morty Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 zna4i iskam da si flashna bios-a no ne moga da namerq takuv site. ako nqkoi nameri 6te sum mu blagodaren ta dunoto e DFI CW35-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 по принцип ,ако има обновен биос би трябвало да го има на сайта на производителя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 От сайта на пройзводителя http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bio..._FLAG=A&SITE=RU Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 morty, taka kato gledam kak zadavash vaprosa za BIOS-a mnogo me samniava che znaesh kakvo pravish. Bih iskal da te predupredia, che pri "sgubiasvane" po vreme na flash na BIOS-a sa bezkraino nepriatni. Ako neznaesh kakvo pravish po-dobre ne go pravi. No..... ti si znaesh nai-dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 ako na istina smqta6 da flsh-va6 danoto a ne si savsem naqsno kakvo to4no trqbva da napravi6 po dobre ne se zahva6tay ako si tvardo re6en vse pak napravi nqkolko ne6ta parvo overi se s palna sigurnost koy model to4no ti e danoto posle vij 4ipa na biosa dali e zapoen na danoto ili e na kuplung , ako e zapoen po dobre ne se zahva6tay s flash iztegli si bios i programka za fla6vane OT PROIZVODITELQ na danoto ne se laji s razni biosi ot neznam si kade i posledno i moje bi nay vajno pro4eti help faila mnogo podrobno i zapomni posledovatelnosta na deystviqta , savremennite programki za flash sa po4ti napalno avtomatizirani no e dobre da znae6 kakvo to4no stava na ekrana imay na predvid 4e edno po stabilno trepvane na toka moje da te pretsaka i togava otiva6 nqkade po servizite da ti fla6nat biosa na programator sre6tu 25-40$ zavisi dali e zapoen 4ipa za danoto ili ne v op6ti linii taka stavat ne6tata s fla6 po printsip , ne samo za dano no i za videokarta , hard disk , CD , modem i tn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.