Jump to content
BulForum.com

Medieval:Total War Vikings Invasion Expansion

Prasko

Recommended Posts

Moje bi ne mnogo hora tuka se kefat na Medieval ama igrata e kultova

PLS nqkoi 6te ka4i li ekspanjuna - pi6e 4e izliza na 6 May .. e datata mina , ne sam siguren 4e e izleznal no 6te moje li kogato izleze (trqbva da e do sedmica-dve) nqkoi da go ka4i ...... znae li 4ovek moje nai sente da sa zaribat pove4e hora po istinskata strategiq :punk :punk

Ne si edinstven i az sam losh fan na Medieval:Total War. Sha mi trqbva li Medieval-a za da instaliram expand-a ili e stand-alone?

P.S. S Rusnacite igraex az mnogo me kefixa, ama v nacholoto dosta trudno s teq Mongolski kopeleta!

Taka -- igrata ve4e e izeznala -- 4etoh review na saita na gamespot i izglejda mnogoobe6tava6to - nova kampania sas razli4no tech-tree i 8 nacii . dobavki kam drugite kampanii (moje da sa igrae s 3 frakcii koito predi ne moje6e) , razni promeni po edinicite , VIKINGS sa super zverski kopeueta :woot i t.n.

ARE pls nqkoi da go ka4i ekspanjuna 4e ve4e napravo si predstavqm kak 6a ritam dupetata na angli4anite :tongue

Ina4e oneq mongolci si bqha trudni da ...... the Mongol invasion - 1230 godina misla 4e idva6e , eh medieval -- mnoo spomeni i ne6ta mojem si razpravqme ama dai da probvame ekspanjuna i kak sa igrae :D

Guest Guest_veseo

poznai - izvinqvai 4e nqma da q ka4a.Ama mi omryzna postoqnni mrynkala.Kazaha ni 4e ne sme ni6to osobeno(govorq za VIP team).Ami kato ne sme - tam sa vi igrite - vyv freeteam :sayjin

Poznai mnogo si typ,.............,

koi e typ be muhlio

///

Veseo, mi mai nikoi drug ne se obajda, ne se nasilvai :))

az imlih che shte e 1 disk da ia pocykam, ma 3 diska za podobna igra.. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...