Jump to content
BulForum.com

za fermata

Recommended Posts

Da si pusnesh kolonkite

da proverish cabela dali e vkluchen....

da vidish dali sa usilini

da si preverish dali imash driveri za sound-a

i ako vsichko tova e nared si instalirai AC3 code-ca

Napravih go kato mi kaza obache zvuk ne trugva.A drugite filmi deto sum gi svalia ot tuk vsichko trugva.Az gledam filmite s bsPlayer i kogato go pusnesh to oshte otnachaloto ima edni strelkichki deto ti pokazva dali ima zvuk ili ne.Neznam kakvo da pravia a mnogo iskam da gledam toia film.Niakakvi otgovori mi daite moliavi.prosto sum otchaian.pomognetemi molia vi

Neshto ne stava.Baxti super tupo mi e napravo sum skapan.Mersi vse pak mom4eta che mi dadohte saveti.dobre ako moze nakoi da si go svali i da mi kazi s koi programi stava :ghost

Iskashe ac3-codeksa az si go slozih no neshto ne stava.KAZVAMI CHE NE E INSTALIRAN A AZ VECHE DVA PUTI PROGVAM AMA NE STAVA.Dobre niakoi ne si li e go svalil i s kakuv player mu trugva i kakvi kodeksi sa nuzni.MERSI MNOGO PI4OVE MNOGO SUM VI ZADULZEN,NISHTO CHE NE MOZAH DA SI GO NAPRAVIA.

Opitai slednia trik. Poniakoga stava, no poniakoga ne.

Otvori filnma sas Windows media player. Ako niakakv kodek mu triabva toi si go tarsi v net-a i si go darpa sam. Ste imash i zvuk i kartina i vsichko. Posle si otvori liubimia player (koito i da e toi) i si gledai filma kato pich.

Pak kazvam: NE VINAGI STAVA TAIA DALAVERA!

mummy ti ot tuka li si go slavial filma fermata dvd-rip.xvid,a ne *.bin deto sushto go ima ako mi shte sum ti mnogo blagodaren shte si svalia kodeksite koito kazvash.I toi put dano neshto stane.Mersi predvaritelno mnogo pi4.I na drugite blagodaria mnogo :ghost :ghost :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...