Jump to content
BulForum.com

Pc - to mii gasne

Boro

Recommended Posts

Problema e sledniq ... Pc - to mi gasne prez 1 minuta ( bez znachene dali myrdam mishkata ili ne). Mislq che nqmam virusi a pc - to go preinsatalirah 10-tina pyti. Nz kakvo da prava ... ako moje da pomogne nqkoi Blagodarq predvaritelno.

PS Izvinqvam se predvaritelno ako sym dopusnal greshki, no se pretisnqm da ne izgasne :)

Рестартирай. Влез в биос и гледай температурата на процесора. Ако се покачва нагоре - не ти е мазан с паста и се е разместил радиатора. Може да ти е спрял вентилатора на захранването, процесора.

Проблемът може да от захранването ти, ако ли пък не, прегледай всички кабели в кутията, прегледай всички PCI слотове и интерфейсни кабели...

само да попитам как така си го преинсталирал като на 1 минута ти гасне ?! не трябва ли поне 10-20 минути за инсталация ?!

а и найстина няма да е лошо да провериш вентилаторите и пастата , също така да сложиш на дъното друг процесор и да видиш дали прави същият проблем

Абе ти маи маи не си сложил фиксовете за гадните червеи и от тва е маи

ако е така преди рестарта ти изкарва един прозорец NT AUTHORITY SYSTEM

и тече една минута до рестарта

-------------------------------------------------------------------------------------

Инсталираи пачовете преди да си пуснеш нет

pi4,da be6e kazal kvo ti e dunoto i procesora,kakto i kakuv windows polzva6? stoto problema moje i da e softueren.probvaj da vleze6 pod 4ist dos (to ako si ot mladoto pokolenie,sigurno ne znae6 kakvo e tova).vazmojno e 6ibaniqt windows da se gavri s teb. predi da zaredi natisni F8 i izberi command prompt.ako i togava se izklu4va,4estit ti hardueren problem. :evil

само да попитам как така си го преинсталирал като на 1 минута ти гасне ?! не трябва ли поне 10-20 минути за инсталация ?!

а и найстина няма да е лошо да провериш вентилаторите и пастата , също така да сложиш на дъното друг процесор и да видиш дали прави същият проблем

Znachi kogato preinstaliram windowsa ne izgasva :confused

Абе ти маи маи не си сложил фиксовете за гадните червеи и от тва е маи

ако е така преди рестарта ти изкарва един прозорец NT AUTHORITY SYSTEM

и тече една минута до рестарта

-------------------------------------------------------------------------------------

Инсталираи пачовете преди да си пуснеш нет

Tva e nai veroiatno da a ako slojish WINDOWS SP2 niama nujda da slagash pachove toi si gi ima are uspeh :punkпроблема ти е софтуерен .

az imam podoben problem, samo 4e s nqkolko razliki. Kakto si raboti normalno, izvednaj spira i samo ventilatora prodaljava da raboti i lampi4kata na kompa si sveti. V takiva slu4ai resetvam no ne vinagi tragva, ponqkoga tragva seld 10-toto natiskane na reset butona, drug pat sled parvoto natiskane. Nqma 4ervei, danoto e acorp ( stari4ko e ama ko da sa prai ) windows 98, ne vdiga temperatura. interesnoto e 4e tozi problem e ot otkolo godina kato ima6e period ot okolo 4-5 meseca kogato ne se poqvqva6e, a naposledak za4esti taq gadost. Kakto si raboti i sam se restartira ili spira kato prodaljava da si te4e tok i da si raboti ventilaora, do sq nikoi nqma predstava ot kvo moje da e.

Не знам дали моя проблем е за тая тема ама тук ще питам.Проблема е, че когато пускам пс-то то се включва и двете лампички светят, но нищо друго не се включва, нито монитора, нито клавиатурата. Трябва да натисна reset, за да тръгне нормално :confused Ако някой знае от какво е породено това ще съм му благодарен да ми каже. :D А не знам дали са свързани нещата, но наскоро си преинсталирах windows-а и от тогава пс-то нещо взе да върви по-бавно, да насича на игрите, дори и на филмите(фимите ми вървят с главата надолу). Ако има връзка наскоро си инсалирах нови драйвери за видеото-GeForce 4 MX440SE a Windows-а е XP. Предварително благодаря на отзивчивите :)

Не знам дали моя проблем е за тая тема ама тук ще питам.Проблема е, че когато пускам пс-то то се включва и двете лампички светят, но нищо друго не се включва, нито монитора, нито клавиатурата. Трябва да натисна reset, за да тръгне нормално :confused Ако някой знае от какво е породено това ще съм му благодарен да ми каже. :D  А не знам дали са свързани нещата, но наскоро си преинсталирах windows-а и от тогава пс-то нещо взе да върви по-бавно, да насича на игрите, дори  и на филмите(фимите ми вървят с главата надолу). Ако има връзка наскоро си инсалирах нови драйвери за видеото-GeForce 4 MX440SE a Windows-а е XP. Предварително благодаря на отзивчивите :)

Ами провери си кабелите (тези кабели за on/off и reset бутона) на мен ми бяха разместени преди и правеха много проблеми. Ако не пише на дъното къде какво да се включи прочети в описанието му (на дъното) там пише много подробно как и къде

Мерси ще проверя. :D ама преди не ми е давало този проблем. Имаше друг ама той беше от RAM-a(пак така не включваше,но издаваше звук). Него ми го оправиха във фирмата

az imam podoben problem, samo 4e s nqkolko razliki. Kakto si raboti normalno, izvednaj spira i samo ventilatora prodaljava da raboti i lampi4kata na kompa si sveti. V takiva slu4ai resetvam no ne vinagi tragva, ponqkoga tragva seld 10-toto natiskane na reset butona, drug pat sled parvoto natiskane. Nqma 4ervei, danoto e acorp ( stari4ko e ama ko da sa prai ) windows 98, ne vdiga temperatura. interesnoto e 4e tozi problem e ot otkolo godina kato ima6e period ot okolo 4-5 meseca kogato ne se poqvqva6e, a naposledak za4esti taq gadost. Kakto si raboti i sam se restartira ili spira kato prodaljava da si te4e tok i da si raboti ventilaora, do sq nikoi nqma predstava ot kvo moje da e.

Podoben problem imah s moia komp.

Okaza se 4e e ot overckokvaneto

probvai

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...