Jump to content
BulForum.com

Motorola C650

Recommended Posts

пуснах един search, софтуера се казва Mobile PhoneTools

тук има ъпдейт някакъв, незнам дали изисква да имаш инсталирана версия, това е сайта на фирмата дето прави софтуера, така че можеш да го наблюдаваш за нови ъпдейти

а иначе самия софт се намира в eMule-то доста, има CD Images по 900 MB, има и архиви по 40 MB :

Motorola.Mobile.Phonetools.2.16.English.rar

btw. и ъпдейта и другото ги дръпнах през ноща, така че ако ги искаш кажи как да ти ги дам (ftp-то няма място)

я кажи, доволен ли си от тази моторола. аз по принцип не ги хресвам много, а ми казаха че имат много "криво" меню .... но кой знае тази може и да е изключение .. или?

btw не съм я разглеждал отблизо.

пуснах един search, софтуера се казва Mobile PhoneTools

тук има ъпдейт някакъв, незнам дали изисква да имаш инсталирана версия, това е сайта на фирмата дето прави софтуера, така че можеш да го наблюдаваш за нови ъпдейти

а иначе самия софт се намира в eMule-то доста, има CD Images по 900 MB, има и архиви по 40 MB :

Motorola.Mobile.Phonetools.2.16.English.rar

btw. и ъпдейта и другото ги дръпнах през ноща, така че ако ги искаш кажи как да ти ги дам (ftp-то няма място)

4ukni edin PM da se razberem

za6toto i az probvah s tazi oba4e po sredatat na instalatziqta spita i iska da vkaram nqkvo CD :wir i ni6to ne stava 6e.no iskam da opitam i s tvoita versiq

я кажи, доволен ли си от тази моторола. аз по принцип не ги хресвам много, а ми казаха че имат много "криво" меню .... но кой знае тази може и да е изключение .. или?

btw не съм я разглеждал отблизо.

abe kakvo da ti kaja ;) ako ne q sravnqva6 sas Nokia i poslednite modeli na samsung e mn.dobra.a i tzenata i e dosta priemliva ,snima dosta dobre,ima zoom 4x moje da osvetqva6 snimkata i t.n. pi6e 4e i mp3 moje da ti svirkat ama ne sam probval no nai gadnoto e 4e o6te ne moga da q conectna kam PC-to .

s dve dumi Dovolen sam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...