snatch Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 -Куче касичка, къща касичка. <{POST_SNAPBACK}> saglasen sam stova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Още една реплика от "Оркестър без име" за мен най-великия филм на българското кино:Става дума за репликата когато музикантите пътуват за Златни Пясъци и тогава Филип Трифонов поглежда часовника си и казва: -"Ай сиктир,10 дена ще й свира под прозорците да не е Лайза Минели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Оркестър без име продължава да кърти миФки - Т'ва е музика чичи, само че ти неможеш да я усетиш - Каква музика бе, да ти ПИКАМ на музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Оркестър без име продължава да кърти миФки - Т'ва е музика чичи, само че ти неможеш да я усетиш - Каква музика бе, да ти ПИКАМ на музиката <{POST_SNAPBACK}> -"Ами такива като тебе,дето не разбират и бързат да пикаят" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 От 13-тата годеница на принца: Когато бяха сменили колелото с магаре, а всички помислиха, че Павел Папандов е направил магия: - Е добре, защо се държиш като магаре, като знам, че си колело. Как можа да ми направиш тази велосипедна магария? Хайде стани си пак велосипед, моля те! И другият култов, който се повтори 5-6 пъти: - Казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Домързя ме да чета цялата тема, но ще напиша репликата, която винаги ще помня. Тя е от Опасен Чар: Никоя жена не бива да чува, че някога е била по-малко обичана от друга жена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Моля, изтрийте поста. Извинете за безпокойството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Култовата реплика този път е от "24 часа дъжд" -Довечера ще има гала вечеря, избръсни се. -А, да се бръсна Че аз се избръснах онзи ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Като говориш с мене,да мълчиш! "Дами канят" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 От Опасен чар: Тодор Колев - "...а моя добър приятел Франк Лойд Райд...." Тодор Колев - "... Лошо Седларов, лошо!" майката на една от бъдещите съпруги - "...ще ги наредим така, роднина , милиционер, роднина , милиционер!" От Дами канят: Стефан Данаилов - "...да знаеш, имаш страшни очи!" нещо блокирах, сега не мога да се сетя повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 - Куче-касичка. Къща-касичка. Заек-касичка. Куче-касичка. - Старомодно. - Имаме модерно - зарче-касичка, шлем-касичка. - Икономията е майка на мизерията. - Тъй вярно, другарю капитан. - Това куче защо е зелено? - То е крокодилче. - Защо не пише? - Заяжда. От влагата. - Лошо другарю... - Седларов. - Лошо, Седларов, лошо. "Великият Франк Лойд Райт..." Опасен чар Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 "Bulgar, bulgar" ot bai ganyo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 "Кат' говориш с мен, ша мълчиш!" (Георги Русев към жена си в "Дами канят" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 "10-те най-" подготвят предаване на тази тема. В официалният сайт можете да гласувате за 10-те най-култови реплики в българското кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Тате каза че ще ми купи колело, ама друг път <{POST_SNAPBACK}> класика .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 "Решихме така да ги наредим на масата - роднина, милиционер, поднина, милиционер" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 тва е от "Циливилизация" по Вазов. На някоя Нова година го гледах. Беше театър и се чудя дали не беше просто част от новогодишната прогвама. нямам спомен дали е отделен филм. <{POST_SNAPBACK}> Малка поправка - "Криворазбраната цивилизация", не че издребнявам, но... Мисля, че не видях никъде още една култова реплика: "Сега не се казва да скова кочина, сега се казва да реазилирам кочина!" - Тодор Колев, името на филма в момента ми избяга от главата. То пък да е само един... винаги съм си твърдял, че българските комедии са си най-качествени. Говоря, обаче, за старата генерация, а за новоизлюпилите се. Сега само те си се смеят на тях си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Za6to 6a ma caka toi mene s topla bira-orkestar bez ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.