krasimir4o Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 zdraveite mom4eta ne gi rasbiram mnoogo no iskam da mi kajete koi e nai dobriq cveten printer ?do kam 250lv.... o4akvam predlojeniq mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 аз имам два canon-а у нас единия е BJC-6200, а другия S200x.Първия е много по-добър, носигурно и по-скъп.Аз лично го купих на старо за 89 кинта, което е добра цена. Спрях се на Канон, защото един познат ми препоръча тази марка.Той работи в рекламна фирма и има най-малко 5 принтера всички "канони".Пък знам, че мастилата са по-евтини за канон. S200x не ти го препоръчвам единствено защото касетата е малко кофти и трудно се пълни, но това не е болка за умиране ако не печатиш много. Просто по рядко ще си я презареждаш. Надявам се да съм бил от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Това е за Hardware,пичове. А това - за вас http://warezru.veno.biz/invision/index.php...topic=2383&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.