BAHKO Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Nqkoi moje li da mi kaji kak da razpiq passa na rar fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Трябва ти Advanced Rar Password Recovery или Advanced Archive Password Recovery, ама кракната. После с програмката задаваш начин на търсене на паролата - със списък със възможните пароли(който и ти можеш да изготвиш) или Brute Force(сиреч да търси всички възможни комбинации по зададени параметри, като например само малки или големи букви и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Taia rabota ne stava lesno. Ste ti triabvat baia chasove rabota po vaprosa....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Taia rabota ne stava lesno. Ste ti triabvat baia chasove rabota po vaprosa....... Часове е меко казано Nqkoi moje li da mi kaji kak da razpiq passa na rar fail Чети тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Govorite gluposti nqma da otneme pove4e ot nqkolko minuti. Kolko hora si misli6 4e slagat paroli s pravilniq broi simvoli 4e da stane po sigurna parolata. Osobeno pyk na nqkyv si arhive. Taka 4e Vanko tegli ot wareza nqkoq ot teq programi i deistvai - elmentarno e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 De da znaesh kakva e parolata........ nali zatva e parola......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Govorite gluposti nqma da otneme pove4e ot nqkolko minuti. Kolko hora si misli6 4e slagat paroli s pravilniq broi simvoli 4e da stane po sigurna parolata. Osobeno pyk na nqkyv si arhive. Taka 4e Vanko tegli ot wareza nqkoq ot teq programi i deistvai - elmentarno e. Яко кефиш ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Ne6to po umno ne moja li da izmisli6 flooder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Ne6to po umno ne moja li da izmisli6 flooder Като си толкова отворен що не земеш ТИ да му разбиеш паролата а? Ставало за минути .... голям разбирач си. П.П. Ша си флудвам колкото си искам bite me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ov3rm4n Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Nqkoi moje li da mi kaji kak da razpiq passa na rar fail Dai faila, kaji za koga go iska6 - posle 6e 4erpi6 edna bira na niakoia 4ujda svadba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHKO Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 10x boys az 6te opitam sam ako ne stane 6te se obadq a za birata kva q iska6 )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.