mrtaz Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 otkade da svalia Open GL za winXp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Mi ako si dostatuchno umen da post-vash v toq forum znachi mojesh sam da si gi namerish! P.S. Plus tva nqma takova neshto kato "Open GL za winXp" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 OpenGL varvi sas driverite za video kartata ti. Ako si drapnesh ot net-a driveri, to te si varviat sas OpenGL. Samia windows XP kogato slaga driveri za video, slaga takiva, koito niamat OpenGL. Nakratko, drapni si novi driveri ot net-a. Ako neznaesh ot kade, kazi i ste ti kaza. P.S. Lg-Badluck, ima hora, koito ne sa tolkova naiasno kolkoto si ti. Neka im pomognem, a da ne gi unizavame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Dobre de bq malko losh, no mi e po-priroda. Izvinqvam se! P.S. Ne e zadaljitelno da im pomagame ako mogat sami da si pomognat(kato si otvorqt tarsa4kata i napishat OpenGL+download) nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_mrtaz Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 az imam Open GL no toi poddarja samo win 95/98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Lg-Badluck, doniakade si prav, no po-vaznoto e che razbirash kade si sbarkal i imash doblestta da se izvinish, koeto nikak ne e malko. Uvazavam hora koito mogat i da se izviniavat. Mrtaz, drapni si driveri za nuznia windows za tvoiata karta i si gotov, stiga kartata ti da poddarza takova neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtaz Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 znam ot kade da si svalia obache saita e mnoga bagav.ako znae6 sait ot koito se svalia ne barzo no pone ne spira na 0.00 mi kaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Линк П.П. После може да ги качиш на фтп-то щото май ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Lg-Badluck, doniakade si prav, no po-vaznoto e che razbirash kade si sbarkal i imash doblestta da se izvinish, koeto nikak ne e malko. Uvazavam hora koito mogat i da se izviniavat. Mrtaz, drapni si driveri za nuznia windows za tvoiata karta i si gotov, stiga kartata ti da poddarza takova neshto. Ne doniakade, a napalno e prav - da mu dade6 napravo gotov link ne e pomo6t, 6toto sledva6tia pat kato mu potriabva ne6to i pak 6te triabva da raz4ita na drugi... Vmesto da mu dava6 nagotovo ribata, po-dobre go nau4i kak da si ia lovi sam... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Vsichko mnogo dobre, a ma kakva ti e kartata vse-pak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Mrtaz, ako videoto ti e Nvidia GEForce niakakav si, to togava tuk sam kachil nai-novite draiveri za takiva karti za Windows 2000/XP. Mozesh da si gi svalish spokoino i da si gi instalirash. Taka ste imash i OpenGL i kakvo li oste ne. Uspeh i ako imash vaprosi pitai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtaz Posted May 10, 2003 Author Share Posted May 10, 2003 Blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.