ico_manekena Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 qsno e 4e shet izkarate u4ebnata godina v kafeto no koe li e to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 5 години изкарах в Дървеното. Викат му още Щъркела и Гълъба. На Пещерско шосе срещу ТЕТ-а. Винаги ме е кефило. Даже и през лятото пак отивах там от време на време. Вече завърших там но си правя сметка пак да отивам . На тия дето са сега в ТЕТ-а им го препоръчвам пред другите кафенета в района. Има си отмосфера вътре ако ме разбирате за какво ви говоря . Да ми е честит пост номер 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Studiosus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 5 години изкарах в Дървеното. Викат му още Щъркела и Гълъба. На Пещерско шосе срещу ТЕТ-а. Винаги ме е кефило. Даже и през лятото пак отивах там от време на време. Вече завърших там но си правя сметка пак да отивам . На тия дето са сега в ТЕТ-а им го препоръчвам пред другите кафенета в района. Има си отмосфера вътре ако ме разбирате за какво ви говоря . Да ми е честит пост номер 1000. <{POST_SNAPBACK}> Mi de da znam ne6to men darvenoto ne ma kafe! Pravqt gadno kafe ina4e pak cenite sa tankaj!!Za tva pak sq se pravq na gazar i hodq v Emonata!! Tam e mnogo qko!!Moje da e malko po skapo no ina4e e super udobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 jozo не ти говорех за цени. Да си призная тва не е фактора който ме е водил къде да отида на кафе. Просто как да ти го обясня. Най ми е било приятно там да седна с приятели. По точно на 2-те високички маси. Най - вече тази до тоалетната дето е. Спомени спомени. Сега се разчуствах. Утре ще можете да ме видите там вечерта да пия кафе . Няма начин да пропусна. Ходи ми се там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Евридей в Тракия, Планетата до дървото, тони 2000 до 60 класното, Сателита от страни на Благоев.. Брей, колко училища съм сменил Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 5 години изкарах в Дървеното. Викат му още Щъркела и Гълъба. На Пещерско шосе срещу ТЕТ-а. Винаги ме е кефило. Даже и през лятото пак отивах там от време на време. Вече завърших там но си правя сметка пак да отивам . На тия дето са сега в ТЕТ-а им го препоръчвам пред другите кафенета в района. Има си отмосфера вътре ако ме разбирате за какво ви говоря . Да ми е честит пост номер 1000. <{POST_SNAPBACK}> Кое е тва дървеното ? Аз знам само Пикасото и Фламингото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Гладиатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 А едно време децата всъщност ХОДЕХА на училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Кое е тва дървеното ? Аз знам само Пикасото и Фламингото Точно от другата страна на Пещерско шосе. Където има спирка посока центъра. С дървен навес и т.н. Абе изцяло с дърво е направено и от там му викаме Дървеното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Точно от другата страна на Пещерско шосе. Където има спирка посока центъра. С дървен навес и т.н. Абе изцяло с дърво е направено и от там му викаме Дървеното . <{POST_SNAPBACK}> ние пък му викахме гълъба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Точно от другата страна на Пещерско шосе. Където има спирка посока центъра. С дървен навес и т.н. Абе изцяло с дърво е направено и от там му викаме Дървеното . <{POST_SNAPBACK}> Ааа да сетих се Там наблизо е китайския ресторант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velis Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 "The Crow" i pizza Killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 А едно време децата всъщност ХОДЕХА на училище <{POST_SNAPBACK}> ...i az sum napulno suglasen!!! az 6te hoda na daskalo hora!!! sledvatite moq primer osobeno sq s noviq zakon si mu e*a*o maikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 sinfoniq i kafe kafeto!E i az hodq na daskalo ama tva ne pre4i da hodq na kafeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Има едно приятно заведенийце близо до Благоев-Marco Polo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Joss, Двата Бора, Водолаза и едно което се намира на Васил Априлов срещу Океаника ама не го знам как се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Механа "Кристи" близо до Автото.Сутрин кафе а към 3-4 час бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Гладиатори <{POST_SNAPBACK}> Тва кафе ле е ве ДАВАИ В КЯАРИБИ МЯФИОЗО Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Joss, Двата Бора, Водолаза и едно което се намира на Васил Априлов срещу Океаника ама не го знам как се казва. <{POST_SNAPBACK}> Казва се "Емона". Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 5 години изкарах в Дървеното. Викат му още Щъркела и Гълъба. На Пещерско шосе срещу ТЕТ-а. Винаги ме е кефило. Даже и през лятото пак отивах там от време на време. Вече завърших там но си правя сметка пак да отивам . На тия дето са сега в ТЕТ-а им го препоръчвам пред другите кафенета в района. Има си отмосфера вътре ако ме разбирате за какво ви говоря . Да ми е честит пост номер 1000. <{POST_SNAPBACK}> И аз няколко лета под ред съм се напивал в гълъба. Едно време беше много яко там когато работеха старите барманки, ама от няколко месеца насам, работян някви пръдли дето много дразнят. А сега по темата. Новата сграда на ПУ-то Дървеното кафене, там ще прекарам по-голямата част от времето си в близките 3 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 ico_manekena , a ti tazi godina kage shte kisnesh ? pak li v nai-qkoto zavedenie ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Тва кафе ле е ве ДАВАИ В КЯАРИБИ МЯФИОЗО <{POST_SNAPBACK}> а бе кариби ми е омразнало и гладиатори определено е по-яко освен тва зимата в кариби е яко студ преди ходехме в хеопса ама вече не пускат под 18 да еба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Evridea v trakia.xubavo miasto dosta poznavam i za tva xodia tam redovno. Ako niakoi znae sreshtu VSI ima super mnogo kafeta blizo e do nas i sam tam pochti vseki den.Inache malko za raznoobrazie moje v Vienskata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Казва се "Емона". <{POST_SNAPBACK}> Бих добавил само Уиски Бар Емона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.