Jump to content
BulForum.com

Rar

BAHKO

Recommended Posts

Guest InTeRgAlAcTiC

Трябва ти Advanced Rar Password Recovery или Advanced Archive Password Recovery, ама кракната. После с програмката задаваш начин на търсене на паролата - със списък със възможните пароли(който и ти можеш да изготвиш) или Brute Force(сиреч да търси всички възможни комбинации по зададени параметри, като например само малки или големи букви и т.н.)

Taia rabota ne stava lesno. Ste ti triabvat baia chasove rabota po vaprosa.......

Часове е меко казано

Nqkoi moje li da mi kaji kak da razpiq passa na rar fail

Чети тва

Govorite gluposti nqma da otneme pove4e ot nqkolko minuti. Kolko hora si misli6 4e slagat paroli s pravilniq broi simvoli 4e da stane po sigurna parolata. Osobeno pyk na nqkyv si arhive. Taka 4e Vanko tegli ot wareza nqkoq ot teq programi i deistvai - elmentarno e.

Govorite gluposti nqma da otneme pove4e ot nqkolko minuti. Kolko hora si misli6 4e slagat paroli s pravilniq broi simvoli 4e da stane po sigurna parolata. Osobeno pyk na nqkyv si arhive. Taka 4e Vanko tegli ot wareza nqkoq ot teq programi i deistvai - elmentarno e.

Яко кефиш ме :lol: :lol: :lol:

Ne6to po umno ne moja li da izmisli6 flooder  :sick

Като си толкова отворен що не земеш ТИ да му разбиеш паролата а? Ставало за минути .... голям разбирач си.

П.П. Ша си флудвам колкото си искам bite me :evil

Guest Guest_ov3rm4n
Nqkoi moje li da mi kaji kak da razpiq passa na rar fail

Dai faila, kaji za koga go iska6 - posle 6e 4erpi6 edna bira na niakoia 4ujda svadba....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...