana rabota we da ne e ne6to kato star wars racer deto daje pove4e mi haresva ot tova :) kato gledam screenovete

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...